Mans puisis

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Ar draugu dzīvojam kopā, esam kopā jau divus gadus, visu līdz šim esam darījuši kopā, taču tagad sāku mācīties augstskolā, un man būs augstskolas ballīte, kur tiešām gribu doties viena, bez otrās pusītes, lai labāk iepazītos ar cilvēkiem u, tt ... Bet man draugs saka ka nāks līdz, un kāpēc viņš nevar nākt līdz, un tagad milzīgs strīds! Vai Jūs varat kaut ko ieteikt? Un kā Jūs uzskatat ka nav normāli arī doties kaut kur atsevišķi, nevis PILNĪGI VISU DARĪT KOPĀ! Man jau tas nedaudz sāk apnikt!
12.09.2013 10:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nezinu, kāpēc, bet atcerējos vienu gadījumu iz manas jaunības: es vienreiz paņēmu vienu puisi, ar kuru viss tik sākās, uz tusiņu, kur viņš nevienu nepazina. Tas beidzās tā, ka viņš tusēja ar visiem, izņemot mani, un kad jautāju, kāpēc, teica tā: manuprāt, ar otro pusīti laiku var pavadīt, esot divatā, bet tusiņā jāizklaidējas :D Un aizskrēja uz balkonu smēķēt. Mums nekas nesanāca.
12.09.2013 11:06 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man skolas laikā uz visām ballītēm bija pat vēlams paņemt kādu līdzi - jo vairāk, jo jautrāk (un lētāk! :D). Varbūt tāpēc man šķiet pilnīgi normāli paņemt līdzi savu draugu, ja viņš vēlas. Vai esi viņam pajautājusi, kādēļ viņš tik ļoti grib iet tev līdzi?
12.09.2013 11:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
uz iepazīšanās vakaru augstskolā ietu ar draugu, bet, pēc skolas beigšanas ( uz salidojumiem) , domāju, ka ietu viena vai vsp neietu.
dēļ kategirska nē es arī apvainotos. kas tad tu esot ar draugu sliktāk iepazīsies ar cilvēkiem? jā, ar puišiem varbūt iepazīsies sliktāk, bet kas tad īsti ir tavs mērķis?
12.09.2013 12:18 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Uz tādiem tusiņiem kā kursa tusiņi, tāpat kā darba tusiņi vislabāk ir iet vienai, bez vīrieša
12.09.2013 12:21 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Un kā ar darba tusiņu? Kur neviens nenāk ar otro pusīti? Un draugs grib iet līdzi? :) Ko tad viņam teikt? :D Atšūt negribās, bet tad jau labāk neeju, lai nesāktos strīds, ne?
12.09.2013 12:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kada veida vins tev var traucet iepazities ar cilvekiem?
12.09.2013 12:32 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Manuprāt, arī nav nekas traks, ja cilvēki aiziet ik pa laikam atsevišķi pavadīt laiku, vismaz manās attiecībās tas ir vēlāms katram kaut kāda sava privātā telpa! Es nekad neesmu liegusi iespēju, ja ir džeku vakars gribas pazirgoties, iedzert kkāds pokers vai tamlīdzīgi un to pašu sagaidu pretī, kad ir meiteņu vakari vai kkāds kursabiedru, klasesbiedru salidojums.

Par darba ballītēm man ir visāda pieredze, kas tajās notiek (no malas, iepriekšējās attiecībās), bet nu katram jau ir sava galva uz pleciem, es jau nu neaizliegtu iet uz darba ballīti, tikai, tādēļ, ka varbūt man nav bijusi labākā pieredze. Man vispār šķiet absurds šitā līdzi vazāšanās visu, tad taču vispār nav ko apspriet, ja kā aste visur no pakaļas.
12.09.2013 12:40 |

Reitings 334
Es nu noteikti nēeju iepazīties tikai ar puišiem, man ir mans draugs un viņš man ir vienīgais!
Bet tomēr ja tā ir studentu ballīte nu tad nedomāju ka kāds ņems kādu līdz, un vai tad tas ir slikti ka gribu arī atpūsties viena? Tad kad iepazīšos ar visiem , tad uz nākamo tusiņu protams ņemšu draugu līdz! bet uz šo es vēlos iet viena! Es draugam to ļoti cilvēcīgi cenšos skaidrot, bet viss beidzas ar milzīgu strīdu, viņš pasaka, labi ej tad viena, bet ar piebildi, ka tas nav normāli! Nu kā es varu iet, pēc tam būs milzīga kašķis! Varbūt tiešām nejiet un viss!
12.09.2013 13:22 |

Reitings 334
Un vēl man draugs saka, ka studentiem ir jāmācās un ka tas arī viss! Ka ballītes bija tikai vidusskolā!! Bet cmon studentu dzīve vai tad ir tikai mācīšanās? studentu dzīve manu prāt ir kas vairāk, man ir tikai 20 gadi, un studentu dzīve būs tikai vienu reizi, kāpēc es nevaru to izbaudīt, kāpēc man draugs to nespēj pieņemt!!! Esmu izmisumā :(
12.09.2013 13:23 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ko tu stresso?
Tak pateica,lai ej...tad ej,ja gribi, nu? Papūtīsies un būs miers. Tikai viņš pats noteikti izmantos iespēju kaut kur tusēt bez tēvīm un tu iebildumus nedrīkstēsi celt.
12.09.2013 13:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Atkal man laikam jaadod padoms, ko ljoti biezhi dodu. Iedod vinjam izlasiit sho diskusiju :D
12.09.2013 13:32 |

Reitings 334
Čača- nu man ir svarīgi vai pēc tam viņš pūtīsies vai nē! Es arī neceļu nekādus iebildumus, un darba tusiņiem viņs brauc viens , bez manis, bet tur ir tikai vīrieši gan! Bet tik un tā es to saprotu un neko arī nedusmotos un nepūstos!
12.09.2013 13:35 |

Reitings 334
Un pasakiet kā lai es ieskaidroju draugam to ka ir arī normāli aiziet kaut kur atsevišķi! Bet viņš saka ka nav normāli jo tas beigsies ar šķiršanos un nokrāpšanu! Protams ar savām draudzenēm es eju uz kafejnīcām sēdēt vai uz veikaliem, bet tik līdz būs kāds puisis uzreiz tas nav normàli! Viņš saka ka viņam savi uzskati ir! Nu kā es varētu mainît šos uzskatus?!
12.09.2013 13:38 |

Reitings 11698
Nu tu nepierādīsi,ka tas ir baigi normāli,ja viņš to uzksata par nenotmālu. Vai nu ej un paciet pūšanos, vai neej un sēžat kopā un padarat kaut ko kopā. Viņa domas, tu nezvai mainīsi, tikai lieki cepies.
divas izvēles- samierienies vai neej.
Uzskatu,ka tas jau nu nav nekāds iemesls, lai kasītos un strīdētos...
12.09.2013 13:40 |

Reitings 11698
Viņš saka ka viņam savi uzskati ir! Nu kā es varētu mainît šos uzskatus?!

nekā.
samierinies vai meklē citu,kura uzskati tev patiks.
Viņš, acīmredzot, tev neuzticās...vai nu esi devusi iemeslu, vai vienkarši viņam vajag laiku, lai tev uzticētos, vai arī- kas vainīgs -tas bailīgs.
12.09.2013 13:41 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Ja es gribētu iet viena pati uz kursa pasākumu bez vīrieša, to skaidri un gaiši pateiktu, domāju, ka viņš respektētu to, kā nekā tās ir attiecības un savstarpējā cieņa ir pamatā visam :)

Negribētu sev draugu, kurš nekad mani nelaistu neuzvienu pasākumu, ja pats nenāk līdzi utt. Nespētu būt apmierināta ar tādu situāciu..
12.09.2013 13:41 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
iedomājies sevi viņa vietā
12.09.2013 14:44 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Es uzskatu, ka ir pilnīgi normāli, ja arī pāris apmeklē pasākumus atsevišķi. Pirmo pasākumu ar kursabiedriem, kad pats tu vēl īsti nezini, kas tu esi un kur tu esi, un ar ko tu esi, manuprāt, ir vieglāk apmeklēt vienam. Neapgalvoju, ka labāk, bet tas ir vieglāk, jo bieži ir tādi pāri, kas viens otram traucē iepazīties, tā teikt - izvēlas cilvēkus, ar ko draudzēties. Ja vienam nepatīk, tad tas nedaudz tomēr attur arī otru, tā ir pavisam reāla situācija.
Šeit drīzāk izskatās, ka viņš vienkārši Tev neuzticas, nevis ka viņam ir iebildumi pret kursa ballīti. Ja viņam ir savi kaut kādi uzskati, viņam tie ir, pirmkārt, protams, jāpamato un jāizskaidro Tev, lai Tu vari ar tiem rēķināties. Vai arī, kā kāda te minēja - kas vainīgs, tas bailīgs..
Es Tavā vietā ietu uz to pasākumu, jo jāmāk ir arī būt personībai, kas veido pati savu dzīvi un kontaktu dibināšana ar kursabiedriem ir īstais sākums, nevis tikai visu un vienmēr darīt kopā, kas arī ir labi, protams, bet ja abiem tas nav pieņemami, tad laikam nav īsti pareizais risinājums. Jāatceras, ka ne visi ir komunikabli un labi jūtas jaunā kompānijā.
Meklējiet kompromisu! Ja viņa atbildes ir nepamatotas, nepaskaidrotas, atmaskojoties tikai ar kaut kādiem "principiem", tad problēma nav vis tusiņā, bet kaut kur dziļāk attiecībās. Ja viņš savu nostāju paskaidro, Tev arī tā ir jāsaprot - tieši tāpat, kā darītu viņš, atļaujot Tev iet uz pasākumu.
12.09.2013 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits