Pasaulei vajag kārtību, lai nebūtu haoss un vai nav vienalga, kas šo kārtību uztur?
visu cilvēces pastāvēšanas vēsturi galvenie cilvēku dzinuļi ir VARA un NAUDA
Nu kaut vai tā pati Sīrija - visi mediji pilni ar biedējošiem rakstiem. Mērķis - iedvest bailes. Un ar iebaidītu cilvēku vieglāk manipulēt, līdz ar to iegūt lielāku varu.
Tieši otrādi, ir vajadzīgs haoss pasaulē, lai cilvēki būtu aizņemti ar karošanu, reliģiskiem konfliktiem, dažādām individuālām problēmām. Tam nav nekāda sakara ar kārtības uzturēšanu, tas jau izklausās kā cēls mērķis.
Iluminātiem ir svarīga VARA, nauda nav noteicošais, drīzāk resursi.
Starp VARU un NAUDU pasaulē var likt vienādības zīmi.
Ja visa sistēma sabruktu, tad iestātos haoss.Pastāsti man, lūdzu sīkāk par šo sistēmu. Man gribas uzzināt ko vairāk.
cilvēkam vajadzīgi noteikumi, ierobežojumi, likumi utt.
Cilvēka dabā ir radīt problēmas pašam sev un izplatīt tās tālāk citiem.
Mildreda, no kurienes tad vējš pūš, no Izraēlas?
Tieši tā, viss ir sakārtots hierarhijā, ceļu satiksmes noteikumi, lietišķā etiķete, nodokļi, apgaismotas ielas līdz pat visaugstākajiem kontroles mehānismiem
Tu runā par celulītu un strijām, vientuļajām mātēm un narkotikām?
kurām vara nav saistībā ar naudu?
Pastāsti man, lūdzu sīkāk par šo sistēmu. Man gribas uzzināt ko vairāk
Cilvēkam tos nevajag, es labprāt dzīvotu tā kā es vēlos, diemžēl tas nav iespējams, jo kāds ir radījis likumus pēc kuriem, mēs kā "zombiji" dzīvojam.
Nu ja vienigais merkis ir nauda, tad illuminate aprobezotos ar savu naudas printi, bet ta nav. Viniem ir kontrole par medijiem, ierocu razotni, zinatni. Vini alkst konrolet ari dabas resursus, partiku. Nauda ir viens no lidzekliem ka to panakt, bet nauda nav merkis, jo to jau vini printe.
Nu nevar likt maisā, lietišķo etiķeti un ceļu satiksmes noteikumus ar pasaules vadošo iekārtu. Tās ir divas, pavisam dažādas lietas.
Ilumināti nav tas pats, kas labklājības ministrija. Ilumināti ir GLOBĀLA mēroga "šiškas", tai nav daļas gar sīkiem noteikumiem, tas paliek cilvēces ziņā.
naudas printi, bet ta nav. Viniem ir kontrole par medijiem, ierocu razotni, zinatni. Vini alkst konrolet ari dabas resursus, partiku.
Nu arī elementārs piemērs - ja nebūtu likuma, ka slepkavot ir slikti, tad katrs otrais uz ielas pārgrauztu tev rīkli.
Tīri elemtāri - tu šobrīd raksti komentārus Cosmo. Ja nebūtu sistēmas, uz ko viss balstās, tad nebūtu arī Cosmo, kur rakstīt komentārus.hih :D
Iesaku painteresēties par Iluminātiem, mēs runājam par divām dažādām lietām.