illuminati

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Sveikas. Veicu nelielu aptauju. Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valsti utt.? :)
10.09.2013 21:41 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Kādas grāmatas esi lasījusi, kādus materiālus esi pētījusi par šo tēmu? Tu esi vāji argumentēta šai jomā.

Nevienu. Es izsaku savas domas nevis kaut kur lasītus tekstus. Jebkura grāmata ir kāda autora subjektīvs skatījums uz pasaules lietām un kārtību. Ja tu balsties uz kaut ko, ko kāds kaut kur ir teicis vai rakstījis, tad tas nozīmē, ka tu esi ietekmējusies no viņa viedokļa un tas vairs nav tavs viedoklis.

šo sistēmu iekārto "valsts"

Nu te pāris lapas atpakaļ bija runa, ka kaut kāda mistiska vara kontrolē visu, tai skaitā arī medijus. Cosmo ir medijs.
11.09.2013 12:25 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
. Jo vairāk naudas, jo lielāka vara.

Musdienu nauda ir totali bezvertiga, tai nav nekadas aizmugures un tie kas naudu printe zina, ka ta ir krapsana, tapec pirms cilveki to saprot, viniem ir japarnem kontrole par resursiem, medijiem ,zinatni, medicinu un visam sferam kas cilvekam ir svarigas. Ja vini "godigi" aprobezotos tikai ar naudas printi un pelnu ko ta nes, vini atri vien pazaudetu savas tiesibas printet naudu.
Ir tads teiciens. Iedod cilvekam automatisko ieroci un vins aplaupis banku, iedod cilvekam banku un vins aplaupis visu pasauli. Un ta ari ir. Tikai naivie un aklie cilvecini doma, ka bankai nav ekonomiskas krizes izdevigas. Tas ir vinu rudens razas laiks. :D
11.09.2013 12:28 |

Reitings 728
Nauda ir svarīga CILVĒKAM

Nu bet par ko tad ir runa - par to, ka cilvēkam ir svarīga nauda un vara. Cilvēkam. Cilvēks ir tā iekārtots, ka vienmēr dzenās pēc arvien lielākas naudas un varas. Un nav svarīgi kā tā tiek gūta un kas to dod.

Viņiem tā nav vajadzīga, viņi to ražo, mākslīgi izveidojot, biržu un ekonomiku.

Nu pieņemsim, ka pēc tava viedokļa kaut kas kaut ko mākslīgi veido - nu neko neveido tāpat vien - cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs.
11.09.2013 12:30 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Nu te pāris lapas atpakaļ bija runa, ka kaut kāda mistiska vara kontrolē visu, tai skaitā arī medijus. Cosmo ir medijs.

Man tiešām žēl, ka Tev viss aprobežojas ar Cosmopolitan. :(
Nevienu. Es izsaku savas domas nevis kaut kur lasītus tekstus.

Lai izveidotos viedoklis, ir jālasa dažāda veida literatūra un viedokļi, fakti. Bez tā viedoklis, nereti ir nabadzīgs, neargumentēts.
11.09.2013 12:36 |

Reitings 3031
cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs

Like what? Neatmaksajams parads piemeram? Vai tu zinaji, ka valsts naudu aiznemas no privatas bankas, kura to aizdod uz procentiem, kuru nav aprite, tadedjadi valsts parads tikai aug. Paskaties uz ASV paradu, kas sastada 16 triljonus. Tas ir totals "imaginary debt". Aizdod 100$ dolarus uz 5%, paradniekam jaatdod 105 dolari, bet aprite nemaz netiek ielaisti "liekie" 5 dolari un ta tas parads aug. Varbut tev to vajag, man persoigi nee. :)
11.09.2013 12:37 |

Reitings 437
Nu pieņemsim, ka pēc tava viedokļa kaut kas kaut ko mākslīgi veido - nu neko neveido tāpat vien - cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs.

Tavuprāt, no kurienes tad nauda rodas? :D :D :D
11.09.2013 12:38 |

Reitings 728
Lai izveidotos viedoklis, ir jālasa dažāda veida literatūra un viedokļi, fakti.

Tavs viedoklis ir nevis tavs viedoklis, bet viedoklis, ko kāds cits ir tev iestāstījis. Fakti ir kāda cilvēka subjektīvs realitātes atspoguļojums. Jo tu vairāk lasi, jo vairāk tevi pārņem kāda viedoklis. Visa tevis lasītā literatūra ir sava veida propaganda, ar kuras palīdzību atkal tiek manipulēts ar cilvēkiem - redz, skatieties, ir taču tāda pāri visam stāvoša vara, tikai tu jau neredzi otru pusi - tie, kas par to raksta, runā, iedzen tev galvā savu patiesību līdz ar to gūstot varu pār tevi.

Arī tavs mērķis te rakstot ir varas gūšana pār mani. Kaut vai tavs teikums:
Man tiešām žēl, ka Tev viss aprobežojas ar Cosmopolitan.
jau norāda, ka domā, ka esi guvusi pārsvaru (lasi varu) pār mani. Tavs mērķis ir pārliecināt pēc iespējas vairāk cilvēku par sava viedokļa patiesību, respektīvi, pārliecināt par savu taisnību tā iegūstot pārsvaru jeb varu.

Tavuprāt, no kurienes tad nauda rodas?

Nauda nerodas, tā tika izveidota kurā tur gadsimtā, lai atvieglotu norēķinu starp tirgotājiem un pircējiem. Un visu cilvēces pastāvēšanas laiku nauda ir bijusi tā lieta, kas ir dzinusi cilvēkus meklēt arvien jaunas iespējas to nopelnīt.

Vai tu zinaji, ka valsts naudu aiznemas no privatas bankas, kura to aizdod uz procentiem, kuru nav aprite, tadedjadi valsts parads tikai aug.

Un? Tas, ka cilvēki neprot aprobežoties ar to, kas viņiem ir un viņu vēlme ir iegūt pēc iespējas vairāk un vairāk, tas sen jau ir skaidrs. Un tikai nevajag man stāstīt, ka tu nekad neko neesi pirkusi par līdzekļiem, kuru tev reāli nav. Es joprojām palieku pie viedokļa, ka cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs, t.i., nauda, ko tērēt pa labi uz kreisi, lai apmierinātu savas iegribas un vajadzības.
11.09.2013 14:56 |

Reitings 437
Arī tavs mērķis te rakstot ir varas gūšana pār mani.

Tu pilnīgi zini, kāds ir mans mērķis šeit un kādu literatūru es lasu?
Tavs mērķis ir pārliecināt pēc iespējas vairāk cilvēku par sava viedokļa patiesību, respektīvi, pārliecināt par savu taisnību tā iegūstot pārsvaru jeb varu.

Kā lūdzu?? :D Es necenšos pārliecināt un gūt kaut kādu varu pār Tevi. Es vienkārši argumentēju savu viedokli par tēmu, kura interesē autorei.
11.09.2013 15:14 |

Reitings 437
Es joprojām palieku pie viedokļa, ka cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs, t.i., nauda, ko tērēt pa labi uz kreisi

Tev ir paveicies, man gan naudu neviens nedod, smagi jāstrādā, lai to nopelnītu, lai pabarotu ģimeni, nomaksātu rēķinus par dzīvesvietu, čikāšanai pa labi un kreisi, diži nesanāk.
Bet nevar jau visiem vienādi veikties. :)
11.09.2013 15:17 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Mildreda, izbeidz skandināt to, ka lasi kaut kādu tur literatūru. :D Tas ir patēriņš, ar to nav jālepojas diskusijā par šādu tēmu. Kad pati ko izpētīsi un uzrakstīsi, varēsi arī lepoties.
11.09.2013 15:20 |

Reitings 3031
Vai tu zinaji, ka valsts naudu aiznemas no privatas bankas, kura to aizdod uz procentiem, kuru nav aprite, tadedjadi valsts parads tikai aug.

Un? Tas, ka cilvēki neprot aprobežoties ar to, kas viņiem ir un viņu vēlme ir iegūt pēc iespējas vairāk un vairāk, tas sen jau ir skaidrs.

Iedomajies tev ir bagats kainins/draugs/radinieks pie kura tu aizej palugt aizdevumu. Vins tev iedod prasito summu, teiksim 1000 latus, bet uz 6%, tev bus jaatdod 1060 lati. Bet ko tu nezini ir tas kur vins patiesiba naudu nem, t.i. printe sava pagraba. Vina izmaksas sastada printe, tinte un dzlezs durvis pagrabam, bet tu vina atdosi 1060 latus nopelnot ar istu darbu, tas sastada aptuveni divas ar pusi videjas menesalgas Latvija, kamer tavs kaimins tiek pie 1000 latiem dazas minutes ieguldot santimus. Protams istaja dzive nauda ir pat letaka, nekas nav japrinte tikai ciparini jaievada datora, jo 90% pasaules naudas ir digitala forma. Cik lielu ciparu tu vari uzrakstit, teiksim, 10 sekundes? :D

Tici vai, bet nekad neesmu dzivojusi uz naudas kuras man nav. Man nekas nav kredita un nekad nebus.
11.09.2013 15:20 |

Reitings 728
Es vienkārši argumentēju savu viedokli par tēmu, kura interesē autorei.

Argumentiem parasti ir mērķis kādu pārliecināt par savu taisnību. Savas taisnības pierādīšana ir varas gūšana pār otru cilvēku.

Arī mans mērķis ir sava viedokļa pierādīšana, t.i., sava pārsvara pierādīšana, t.i., varas iegūšana.
11.09.2013 15:24 |

Reitings 437
Mildreda, izbeidz skandināt to, ka lasi kaut kādu tur literatūru. Tas ir patēriņš, ar to nav jālepojas diskusijā par šādu tēmu.

Kur ir rakstīts, ka nedrīkstētu lepoties ar kaut ko? Pie tam, nekur neminēju ne literatūras sarakstu, ne izlasīto grāmatu daudzumu, tādēļ par lielību/lepošanos šeit nevarētu pārmest.
11.09.2013 15:24 |

Reitings 3031
Nu jau vairs gramatas nedrikst lasit. Psc :D A ko drikst? Muldet pa tikai drikst?
11.09.2013 15:27 |

Reitings 3031
Arī mans mērķis ir sava viedokļa pierādīšana, t.i., sava pārsvara pierādīšana, t.i., varas iegūšana
.

Varas iegusana cosmo foruma? She njem, man nevajag!
11.09.2013 15:28 |

Reitings 728
Tas ir patēriņš
nekur neminēju ne literatūras sarakstu, ne izlasīto grāmatu daudzumu

Šaubos gan, ka esi lasījusi kaut ko, kas ir izdots kaut kur slepeni nevienam nezinot un tiek slēpts kā kaut kas ļoti vērtīgs. Viss pārējais grāmatnīcās un i bodēs pieejamais ir masu literetūra, ko kāds sniedz tiem, kam tas interesē. Tava lasītā literatūra ir tas pats, ko pasniedz masu kultūra, tikai no otras puses, t.i., vieniem patīk viss acimredzamais, citiem (kā tev) it kā cits viedoklis, kas patiesībā ir tas pats tikai no otras puses.
11.09.2013 15:31 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Šeit nevar būt pareizs vai nepareizs viedoklis, jo neviena šeit nezina patiesību. Tikai tik daudz, cik apkārtējie vēlas, lai mēs zinātu.
11.09.2013 15:33 |

Reitings 437
Šaubos gan, ka esi lasījusi kaut ko, kas ir izdots kaut kur slepeni nevienam nezinot un tiek slēpts kā kaut kas ļoti vērtīgs. Viss pārējais grāmatnīcās un i bodēs pieejamais ir masu literetūra, ko kāds sniedz tiem, kam tas interesē. Tava lasītā literatūra ir tas pats, ko pasniedz masu kultūra, tikai no otras puses, t.i., vieniem patīk viss acimredzamais, citiem (kā tev) it kā cits viedoklis, kas patiesībā ir tas pats tikai no otras puses.

Kādas narkotikas tu lieto? :D
Nu kā gan tu vari, tik pārliecinoši spriest par mani? Ko es lasu, ko ēdu, kādas filmas skatos. Jocīgi gan. Iekopē man lūdzu tekstu, kurā es minētu, ka man pieejama slepens materiāls, kurš nevienam nebūtu pieejams.
11.09.2013 15:36 |

Reitings 437
pieejama pieejams
11.09.2013 15:36 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kas tad ir īsta vērtība attiecībā pret naudu?! Darbs. Fizisks, intelektuāls darbs. Parastā cilvēka darbs, nevis "varenā" manipulācijas, rada reālu vērtību. Ne jau nafta dziļi zemē ir vērtīga, bet tikai tad no tās var kaut kādu varenības labumu iegūt, ja kāds pieliek darbu, lai to palaistu apritē. Tāpēc tam varenajam ir jādod "cerības stariņš"=nauda un vienlaikus viņš jāiebiedē=vara, lai apvārdotu ierindas cilvēciņu strādāšanai un ražošanai materiālu labumu.

Bet es tāpat nesaprotu, kāds ir nemateriālais labums šiem "varenajiem", sausais atlikums, vienalga, kā to sauc. Kur ir galarezultāts, gala mērķis (varbūt to drīzāk var definēt par pirmcēloni) tam visam? Citādi mēs te visapkārt gudri diskutējam par viskautko un vispārīgi, bet nav tās "atslēgas" uz šo rīcību. Parasti miljonāri te neskaitās.
11.09.2013 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits