illuminati

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Sveikas. Veicu nelielu aptauju. Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valsti utt.? :)
10.09.2013 21:41 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Par nāvi nav tik daudz jādomā. Protams, ir tā kā tu saki, viens vai divi miljardi.. Bet, ja viņam ir viens miljards, nākamais viņa solis būs 2 miljardi. Šādi cilvēki par garīgajām vērtībām neaizdomājas, svarīgākais ir nauda un tā apziņa, ka spēj valdīt par citiem. Taču piekrītu pie tā, ka gribētos zināt, kas zem tā visa patiešām slēpjas, jo viss šis ir mūsu personīgās iedomas, subjektīvs viedoklim, zem kura slēpjas kaut kādi pamatojusi, kas, pavisam iespējams, ir izveidoti pēc pašu illuminati iniciatīvas. Laikam jau vieglāk tomēr ir nezināt un tik ļoti neiedziļināties! :D
10.09.2013 23:52 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Tapec, ka viss pamazam iet uz galu un visas vertibas griezas kajam gaisa, bet tas gals vel nebus tik driz. Bet tas jau ir filozofiskais jautajums un tur var ari diskutet daudz, bet parasti mans secinajums ir tads, ka maksimali jacensas baudit sobridi un esoso situaciju. priecaties par to, kas ir, jo ari tas grutibas un ritdienu neviens nevienam nav apsolijis. Var jau ari nepienakt:) Tagad bija Dalailama atbraucis, ari starp citu, manuprat stipri saistits ar viniem, kaut ko runaja par to, ka katra nakts ir maza nave un katrs rits maza piedzimsana.
10.09.2013 23:53 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Ticu, ka tas pastāv lielākās valstīs kā ASV, bet, manuprāt, Latvija nav tik attīstīta un gudra, lai kādam būtu interesanti. Varbūt kāds ir, bet pārsvarā cilvēki politikā tik plaši nespēj domāt.
10.09.2013 23:54 |

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Patīkami redzēt, ka kādam ir izveidojies viedoklis par šo tēmu! Priecāšos par vēl kāda iesaistīšanos diskusijā. :)
10.09.2013 23:54 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Neesmu speciāli interesējusies, tikai garām ejot dzirtēts. Cik saprotu illuminati ir pasaules bagātāko un ietekmīgāko cilvēku elite (baņķieri, korporaciju īpašnieki) kura vēlas pakļaut savai pārvaldei visu pasauli. Viņu rīki ir naudas printe, kontrole pār resursiem un pārtiku, kontrole pār mēdijiem un izklaides industriju, lobiji un marionetes valdībā. Visādas Beyonce utml. ir tikai starp rīku arsenālu.
10.09.2013 23:58 |

Reitings 499
Samantha, ja tas ari ir viens no maniem secinajumiem, kad biju iekarsusi par so temu, dazus gadus atpakal. Bija ta, ka nonacu lidz bridim, ka man likas, ka ari visi sie illuminati un tas temas par un ap atkal kadam ir izdevigi. Tads apburtais loks. Ta ka patiesiba ir tur ara:)
10.09.2013 23:58 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Es kaut kā par to sāku interesēties pēc Džona Pērkinsa grāmatas izlasīšanas, jo pirms tam nebiju neko tādu dzirdējusi vai sapratusi, nav tā, ka dienām un naktīm par to domāju, paldies dievam :D Savs viedoklis par to ir izveidojies, saprotu, ka mainīt arī neko nevarēšu un pašai jau šķiet, ka ietekmei nepakļaujos, ar to arī pietiek. :D Vienīgais mazliet biedē tas, kā šis viss varētu būt saistīts ar Sīriju, jo zem šī miera žesta slēpjas Amerikas savtīgās intereses un gribētos zināt, kā tas atspoguļosies Eiropā.
11.09.2013 00:03 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Esmu ļooti daudz interesējusies, savā laikā par to tiešām "fanoju" - skatījos dokumentālās filmas, meklēju resursus netā, analizēju vēstures grāmatas. Un tad es no tā izaugu. Ir naivi ticēt, ka cilvēki, kam patiesi ir tāda vara, kādu viņiem piedēvē, ļauj par sevi tā uzzināt jebkuram cilvēkam, kas pieprot 2. klases angļu valodu un elementāras prasmes darbā ar google. Ne bildenbergi, ne ilumināti nav tie, kas diriģē šo parādi. Tomēr, lai to saprastu, man nācās ieņemt tos pašus iluminātus kā "slepenu grupējumu", jo tas deva man apjausmu par to, ka kādam tās piramīdas virsotnē ir jābūt. Vairāk ir jādomā, jāanalizē informācija, ko pasniedz TV un interneta lapas, arī "konspiratīvās", jādomā pašiem. Šo atziņu ieguvu vairākkārtīgi noskatoties filmu "Zeitgeist", kas man, kā jau daudziem, bija pirmā iepazīšanās ar "to pasauli". Tajā filmā, ja labi pavēro, ir iekodēts slepenais ziņojums ikvienam skatītājam - DOMĀ. Nevajag būt aitām un domāt, ka pasaulē viss ir tā, kā pa TV rāda, tikai nevajag arī aizmirst, ka konspiratīviķi arī māk cirpt. Tāpēc kopsavilkumā par iluminatiem varu izteikt vien savas atziņas, nevis reālus faktus. Un tā galvenā atziņa man ir tāda, ka ilumināti ir bariņš vecu vīru, kas aiz savas bagātības nezina, ko darīt, tāpēc iesaistās kaut kādās "slepenās" biedrībās, kur teorētiski apspriež visādus darījumus, ietkemes sfēras un savā starpā plēšas. Nedomāju, ka viņiem tiešām piemīt reāla vara. No visa tā bara ir varbūt viens, kas tiešām kaut ko var ietekmēt globāli. Pārējie visdrīzāk ir tikai kauliņu stumdītāji, kas, varbūt, bīda kaut kādas biznesa lietas savā valstī.
11.09.2013 00:27 |

Reitings 5516
Tomēr, lai to saprastu, man nācās ieņemt tos pašus iluminātus kā "slepenu grupējumu"

pieņemt nevis ieņemt. :D neesmu viņus vēl ieņēmusi. :D
11.09.2013 00:28 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Aij, Ance, ja kāds mūsdienu informācijas laikmetā par katru cenu centīsies aprurēt konspirāciju teorijas, tad cilvēki sāks domāt ka tās ir īstas. Tāpat visus konspirāciju teoristus un teorijas plaši izsmej nemaz nešķirojot kuras tiešām ir absurdas un kuras balstās uz faktiem. Sūds sāk smirdēt kad to aiztiek.
11.09.2013 00:38 |

Reitings 5516
Nē, es jau neapšaubu, ka daļa no tām ir patiesas! Vienkārši ir taču jāfiltrē pašam, ko tu lasi, kam tu tici. Ne jau visi attīsta tos konspirāciju kanālus aiz gara laika un labas sirds. Un ne jau tiešām tiem teorētiķiem ir tādi avoti, lai viņi varētu sniegt tiešām patiesu atspoguļojumu. Viņi arī, tāpat kā mēs, izdara vienkārši savus secinājumus. Es, personīgi domāju, ka viņiem ļauj pastāvēt ne tikai tādēļ, lai neradītu aizdomas, bet arī tādēļ, ka viņi reāli neko patiesi svarīgu nemaz nezina, nedz, par tiem, kas ir iesaistīti pasaules pārvaldīšanā, nedz par tiem, ar ko viņi nodarbojas.

Par to smiešanos... Zini, es nesen redzēju youtube video un es reāli saprotu, kāpēc smejas. Slavenais Alex Jones, kas ir visu konspirāciju karalis vispār šķiet garīgi nelīdzsvarots. Vari pati ievērtēt:
http://www.youtube.com/watch?v=YB7ZaK7Oa88
Kā, lai tādam cilvēkam tic? Tas atkal liek domāt par 2 iespējām - vai nu viņš "jauc gaisu" vai patiesi tā informācija, kas ir viņa rīcībā, un ko viņš izplata, ir tik nenozīmīga, ka visiem ir vienalga uz to. Tāpat arī tiešām, man šķiet, ka viņam bēniņos svilpo vējš, ja viņš iedomājas, ka tā var kaut ko panākt.
11.09.2013 00:56 |

Reitings 5516
nedz par tiem, ar ko viņi nodarbojas.

*nedz par to
11.09.2013 00:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es daudz tajaa visaa nebiju iedzilinaajusies,liidz tam briidim,kad saaku runaat,pareizaak sakot, klausiities manaa viiraa!Te jau daudzas meitenes pateica liidziigas domas -mans viirs noteikti saka ,ka illuminati ir cilveeki ,kuri valda paar pasauli-loti ietekmiigi cilveeki,kuriem ir vara un nauda.Es nedomaaju ,ka vins ar to domaaja kaadu dziedataaju,kura ir nopelniijusi millionus!Kaa vins saka ,sie cilveeki ir daudz speeciigaaki.Es neesmu politikis ,bet vairaak un vairaak saprotu,ka ir varbuut pat veselas organizaacijas(gimenes varbuut),kuras regulee visu,ieskaitot muusu prezidentu!
Es taa loti primitiivi izteicos par so teemu,taa gudraak izteicaas Morgan,bet doma faktiski mums loti liidziiga!
11.09.2013 01:49 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Tā godīgi, roku uz sirds uzliekot un sev nemelojot- neticu. Jā, ir daudz faktu un interesantu sakritību (līdz kaulam neesmu pētījusi, bet pāris lekcijas un dokumentālās redzējusi esmu), bet kaut kā nepamet sajūta, ka tā visa ir pasaciņa.
Ticu, ka ir pāris kadri, kas diktē noteikumus pasaulē- politiķi, banķieri, kaut kādi padomdevēji, bet neticu, ka šie cilvēki ir savstarpēji grupēti. Domāju, ka viņiem ir tikpat grūti sarunāties un sarunāt ko savā starpā kā jebkuriem egoistiskiem cilvēkiem no dažādām kultūrvidēm.
Vēl pieņemu, ka ir sektanti, kas sevi uzskata par Illuminati un pulcējas Kalifornijā, tajā Bohemian Grove.
Un par dziedātājām, kas nopelnījušas miljonus.. Nu viņi (producenti) taču tās masonu zīmes liek video, lai tauta tos video stundām pētītu. Un attiecīgi- maksātu! Nedomāju, ka tie ir mediji, ar kuru palīdzību Illuminati runā ar tautu. Domāju, ka tas ir veiksmīgs un arī varen jautrs veids kā nopelnīt.
11.09.2013 07:58 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Ja palūdza izteikt viedokli, tad neatteikšu. Tas, cik daudz no tā zinu ir stiepjams jēdziens, jo diez vai to var izmērīt, bet lasīts ir diezgan. Par ticēšanu, esmu liels skeptiķis dzīvē kā tādā, līdz ar to ar tādām konspirāciju teorijām pārāk neaizraujos. Cilvēka prāts jau pamatā ir tendēts uz sakarību meklēšanu, jeb tā dēvēto pareidoliju.
Visa šī tēma man atgādina stāstu par „sniega cilvēku” – attiecīgi, ja tāds eksistē, ka apgalvo daļa pasaules cilvēku, kādēļ nav neapgāžamu pierādījumu, kādēļ neviens tā īsti nav redzējis? Ja pieņemam, ka tāda suga ir, tad, lai izdzīvotu būtu nepieciešams salīdzinoši liels vairums pārstāvju, tīri sugas saglabāšanas nolūkā. Protams, varētu diskutēt par pārdabiskām īpašībām kā nenovecošana, iespēja kļūt neredzamam un tā tālāk un tā joprojām. Bet kopumā domāju, ka iluminati kā tāds sen vairs nepastāv, vismaz ne tādā formā par kādu šeit iet runa. Kas attiecas uz mūsu valsti, pat pieņemot, ka iluminati būtu, katru pasaules valsti tur iekšā neviens nevilktu, tad viss nāktu gaismā.
Bet kāpēc vispār interesē iluminati? Ja te daudz iet runa par to naudas un citu resursu pārvaldi, tad pietiekoši daudz citu organizāciju, kas ar to jau nodarbojas, turklāt pilnīgi atklāti. Sāc ar lielākajiem karteļiem kaut vai.
11.09.2013 09:44 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Grūti uzrakstīt komentāru, jo tā ir tēma, kuru labāk ir apspriest, doma pārāk gara, bet īsumā varu padalīties ar savu viedokli.
Ilumināti protams ir, ne tikai mūsdienās, tāda "iekārta" pastāv jau daudzus tūktošus gadus. Ilumināti "nezīmējas" ne politikā, ne masu mēdijos. Es ticu, ka šie ilumināti ir izredzēta ģimene, kura nav kā mēs "parastie mirstīgie", tās ir būtnes, kurām nav emociju. Tā valda pār visu - Politiku, masu mēdijiem, ekonomiku, medicīnu, zinātni, kā arī Reliģiju. Ilumināti nosaka, kad sabiedrībai būs pieejami medikamenti, lai ārstētu laikmeta slimības,politiskos konfliktus, kā arī to, ko raida masu mēdijos u.t.j.p.
Mērķis - Degradēt cilvēci, jo "tupāka" tā ir, jo vieglāk kontrolējama. Ilumināti rada pasaules iekārtu, moduli, kurā politiķi, diktatori ir tikai marionetes viņu rokās.
Analoģiski, ka tā skar mūsu valsti.
11.09.2013 10:32 |

Reitings 437
Pāris gadus atpakaļ noskatījos šo pāraidi, jāsaka, ka šis materiāls mani satrieca, pēc kura sāku interesēties un lasīt literatūru par šo tēmu. Filma garums - 3 stundas, krievu valodā. IESAKU, ja ir vēlme sīkāk uzzināt par šo tēmu.
http://www.youtube.com/watch?v=drg1_0pD7lk
11.09.2013 10:46 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es tam ne mazākajā mērā neticu kaut vai tā vienkāršā iemesla dēļ, ka tas vienkārši nav cilvēka dabā. Nezin cik cilvēki apvienojušies kaut kādā organizācijā un kaut ko tur slepus bīda... Ziniet, katram ir savas atšķirīgas intereses un tādā gadījumā tur katrs deķi raustītu uz savu pusi, un nekāda valdīšana tur nesanāktu. Bet viena cita lieta gan ir cilvēka dabā - šeit jau pieminētā mēģināšana visu skaidrot. Ja nevar vai negrib atrast loģisku pamatojumu savām neveiksmēm, tad meklē mitoloģisku, kā tas gadu tūkstošiem ir noticis.
Es domāju, ka pasaule ir pilna ar tādiem pašiem cilvēkiem kā es, kas ikdienā nodarbojas ar savām lietām un nekādas slepenas alianses nebūvē. Tajā pasaules daļā, kurā valda kapitālisms, visi vienkārši grib nopelnīt un nodrošināt savu dzīvi. Tāpēc Beyonce vai kas tur vēl kacina sazvērestību teoriķus ar kaut kādiem simboliem, un tie tikai pārgrieztām acīm veicina viņas atpazīstamību. Mediji arī grib noturēties virs ūdens un piedāvā arvien izklaidējošāku saturu, kam ir lielāks noiets. Bet te sākas satraukumi, ka mūs grib nostulbināt - nu, tad pērciet tikai intelektuālus un kvalitatīvus medijus, kamēr tie vēl nav pazuduši no zemes virsas.
11.09.2013 11:03 |

Reitings 499
Kapec tādas lietas tiek atklātas un ļoti daudz informācijas iesakuma par un pec tam ari pret nak no Krievijas, daudzas filmas ir tieši pēc Putina pasūtījuma. Man šķiet, ka ir divi tādi lieli grupējumi, vieni nāk no ASV un vieni no Krievijas puses. Un tad vini sava starpa cinas, jo nevienam nav gana, varaskara ir neierobezota.
11.09.2013 11:14 |

Reitings 437
Zhanna Nedomāju, ka ir lieli grupējumi, vienkārši ir zinātnieku viedokļi, fakti un pētījumi. Jā, informācija ir tik daudz, jo internetu ir grūti kontrolēt.
11.09.2013 11:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits