Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Draugi

 
Reitings 134
Reģ: 12.01.2013
Kā Jūs domājat, kāpēc jūsu draugi ir tieši tie un ne citi? Vai tā ir likumsakarība, liktenis, ka tā bija jābūt?
Kādas kvalitātes vērtējat draugos? T.i. galvenokārt, kam jābūt cilvēkā, lai ar viņu rastos kontakts un jūs varētu dibināt draugu attiecības?
Piemēram, variants - ar absolūti izskatā neizskatīgu cilvēku, kam reti kurš pienāktu klāt vai arī cilvēku bez īpaši jebkādām dzīves interesēm.
Kas cilvēkos nepatīk? Kas atgrūž, ka tomēr negribat kopīgi pavadīt laiku?
13.09.2013 02:55 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Neatbildēšu uz visiem taviem jautājumiem, taču..

Kaut kādā seriālā (šķiet, ka tas bija Gossip Girl :D ) dzirdēju teicienu "Do you think if we met for the first time today, not 10 years ago, we would still become friends?", kas lika aizdomāties.

Manā gadījumā atbilde uz šo jautājumu būtu "probably not", jo, ja no malas paskatos, tad es un mani īstie draugi, mēs visi esam tik ļoti dažādi ar tik ļoti dažādām interesēm.
Esam draugi, jo vidusskola mūs saveda kopā un, lai arī nu jau pāris gadi pagājuši un katrs tagad darbojas citā jomā, lai arī daudzi, tajā skaitā es, aizbraukuši uz ārzemēm, mēs vienalga uzturam kontaktu un tās retās reizes, kad visi kopā satiekamies, ir neaizmirstamas.

Manā gadījumā atmiņas mūs satur kopā, jo kādreiz taču bija tik forši!!! Ja man tagad no jauna vajadzētu veidot kontaktu ar šiem draugiem, es pat nezinu, par ko mēs īsti runātu. Skumji, bet tā ir pateisība :D

Protams, ir arī cilvēki ārpus šī draugu loka, kas iegūti ne tik senā pagātnē, taču tas nav tas pats..
13.09.2013 06:54 |
 
Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Es,piemēram,ieraugot cilvēku kaut kā jūtu būs vai nebūs,pat ja tikai ieraugu.Vienmēr ir bijis tā,ka ja jūtu,ka būs draudzība,tad tāda izveidojās.Nezinu,intuīcija šajā jautājumā nav nodevusi.Par tām cilvēka vērtībām,tur mani draugi ir atšķirīgi.Piemēram,es zinu,ka uztaisīt vienu lielu ballīti ar maniem draugiem būs neiespējami,jo viņi visi ir atšķirīgi,pat ļoti.Ar vienu draudzeni iziešu pusdienās un runāšanu par modi,kosmētiku,filozofiskām lietām,ar citu atkal aprunāšu vecos skolas biedrus (labā nozīmē),ar citu varu aiziet uz operu,teātri...Katrā gadījumā mani draugi ir ar ļoti dažādām pusēm.Par to ārējo pievilcību...nu nezinu,ja cilvēks sevi kopj,tad ar to ir pietiekami un ne visiem cilvēkiem skaistums nozīmē vienu un to pašu.
13.09.2013 07:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits