iepirkšanās

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
Kā jums patīk iepirkties? Vienai, ar draudzeni, ar kādu citu?
Cik bieži iepērkaties un kuri ir jūsu iecienītākie t/c ?
14.09.2013 17:57 |

10 gadi
Reitings 174
Reģ: 03.10.2010
Patīk tikai tad, ja pašai kaut ko vajag. Nepatīk staigāt pa veikaliem kādam līdzi. Ņemu parasti mammu līdzi.
Ne pārāk bieži iepērkos - nu kad kaut ko vajag, tad eju. Apskaužu draudzeni, kas, ieraugot kādu apģērba gabalu, kas iepatīkas, uzreiz to nopērk. Man vajag izstaigāt vairākus veikalus, apdomāt, vai tieši šo pirkt utt. :D Taču + man tāds, ka nešķērdēju naudu, nepērkot kaudzi apģērbu. Drīzāk nopirkšu kaut ko dārgāku ilgākam laikam, nekā ik nedēļu iešu uz veikaliem.
Visbiežāk apmeklēju Alfu, šad tad GC. Patīk arī Riga Plaza, taču vieta nav diez ko izdevīga.
14.09.2013 20:00 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Patīk iepirkties vienai vai ar mammu. Reizēm ar draugu iepērkamies kopā, bet tas parasti ir nogurdinošāk.
14.09.2013 20:05 |

10 gadi
Reitings 316
Reģ: 29.01.2009
Parasti ieperkos viena. Ja par kadu drebi saubos tad panemu lidz brali, lai noverte un pasaka pirkt vai ne. Ar draudzenem medzu staigat pa veikaliem bet ne tad kad tiesam kaut ko vakag. Tas drizak ir tikai ta, ja kaut ko ieraugu noperku, bet bez merka-man sodien vajag ateast bikses, tad izvelos viena jo blakus neviens necikst.
14.09.2013 20:10 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
viena
14.09.2013 20:11 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
labāk vienai, bet mamma to nesaprot :D
14.09.2013 20:13 |

Reitings 7743
Man arī patīk vienai, vai arī - ar māsu, abas vienmēr nosmejamies, bet mums besī vienai uz otru gaidīt un viedokļi par apģērbu nesakrīt. :D Ja kāds ir līdzi, rodas sajūta, ka uz mani gaida un mani tas stresina, kā arī - gaidot uz kādu citu, to laiku pavadītu lietderīgāk, it īpaši, ja cilvēks ir izvēlīgs. :D
14.09.2013 20:17 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Izlūkos eju ar draudzenēm, bet iepirkties tikai ar mammu. Jo ...
Ar mammu patīk vislabāk. Nopietni, vismaz zinu, ka viņa pateiks, kā ir - piestāv/nepiestāv.
14.09.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Ja ar mērķi, tad tikai viena.

Pievienojos Emmanuelles teiktajam :)
es varu staigaat loti ilgi ,skatiities lietas,cilveekus utt,un nenopirkt pilniigi neko
14.09.2013 20:36 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Man vislabāk patīk vienai, vismazāk ar draudzenēm, jo parasti viena izvēlas ātrāk, cita lēnāk, tad man nepatīk laiku kavēt veikala, ja mani nekas nesaista, bet nepatīk arī, ja mani gaida speciāli, tad arī jūtos neērti.

Vislabāk patīk iepirkties vienai. Ar tēti patīk, jo viņš ir pateiks, kas ir skaisti un kas nē. Vispār, gribētu , lai mans puisis varētu tikpat labi iepirkties kā tētis :D . Ar mammu arī ir ok, patīk, ka bieži man nosponsorē

Vislabāk Riga Plaza- interesantāki un daudzveidīgāki veikali, Spice arī patīk.
14.09.2013 20:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ar taam draudzeneem ir taa,ka katrai tomeer sava gaume un pateiks to izskatu biezi pec savas gaumes vadoties!
Luiizeluiize-taa man ir ,ja braucu kaut kur kopaa ar viiru-mekleet vinam kaut ko...tad man ir pilna darba diena!:DManam viiram loti nepatiik veikali ,burzma.Vins paliek nervozs jau sev mekleejot dreebes ,apavus,kur nu veel man:D
14.09.2013 20:55 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
iepirkties patīk vienai, nu vēl dažreiz ar mammu. kā jau minēja te meitenes- vismaz pasaka godīgi.
aa, vēl man bija viens vīrietis, kam ļoti patika iepirkties & varēja stundām ar mani staigāt pa veikaliem. un bieži. :D
a ar draugiem man nesanāk. tā kā tie lielākoties ir čaļi, tad tas ir nogurdinoši un apnicīgi, un pēc tam es vēl esmu izbesīta, dusmīga utt :D
14.09.2013 21:00 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Man vislabāk patīk iepirkties kopā ar mammu, dažreiz ar māsu, jo visas esam vairāk vai mazāk uz viena viļņa. Pateiksim godīgi kā izskatās, cenu ar novērtēsim godīgi - ir vērts nav vērts, vajag vai nevajag, labs būtu pirkums vai bezjēdzīgs. Un mums visām vienmēr ir tā, ka vajag mierīgi visu izstaigāt, apskatīt, paņemt visu, kas interese un lēnam uzlaikot, nekad neviens nevienu nedzen stresā, ka vajag ātrak kaut ko uzlaikot un tikt prom pēc iespējas ātrāk. Tas laikam tāpēc, ka visas 3 sievietes un no vienas ģimenes. :D

Ar draudzenēm ļoti reti, kad esmu gājusi iepirkties un īsti nekad arī nav tā paticis, jo katrai tomēr savādāka gaume un pacietība.

Bet ar draugu iet iepirkties ir tīrais vājprāts. Viskritiskākais cilvēks uz pasaules :D Nekad nekas viņam nepatīk, viss ko es skatos un, kas man liktos interesants, viņaprāt ir galīgi garām, pacietība ilgāk par 5 min vispār neeksistē :D Un vispār nekad nesaprot, kā var veikalā ilgāk pavadīt savu laiku par 10 min, vai nu ir vai nu nav, ko ņemt. Ieskriet kosmētikas preču veikalā ar viņu kopā arī nedrīkstu, jo tad būs pārmetumi par to, ka es savu naudu metu zemē visādos zieķos, nevajadzīgos krēmos un kosmētikas precēs, viņš neredz tam nekādu jēgu. Tā kā jā, tagad mēģinu visur iet viena, savādāk kopējās dienas noskaņa ir uz uzvilktas stīgas un mājās aizeju tukšām rokām. :D
14.09.2013 21:11 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Visbiežāk iepērkos viena, jo, kā jau daudzas minēja, nevaru ciest to, ka man kāds ir jāgaida vai kādam mani, un man nepatīk, kad tieku par katru drēbi kritizēta!

Visbiežāk iepērkos netā un Galerijā Rīga vai Alfā.
14.09.2013 21:19 |

Reitings 2728
Vislabāk patīk un biežāk sanākt iepirkties kopā ar savu vīrieti. Viņam ir laba gaume un bieži viņš attur no nepārdomātu (uz to brīdi it kā izdevīgu) pirkumu veikšanas. Viņam pat ir lielāka pacietība veikalos turpināt meklēt nepieciešamo, nekā man. Un vēl papildus bonuss - nereti nopērk man dārgākas lietas, nekā es pati būtu par tām gatava maksāt.

Kopjošo kosmētiku gan pērku internetā.

Normālākais t/c šķiet ALFA, īpaši, kad apavi jāpērk.
14.09.2013 21:28 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
vislabāk patīk vienai, bet biežāk sanāk ar draugu vai mammu.
Biežāk sanāk staigāties pa ielu veikaliņiem ne t/c, bet ja t/c tad visbiežāk GC
Kādreiz iepirkos katru otro dienu, tagad 1-2x mēnesī, ja labi
15.09.2013 08:01 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vislabāk man patīk iepirkties ar draugu. Uz jautājumu "Vai man tiešām to vajag?" vienmēr atbildēs pozitīvi. Iepirkšanās ar viņu vispār ir patīkama pieredze tā kā vienmēr kaut ko mēģina ieteikt un palīdzēt. Ar mammu arī varu iepirkties, tomēr ''objektīvu'' viedokli gan nesagaidīšu, ja vien manta neizskatīsies atklāti briesmīgi.
15.09.2013 08:14 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Ja riktīgs šopings - viena! no vienas puses, jā, tas ir foršāk, jo tu vari iet kaut 10x vienā veikalā un tur stundu pavadīt, tev nebūs jāuztraucas par otru cilvēku, ka viņam varētu apnikt tevi gaidīt vai tev viņu.. no otras puses - dažreiz ir neizlēmība tik liela, ka noderētu kāda cilvēka padoms! uz veikaliem eju ar kompaniju biezak tad, kad pati neko neplanoju isti pirkt. :D eju vismaz 1x mēnesī pa kādu t/c , bet tad, ja jūtu, ka kaut ko vajag! pa second hand eju biežāk, jo tur tās summas ir vairāk kā uz pusi mazākas un patīk meklēt pērles.
šonedēļ, piemēram, iegādajos 2 topus un melnu, stilīgu žaketi kopā pa 3,20 LVL. (l)
iecienītākais t/c - Riga Plaza.
15.09.2013 08:16 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Es eju viena brīžos, kad man uznāk iedvesma un pēkšņi gribās pastaigāt pa veičiem (Domina visbiežāk, GC, Alfa)

Ar draugu neeju iepirkties, viņam nav pacietības, vienmēr ir runas par vīriešu diskrimināciju, jo vīriešu drēbēm veikalā ir atvēlēts 1/3 vietas un, ka visas drēbes izskatāas kā gejiem domātas. Labi, ka ārzemēs sapircies drēbes, ja kaut ko akūti vajadzētu, tad jau ietu.

Ar mammu reti, tikai tad, kad viņai kaut ko vajag, jo viņa pa vienu mazu pārtikas veikalu var staigāt kā minimums pusstundu un tad man trūkst pacietības.

Pa second hand, manā dzīvojāmā rajonā, staigājam ar draudzeni. Tur parasti ieejam kopā un izejam kopā, pa vidam varbūt satiekamies kaut kur starp stendiem, kad kaut ko esam viena otrai atradušas vai kad jāmērās un jāizsaka viedoklis :D
15.09.2013 08:41 |

Reitings 2353
Man īpaši nepatīk iepirkties, ja kkas nepieciešams dodos viena, ātri izstaigāju un nopērku..ar draudzenēm irniespējami, jo tad t.c. tiek visu dienu staigāts līdz riebumam. Patīk man vienīgi ar mammu iepirkties, bet tā kā viņa laukos, tad principā nesanāk man vairs tas prieks..nu jā un arī ar māsu, viņa gan ir pārāk ātra, bet ar labu gaumi, vnm ieteiks, kas vairāk piestāv, kas ne tik labi izskatās. :)
15.09.2013 08:46 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Esmu konstatējusi, ka man nepatīk staigāt pa veikaliem tad, kad kaut ko konkrētu vajag. Tad tieši vienmēr neatrodu un steigā kaut ko nopērku, jo vajag un lai būtu. Piemēram, nopirku augstpapēžu laiviņas, jo vajadzēja praksei un pēctam knapi pāris reizes uzvilku, jo izrādās neērtas, nevis ērtas kā likās, kad mērīju. Izlaidumam kurpes arī meklēju 3 dienas un beigās izmisumā nopirku vienas. Tas vismaz normāls pirkums steigā un izmisumā.
15.09.2013 08:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)