man liekas ka tas pašam ir jāsaprot var vai nevar. Jo ja būtu kādas veselības problēmas ar sirdi vai tamlīdzīgi, tad jau tu to zinātu :)
Pamēģini pirms tam ar katapultu uzšauties gaisā, ja viss ir ok tad domāju ka ar gumiju ar varēsi :)
papildināšu ar minēto to, ka cilvēkam droši vien nevajadzētu lekt ar gumiju, ja "lēkā spiediens", ir bijuši insulti u.tml. lietas, kā arī, ja ir paniskas bailes no augstuma.
par tiem asinsvadiem? tas tevi reāli kādreiz ir ietekmējis, tev ikdienā rodas kkāds diskomforts darot arī vnk darbības mājās vai strādājot? vai arī tu esi jutusi kādas pārmaiņas, kad ir bijusi liela slodze, uztraukumi utt utt?
Vienīgais lecot ar lecamauklu palieku nereāli sarkana un histēriski sāk sāpēt galva, sajūta tāda it kā kāds kādu stiepli durtu galvā. Pie lielas raudāšanas un stresiem galva sāk ātri sāpēt.
nu pie raudāšanas, manuprāt, gandrīz visiem sāk galva sāpēt.
par to lecamauklu gan nav labi. varbūt tomēr pajautā ārstam..bet arī ārstiem ne viemēr ir taisnība. un tas, ka tev ārsts pateiks, ka vari lekt, nenozīmē, ka tev nekas slikts nenotiks.
Pirms gadiem sešiem, kad es lecu, pat neiedomājos par veselību, lai gan problēmu netrūkst- dzīva esmu, nekas slikts nenotika!:)
Bet, ja Tev pašai šķiet, ka kaut kas var notikt, ir bailes un tiešām kādas veselības problēmas, labāk to nedarīt.