Es jau beztēmā jautāju, bet pajautāšu atsevišķi- ko lai dāvina savai draudzenei. Interesešu nekādu īpašu nav, visādas dāvanu kartes nepatīk..
Daudz,kas ir dāvināts jau. Viss viņai ir.
Gribas kaut ko foršu, bet nevaru izdomāt.
Ko jūs esat dāvinājušas savām draudzenēm? Nu tādām, ļoti labām?
Ballīti uztaisīt es nevaru, jo mēs ar draugu esam uzaicināti jau uz ballīti. Dāvai jābūt no mums ar puisi, tāpēc apakšveļu dāvināt, nezvai draugs būtu ar mieru.
Karikatūra bija pagājušajā gadā no mums :D viņai dikti patikās.:)
vispār traki....nezinu,ko dāvināt cilvēkam, kam viss ir :D
Esmu taisījusi bilžu albūmu, kur klāt pierakstīju visādus tekstus un savus zīmējumus, bildes bija no bērnības līdz tagadnei :D vēl nopirku viņas mīļāko kermeņa krēmu un puķes, draudzene un viņas mamma apraudājās.
Uzdāvini tādu kā sieviešu aptieciņu ar visām nepieciešamajām lietām, sapērc visādus sīkumus, pieliec klāt aprakstu kur tās lietas varēs izmantot, protams kaut ko smieklīgu. :)
Uzdāvinājām vienam draugam vīrieša aptieciņu, viņam baigi patika. :)
pēc grāmatām soļo uz grāmatnīcām. ejošākās arī tur varēsi redzēt, kuras ir topā. bet saprotams, ka to tikai tad, ja viņa tiešām lasa..
ja galīgi nebūtu ideju, es laikam dāvinātu dzeršanas spēli :D man tādas nav, bet žēl, ka neviens nedāvina :( labāk draudzenēm, tām kurām patīk - dāvinu ķermeņa kremus smaržīgos, dušas želejas u.tml. man pašai patīk šādas lietas un viņām arī. saprotams, ne katrā jubilejā ko tādu dāvinu.
Varbūt uzcep to torti un uzdāvini izklaides ballītē. Es reiz biju ballītē, kur katru pusstundu cits viesis tika ievēlēts par bārmeni jaukt interesantus kokteiļus. "Uzdāvini" ideju un kokteiļiem izejvielas - liķierus, sulas, Monin sīrupus, laimu un dzērienu ķirsīšus.
Ja meitenei patīk dažādas aktivitātes, šis ir labs variants :) Lai gan tur ir arī skaistumkopšana, vēderprieki un relaksējoša atpūta. Es būtu sajūsmā, tikai man neviens nedāvina :D
es skatos, ka laiakm visiem, izņemot mani ir dzeršanas spēles :D
bet, jā starp citu, viņas arī ir dažādas.
ļoti interesanta spēle ir UNO. bet tāda laikam, ka viņai arī ir :D
dāvanu kartes masāžām un tādām lietām arī skaitās ?
varbūt vari atrast, kur piemēram var iziet kādas speciālas virtuves kursus? nu, piemēram, itāļu virtuves. cerma,s ka tikai viņa nepadomātu, ka tev šķiet, ka viņa nemāk taisīt ēst.
bet vārbūt viņai nemaz nepatīk to darīt :D
Sany- viņas ģimene ir tāda,kas ir uz spēlēm. Tad nu viņai ir daudz kas. Pat tādas pēlēs,kādas nekad neesmu dzirdējusi. Ēst gatavot viņai patīk...tas gan.
Svētdien saņēmu jauku dāvaniņu, varbūt noder ideja, ja reiz saki, ka paštaisītās lietiņas patīk - bija krūzīte ar tādu adītu zeķi apkārt un uz tās uzšūts mans vārds. Patika :)