Kad puisis ir pakaļa!

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Sveikas,

esmu tik dusmīga un skumja reizē. man jau sāk likties, ka šī ir kārtējā reize, kad domāju, kāpēc esmu ar tādu pakaļu kopā un ka nekas nekad nemainīsies.

Situācija:
šo nedēlas nogali ir forš mūzikas pasākums, runājām, ka varētu iet, bet es skaidru atbildi nedevu, jo teicu, ka man šovakr ir vizīte pie ārsta un tā var noritēt ne gluži labi- pagājušoreiz ģību, vēmu un nevarēju piecelties kādu stundu, tā tur uzgaidāmjā telpā/pie ārsta mocijos, līdz biju spējīga mājās tikt, kas ir tikai 5 min atālumā.
teicu, ka šovakar negribu iet, ka varbūt rītvakar, ja ir foršas grupas.

vizīte noritēja labi un baigi priecīga un labā omā, sapirku vius ko garši gumājām un domāju būs foršs vakars un rīt kārtīga tusiņdiena. zvanu savējam, bet vinš neceļ. velak atzvana un prasa, kur esmu, jo ir mājās un gaida mani, ir arī viens viņa draugs un laiks spiež vajag iet uz to festu.

neko neteicu pa tel, atnācu m'jās un prasīju parunāties. teicu, ak esmu rigtīgi dusmīga un sāpināta, jo šitā izdaroties pierādās, ka viņš vispār nav apsvēris domu, ka man varētu būt slikti šajā brīdī. te ir viņš, viņa draugs un esmu fakta priekšā- eju vai nē. biļeti jau man nopircis. fuck. protams, ak nekur negribu iet, teicu lai tinās ar savu draugu, ja tik daudz viņam nozīmēju.

Vai es taisu drāmu tur kur tās nav, vai arī mans puisis ir tiešma pakaļa???

pateicu, ka var ietu uz tusēt kaut uz mēmesi šito nedēlas nogali un es darīšu savas lietas, tad jau varbūt tiksiems pirmdien.
13.09.2013 21:08 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Taisnība ir Nazītim

ir daudz dziļākas problēmas un tās visu laiku izlec ārā šādās sitācijās.

Tagad esam nomierinājušies un izrunājuši- problēma ir tā pati vecā: komunikācijas trūkums
No viņa puses, es neesmu pietiekmai uzsvērusi, cik nopietna ir mana vizīte un viņš neatcerējās pagājušo reizi un kā man bija, līdz ar to nedomāja līdzi. Gribēja sagādāt man pārsteigumu par biļetēm un gatavību doties. Rezultāts, man biaj svarīgākas lietas- veselība, tajā bīdī prātā un gaidīju atbalstu, kuru nesaņēmu. Saņēmu nākamo problēmu, viņš+ tusiņš ar draugiem, kas ir cits kašķis= pārmērīgs alkahola daudzums un zāle.
Tāpēc arī buju, tik nikan, jo nebiaj atbalsta, ieintresētības, bet pārlaimīgs puisis, kurš gatavs iet tusēt un viņaprāt viss super, jo draugs arī nāks.

p.s. beigās izrādās, ka biļetes nebija uzsauktas, bet draugs arī gribēja iet, tāpēc pierunāja/uzaicināja iet kopā, biļetes pats puis pirka.

rezumē- es dramatizēju ne pa jokam ( hormonu problēmas iespe'jams pie vainas arī bišķu), bet par tēmu, aks ir ļoti savarīga un mums nav īstas skaidrības, kur esam un cik dažādi redzam lietas
viņš koncentrējās uz lietu, kas viņam labāk patika-festivāls,nekā padomātu līdzi kā atbalstīt otru

no kļūdām mācos...
14.09.2013 15:40 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Pēc tava skaistā rezumē likās, ka viss ir forši līdz pirmspēdējam teikumam :D, kur atkal sākās dramatizēšana, kuru droši vien nemaz nemanīji:
viņš koncentrējās uz lietu, kas viņam labāk patika-festivāls,nekā padomātu līdzi kā atbalstīt otru

Atkal apvainoji savu puisi vismaz, manuprāt, nepamatoti. Tā kā izklausās, ka strīdi turpināsies.. Kā te kāda jau rakstīja:
bet viņai nebija slikti! Priekš kam vajag izdomāt to,ka viņai būtu slikti, ja viņai nebija?

Šī problēma ir uzpūsta no sērijas "kā būtu, ja būtu..". Tev galu galā tajā vakarā nebija slikti, tātad atbalstu nevajadzēja sniegt, bet tu dusmojies, ka viņš tev to nesniedza (kaut tev to nemaz nevajadzēja) un ka viņš par to nepadomāja (kaut nebija nekāda pamata par to domāt, jo tev jau viss bija labi).
14.09.2013 22:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nē nu bet kas tur slikts, ka puisis tevi gaida mājās ar domu, ka tev viss būs kārtībā.
es tavā vietā būtu gājusi un nerīkojusi scēnu. protams, puisis arī nerīkojās pārāk prātīgi. viņam vajadzēja pajautāt, kā tev vsp gāja un kā tu jūties. bet tā kā tu darīji, arī nedrīkst.
nu bet varbūt tur ir bez vai viņa mīļākās grupas. a ja tev nebūtu sevišķi labi, viņš nedrīkstētu iet vispār?kkur tu esi tomēr baigā egoiste. tu laikam būtu laimīgāka, ja tev tiešām būtu tik slikti, ka vajadzētu palikt slimnīcā un draugs būtu spiests tev sēdēt blakus.
16.09.2013 15:22 |

Reitings 8272
galu galā, ja tu būtu gājēja, pusim diez vai vakarā vairāk būtu bijusi iespēja iegādāties biļetes vai tās būtu arī daudz dārgākas. tu pati nepadomā, ko dari.
16.09.2013 15:24 |

Reitings 8272
Nu galu galā- ja jau vareja būt vemšana, gibšana pec ārsta, tad mans draugs noteikti būtu jau līdzi sataisijies, nevis vienu laidis pie tada āsta, pec,kura sitā var gadīties

man būtu tāpat.
un galu galā nu un, kas draugs bija līdzi? tātad, viņš tevi arī ciena un gaidīja, kad dosi atbildi. ja neietu, varētu atdot tās biļetes tam draugam pa velti vai samaksu. vienalga. varētu padomāt, ka tā būtu problēma. kāpeč gan viņš pats par savu naudu nevarēja nopirkt biļeti arī tev, pat, ja tu nezini, vai iesi? tev tas sagādā kādas morālas ciešanas vai kas ir/.
16.09.2013 15:32 |

Reitings 20
Reģ: 16.09.2013
Man līdzīga situācija, tikai, gan puisis nevēlās iet, lai gan biļetes jau taisos šodien iegādāties un ļoti vēlos, lai viņš būtu!
16.09.2013 16:04 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Vai jums nav apnicis taisīt problēmas tur, kur tās nav?!
16.09.2013 16:07 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Njaa, attieksmē vaina... domāju, ka viņš nav pakaļ. Piekrītu M un Ancei
16.09.2013 16:39 |

10 gadi
Reitings 10290
es domāju, ka Tu drusku pārspīlē.
16.09.2013 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits