Ko lai dara ar bijušo attiecību pierādījumiem?

Reitings 8
Reģ: 14.09.2013
Sveikas :)
Man tāda nedaudz sāpīga tēma.
Es tik tikko izšķīros ar savu pirmo nopietno draugu. Kā jau normālās 3gadīgās attiecībās, man ir sakrājušās daudz dažādas fotogrāfijas, dāvanas un viskaut kas cits, kas šad tad liek aizdomāties par cilvēku. Es nesaprotu, kā labāk rīkoties. Ja es tagad visu sviedīšu laukā, tie būs milzu miskastes maisi un vismaz viena diena, lai to visu paveiktu. Nu nav gluži runa par iztērēto dienu, bet par to, kā pareizāk būtu darīt? Mēs nešķīrāmies ar naidu, tāpēc arī žēl visu mantu.
Kā jūs esat rīkojušās šādās situācijās?
14.09.2013 22:10 |

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Laukos man ir sava istaba un šo istabu varu devēt par atmiņu istabu. Kad šķīros no 4 gadu ilgām attiecībām, visu, kas saistījās ar viņu vedu uz laukiem. Tur ir kalns ar mīkstajām rotaļlietām, kastes ar bildēm un albumiem, kartiņas, pat dažas mēbeles.
Kad biju brīva, mēdzu iet uz randiņiem un saņemt dāvanas, tad arī šīs dāvanas visas ir tur. Ārā mest žēl, bet jaunām attiecībām traucēja. Kad aizbraucu uz laukiem, patīk pabūt šajā istabā, atcerēties :)
14.09.2013 22:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atstaaju visu bijushajam viiram. Varbuut noderees daavanaa naakamajai sievietei. :D Nepiekjeros visaadaam mantaam un liekus atgaadinaajumus paari puspasaulei stiept liidzi negribeeju. Pat savas gleznas, vaazes utt vinjam nopaardevu, lai saaktu dziivi no 0.
14.09.2013 22:56 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
izmetu,bildes izdzesu.

Patika joks.

Drebju evolucija.
Puisha krekls ka naktskrekls - pec skirsanas. - Puisha krekls ka gridas lupata. :D
14.09.2013 23:34 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man ir rotaslietas, pulksteņi, pc. ne prātā nenāk mest ārā, nav pilnīgi nekādu emociju uz tām skatoties, lietojot utt., bet tādas mazās lietiņas, kā piemēram, no okeāna atvest gliemežvāks, kad bija tālu prom, ar roku rakstītās kartītes... nobāžu kaut kur tālāk no acīm, bet nevaru izmest.
14.09.2013 23:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)