22 gados sāku dzīvot kopā ar čali, jo pārvācos pie viņa uz citu valsti. Bijām pazīstami kādus 2-3 mēnešus. Vienīgās problēmas, ko atceros, bija tas, ka ne īpaši labi mācēju taisīt ēst. Vismaz ne visādus gaļas ēdienus, mērces utt., kas viņam garšo. Bet es biju pabrīdinājusi par to un čalis teica, ka tas nekas, ka neko netaisu, ka viņš gatavos. Bet pēc kāda laiciņa viņam tas vairs nešķita nekas, bet es jau biju iespītējusies: "Es tev teicu, ka neesmu nekāda mājsaimniece" utt. :D Un man savukārt nepatika, ka viņš nav pārāk kārtīgs. Viss, kas bijis kabatās, visi sīkākie tehniskie pribambasi - tas paliek uz galda istabā, kamēr tur vairs nav vietas pat tējas krūzei. Zeķes aizmet garām veļas grozam utt. Neesmu es perfekcioniste, bet biju pieradusi, pat kojās dzīvojot, ka manās vietās viss ir mans un tur, kur tam ir jābūt. Nu jau ēst es gatavoju tīri normāli un bieži pat ar prieku, un čalis ar novērtē, bet kārtīgāks gan nav palicis. :D
Maksājam par pārtiku uz pusēm tad, kad ejam reizi nedēļā pa lielo iepirkties. Ikdienā, ja kaut ko vēl vajag, tas, kuram ērtāk, arī nopērk pa ceļam. Neesmu domājusi rēķināt, kurš cik apēd, bet varbūt arī tāpēc, ka es pati daudz ēdu. :D