Miss, par to bez atbildības var izsprukt, kamēr nestaipi līdzi uz darbu to kompi. Ir attiecīgi dienesti, kam ir atļauts pārbaudīt visus kompjus, kas atrodas Tavā darbavietā (Tas attiecas uz jebkuru uzņēmumu), bet, lai rakātos pa Tavu kompi mājās, jābūt īpašai atļaujai.
ņemot vērā, ka datoriķi paši visu nelegālo liek kompjiem
Skaļi teikts. Tā vietā, lai zagtu Tildi, lietoju apostrofu - bezmaksas un mazāk galvassāpju arī ar instalēšanu. Apbrīnoju tos, kas liek Tildi tikai dēļ garumzīmēm. MS Office vietā lietoju Open Office - vairs nav tie laiki, kad tie abi viens otru nesaprata, bet jau atkal - galvassāpju mazāk. Tikai zīmuļi, liek visu to, ko var nozagt, tikai lai pazīmētos, ka to spēj. Es savu kompi nenoslogoju ne ar ko lieku. Protams, neesmu bez grēka un ne viss man ir tik legāls, bet legālās lietas tiešām sagādā mazāk sāpju. Windows var vienā dienā izrādīties nelegāls, kad ir atkosta metode, pēc kādas tas piespiests domāt, ka nav zagts un Adobe mani pakārtu, ja uzzinātu, kādus zaudējumus pēdējo desmit gadu laikā esmu viņiem radījusi. Bet tas viss ir mājās.