illuminati

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Sveikas. Veicu nelielu aptauju. Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valsti utt.? :)
10.09.2013 21:41 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Nu kā gan tu vari, tik pārliecinoši spriest par mani? Ko es lasu, ko ēdu, kādas filmas skatos.

Drīzāk jājautā - ko lieto tu? Jo tu uzskati, ka tieši tas, ko tu esi lasījusi, redzējusi ir tas vispareizākais. Pie tam tu nespēj saredzēt reālo - nav tādu grāmatu, filmu, kas nebūtu masu patēriņa prece, lai par ko tās rakstītu, rādītu.

Iekopē man lūdzu tekstu, kurā es minētu, ka man pieejama slepens materiāls, kurš nevienam nebūtu pieejams.

Tu izlasi kārtīgi -
Šaubos gan, ka esi lasījusi kaut ko, kas ir izdots kaut kur slepeni nevienam nezinot un tiek slēpts kā kaut kas ļoti vērtīgs.
11.09.2013 15:43 |

Reitings 728
Ne jau nafta dziļi zemē ir vērtīga, bet tikai tad no tās var kaut kādu varenības labumu iegūt, ja kāds pieliek darbu, lai to palaistu apritē. Tāpēc tam varenajam ir jādod "cerības stariņš"=nauda un vienlaikus viņš jāiebiedē=vara

Pilnībā piekrītu.
11.09.2013 15:45 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Jo tu uzskati, ka tieši tas, ko tu esi lasījusi, redzējusi ir tas vispareizākais.

Atkārtošos vēlreiz. Es neciklējos uz izlasīto, esmu par šo tēmu interesējusies, lasījusi dažādas versijas un literatūru par "pasaules sazvērestības" teoriju, izdarījusi secinājumus, kam piekrītu, kam nē, no tā izriet mans viedoklis, kuru brīvi šeit izpaudu, bez vēlmes iegūt varu pār Tevi vai kādu citu. Tādēļ pirmīt uzdevu jautājumu, uz ko balstās tavs viedoklis? Kādēļ Tev jāmeklē zemūdenes akmeņi?
11.09.2013 15:52 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Bļin, Mildreda, nu tu taču neesi gudra! :D

Paskaidrojums bērnudārzniekam: jūs te cepaties par organizāciju/iekārtu/whatever, kas kontrolē daudzas sfēras, ieskaitot medijus un info plūsmu. Un jūsu tā sauktie argumenti un viedokļi ir izveidojušies teorētiski kontolētas informācijas plūsmas ietekmē (būsim atklāti - reāli tie viedokļi ir brutāli izcelti no kaut kāda video vai rindkopas, tur jūsu smadzenes neko papildus nav pievienojušas). Un te parādās Mildreda, kas šim visam tic, bet atsaucas uz lasītu (teorētiski kontrolētu) literatūru, skatītiem (teorētiski kontrolētiem) video, un pat šo to (teorētiski kontrolētu) iesaka. Diezgan nepārdomāti. Domā!
11.09.2013 15:54 |

Reitings 437
Bet es tāpat nesaprotu, kāds ir nemateriālais labums šiem "varenajiem", sausais atlikums, vienalga, kā to sauc. Kur ir galarezultāts, gala mērķis (varbūt to drīzāk var definēt par pirmcēloni) tam visam?

Mērķis ir radīt JPK - Jauno pasaules kārtību. Internetā arī ir pieejama informācija par "Sazvērestības teoriju", nesen uzdūros "Insaideram", bija ļoti interesanti lasīt viņa atklāsmi, par notiekošo, taču vairs nevaru atrast šo "interviju". Ir tikai niecīgs, nabadzīgs fragments, par Iluminātu, jeb "Vissredzošo acs" JPK plānu realizāciju:
http://www.diena.lv/blogi/jauna-pasaules-kartiba-insaidera-1969-gada-atklatie-plani-13942674
11.09.2013 16:00 |

Reitings 728
un literatūru par "pasaules sazvērestības" teoriju

Nu tad palasi kaut ko citu ne tikai šādu literatūru, piemēram, antropoloģiju, vēsturi, psiholoģiju un varbūt tad sāksi izprast vienkāršas lietas, ka cilvēka dabā ir vēlme gūt varu pār citiem un ka tas ir ieprogrammēts arī tev, un pie vainas nav nekādi mistiski spēki, kas vēlas pārņemt pasauli.
Tādēļ pirmīt uzdevu jautājumu, uz ko balstās tavs viedoklis?

Uz maniem dzīves novērojumiem un cilvēku rīcības izvērtējumu, kā arī sevis un savas rīcības izprašanu.
bez vēlmes iegūt varu pār Tevi vai kādu citu

Vēlreiz atkārtošu - cilvēka dabā ir vēlme gūt varu pār otru, tas, ka tu to neatzīsti pati sev un neizproti savu rīcību, tas liecina tikai to, ka neko vairāk par to, kas tev tiek pasniegts un liekas pareizais viedoklis tu neredzi un negribi redzēt.
11.09.2013 16:02 |

Reitings 437
Bļin, Mildreda, nu tu taču neesi gudra!

Troy Bučas, man prieks, ka šeit ir gudras sievietes, kā Tu. :)
Un te parādās Mildreda, kas šim visam tic

Man liekas, ka tēma tika izveidota:
Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valst

Manuprāt, es atbildēju uz autores prasīto, izsakot viedokli, ka ticu un kāpēc ticu. Tādēļ tavs paskaidrojums ir nevietā.
11.09.2013 16:05 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Aiz tā visa taču slēpjas žīdi savās bankās.
11.09.2013 16:08 |

Reitings 437
Nu tad palasi kaut ko citu ne tikai šādu literatūru, piemēram, antropoloģiju, vēsturi, psiholoģiju un varbūt tad sāksi izprast vienkāršas lietas

6graudi A varbūt nē? Varbūt man ir savādākas intereses nekā Tev, visiem nevar interesēt vienādas lietas.
11.09.2013 16:09 |

Reitings 728
A varbūt nē? Varbūt man ir savādākas intereses nekā Tev

Nu to jau es sen šeit sapratu, ka vienīgā tava interese ir sazvērestības teorijas, ko tu uzskati par kaut kādu pasaules lielo patiesību, bet elementāras lietas izprast tev nav spēju, jo galva ir pārbāzta ar visādu "junk" literatūru, ko tu uzskati par kaut ko īpašu, kaut gan tā ir tā pati masu patēriņa prece.

Man sāk pietrūkt argumentu cilvēkam, kas nedzird neko vairāk kā "pasauli pārvalda ilumināti".
11.09.2013 16:16 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Varbūt man ir savādākas intereses nekā Tev, visiem nevar interesēt vienādas lietas

Tevi interesē "pētīt" sazvērestības teorijas, bet neinteresē uzzināt, kā un kāpēc darbojas sabiedrība un cilvēki. Juhū, super, tavs viedoklis ir pilnīgi nederīgs, tu nespēj kvalitatīvi apstrādāt info.
Nē, nu viss jau OK, katram savs. Bet tas kā tu te pārgudri spirinies pretī tiešām normāliem viedokļiem (6graudi), tas ir... nu, teiksim tā, es ceru, ka neviens tavs paziņa tevi te nezina.
11.09.2013 16:20 |

Reitings 437
Nu to jau es sen šeit sapratu, ka vienīgā tava interese ir sazvērestības teorijas, ko tu uzskati par kaut kādu pasaules lielo patiesību

Silts ieteikums, neizrunājies par cilvēku, ja neko par viņu nezini. Tici man, man ir vairāk interešu nekā tu tikko uzskaitīji. Un tas, ka šīs intereses nav tādas kā tev, nenozīmē, ka esmu aprobežojusies tikai ar "junk" literatūru.
Katrā ziņā, ej no kurienes tu esi nākusi, man tavs viedoklis, par manu intelektu, ir dziļi vienaldzīgs. :)
Turpmāk, uz tavām provokācijām nereaģēšu. :)
11.09.2013 16:26 |

Reitings 437
Juhū, super, tavs viedoklis ir pilnīgi nederīgs, tu nespēj kvalitatīvi apstrādāt info.

Un kāds būtu tavs viedoklis, lūdzu pastāsti. :)
11.09.2013 16:29 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Pāris gadus atpakaļ noskatījos šo pāraidi, jāsaka, ka šis materiāls mani satrieca, pēc kura sāku interesēties un lasīt literatūru par šo tēmu. Filma garums - 3 stundas, krievu valodā. IESAKU, ja ir vēlme sīkāk uzzināt par šo tēmu.
http://www.youtube.com/watch?v=drg1_0pD7lk

Par RenTV materiālu iesmaidīju jau tad, kad runa bija par citplanētiešiem u.tml. lietām, bet pārstāju 100% ticēt, kad tika sacerēta kaut kāda mistiska pasaciņa ar nāvēm un tai fonā bija Latvijas bilde. Tas kanāls absolūti nefiltrē, ko rāda un tieši šādām filmām tic masas, cilvēki-aitas.
11.09.2013 16:37 |

Reitings 437
Par RenTV materiālu iesmaidīju jau tad, kad runa bija par citplanētiešiem u.tml. lietām, bet pārstāju 100% ticēt, kad tika sacerēta kaut kāda mistiska pasaciņa ar nāvēm un tai fonā bija Latvijas bilde. Tas kanāls absolūti nefiltrē, ko rāda un tieši šādām filmām tic masas, cilvēki-aitas.

Jā, esmu redzējusi dažus raidījumus, jāsaka gan, ka piekrītu, daudz fantāzijas. :D Vissvairāk sasmīdināja sērija, par 2012 - Pasaules galu. :D
Taču šajā raidījumā ir arī lietas, par kurām ir vērts aizdomāties. Kaut kur, minēja filmu "Zeitgeist", arī interesants materiāls.
11.09.2013 16:43 |

Reitings 1701
cilvēkam vajadzīgi noteikumi, ierobežojumi, likumi utt.

Cilvēkam tos nevajag, es labprāt dzīvotu tā kā es vēlos, diemžēl tas nav iespējams, jo kāds ir radījis likumus pēc kuriem, mēs kā "zombiji" dzīvojam.

Ui dieniņ. Ja tevi izvarotu, tavu māti nosistu, tavu māju apzagtu, tavu draudzeni aizvestu strādāt prostitūcijā, tad tu arī teiktu, ka likumus nav iespējams, ka katrs dzīvo pēc savām vēlmēm, tāpēc tas viss ir pieņemami, citādi mēs kā zombiji pakļausimies citu iedomām? Likumi ir visa pamats, bez tā sekmīga dzīve nav iespējams.
11.09.2013 16:47 |

Reitings 1701
likumus nav iespējams

ka likumi nav vajadzīgi
11.09.2013 16:47 |

Reitings 437
Ui dieniņ. Ja tevi izvarotu, tavu māti nosistu, tavu māju apzagtu, tavu draudzeni aizvestu strādāt prostitūcijā, tad tu arī teiktu, ka likumus nav iespējams, ka katrs dzīvo pēc savām vēlmēm, tāpēc tas viss ir pieņemami, citādi mēs kā zombiji pakļausimies citu iedomām? Likumi ir visa pamats, bez tā sekmīga dzīve nav iespējams.

Mantkārīgā, cietsirdīgā, izvirtīgā pasaulē tas, protams nav iespējams. Tas ir kā aplis - cilvēkus "saindē" nauda, masu mēdiji, varaskāre, tādēļ ir likumi, kas tur visu rāmjos.
Es vairāk gan biju domājusi, ka labprāt dzīvotu nomaļus, ar ģimeni, audzētu savus dārzenīšus un, ne par ko neuztrauktos, nedzīvotu pēc kaut kādiem likumiem. Diemžēl tas nav reāli.
11.09.2013 16:56 |

Reitings 1701
Es vairāk gan biju domājusi, ka labprāt dzīvotu nomaļus, ar ģimeni, audzētu savus dārzenīšus un, ne par ko neuztrauktos, nedzīvotu pēc kaut kādiem likumiem. Diemžēl tas nav reāli.

Tu nekad, nekad nespētu dzīvot un ne par ko neuztraukties bez likumiem. Tavu mieru ātri vien izjauktu tavas nomaļās vietas iekarotāji, tavu dārzeņu tīkotāji utt. Un tie nebūtu ilumināti, tie būtu tādi paši cilvēki kā tu, parastie. Tur nav sakara ar sazvērestībām, masu medijiem. Cilvēka būtība ir mantkārība, cietsirdība, izvirtība. Kaut vai painteresējies, kā dzīvoja mūsu ļoti tālie senči..

Es izlasīju visu diskusiju, mans viedoklis palika nemainīgs (ticu, ka spēks pastāv, bet neticu daudzām sazvērestības teorijām), bet es tā iedomājos - ja es ticētu iluminātiem kā ļaunuma saknei, kas no tā mainītos, ja viņi nebūtu? Būtu kāds cits spēks kādā citā vārdā. Manuprāt, tas viss ir normāli, man viņi, pat ja pastāv, nudien netraucē.
11.09.2013 17:02 |

Reitings 437
Varbūt kļūdos, bet manuprāt spilgts, vēsturisks piemērs ir:
Senie Latvieši, ticēja saviem Dieviem - Mārai, Jumim u.t.t, svinēja savus svētkus, bija savs dārziņš un lopiņi. Pūrā savas tradīcijas, valoda, tikumi. Dzīvoja laimīgi, nevienam netraucēti. Līdz brīdim, kad iebruka Krustneši un ar vardarbību piespieda pieņemt kristietību. Lūk, arī sākās cilvēku pakļaušana. Katolicisms piespieda maksāt, nodevas, grēku izpirkšana, sodija ar nāvi, sadedzinot uz sārtu, par ķecerību. Mūsdienu cilvēks, ierodas vardarbības pilnā pasaulē un rodas iespaids, ka cilvēce mainās, bet valdīšanas stratēģija nemainās, tādēļ arī uzskatu, ka valda konkrēta grupa cilvēku.
11.09.2013 17:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits