Man vislabāk patīk iepirkties kopā ar mammu, dažreiz ar māsu, jo visas esam vairāk vai mazāk uz viena viļņa. Pateiksim godīgi kā izskatās, cenu ar novērtēsim godīgi - ir vērts nav vērts, vajag vai nevajag, labs būtu pirkums vai bezjēdzīgs. Un mums visām vienmēr ir tā, ka vajag mierīgi visu izstaigāt, apskatīt, paņemt visu, kas interese un lēnam uzlaikot, nekad neviens nevienu nedzen stresā, ka vajag ātrak kaut ko uzlaikot un tikt prom pēc iespējas ātrāk. Tas laikam tāpēc, ka visas 3 sievietes un no vienas ģimenes. :D
Ar draudzenēm ļoti reti, kad esmu gājusi iepirkties un īsti nekad arī nav tā paticis, jo katrai tomēr savādāka gaume un pacietība.
Bet ar draugu iet iepirkties ir tīrais vājprāts. Viskritiskākais cilvēks uz pasaules :D Nekad nekas viņam nepatīk, viss ko es skatos un, kas man liktos interesants, viņaprāt ir galīgi garām, pacietība ilgāk par 5 min vispār neeksistē :D Un vispār nekad nesaprot, kā var veikalā ilgāk pavadīt savu laiku par 10 min, vai nu ir vai nu nav, ko ņemt. Ieskriet kosmētikas preču veikalā ar viņu kopā arī nedrīkstu, jo tad būs pārmetumi par to, ka es savu naudu metu zemē visādos zieķos, nevajadzīgos krēmos un kosmētikas precēs, viņš neredz tam nekādu jēgu. Tā kā jā, tagad mēģinu visur iet viena, savādāk kopējās dienas noskaņa ir uz uzvilktas stīgas un mājās aizeju tukšām rokām. :D