Es domāju, ka tev tās pumpiņas ir no tā, ka tu nepietiekoši attīri seju, kā arī neļauj tai atpūsties. Kā pati teici lieto tonālo krēmu regulāri un daudz.
Ir jānoņem dekoratīvā kosmētika, to vari izdarīt, piemēŗam, ar piemērotu pieniņu. Pēc tam obligāti nomazgā ādu. Var ar ūdeni, bet var vēl papildus lietot, piemēram, putas vai kādu citu attīrošo līdzekli. Es domāju, ka tev ir tāda pabiezāka tonālā kārta, tādēļ iesaku attīrīt ar 2 līdzekļiem, jo principā var arī tikai ar attīrošajiem līdzekļiem, kuri jānomazgā ar ūdeni.
Pēc tam ādu nepieciešams tonizēt + mitrināt.
Ja tev ir taukaina/kombinēta āda, iesaku lietot pīlingu vai maigu skrubi apm. 2x nedēļā.
Mālu masku atrodi tādu, kas nekairina ādu, jo tās ir ļoti dažādas. Tu vienkārši izvēlējies sev nepiemērotu, varbūt tev ir jūtīga āda un maska bija pārāk koncentrēta. Bet vispār taukainai ādai mālu maskas ļoti palīdz uzlabot stāvokli.
Varu ieteikt dūņu masku no Baldones dūņām jeb Elier, palīdz gandrīz visiem ādas tipiem. Neesmu dzirdējusi, ka kādai no tās būtu bijusi alerģija vai palicis sliktāk.
Ja tev šķiet, ka BB nenomaskē visu, iesaku lietot BB + minerālo pūderi. Man pašai, piem., patīk kombinācija Maybelline BB + Art deco minerālpūderis.