Lai izveidotos viedoklis, ir jālasa dažāda veida literatūra un viedokļi, fakti.
Tavs viedoklis ir nevis tavs viedoklis, bet viedoklis, ko kāds cits ir tev iestāstījis. Fakti ir kāda cilvēka subjektīvs realitātes atspoguļojums. Jo tu vairāk lasi, jo vairāk tevi pārņem kāda viedoklis. Visa tevis lasītā literatūra ir sava veida propaganda, ar kuras palīdzību atkal tiek manipulēts ar cilvēkiem - redz, skatieties, ir taču tāda pāri visam stāvoša vara, tikai tu jau neredzi otru pusi - tie, kas par to raksta, runā, iedzen tev galvā savu patiesību līdz ar to gūstot varu pār tevi.
Arī tavs mērķis te rakstot ir varas gūšana pār mani. Kaut vai tavs teikums:
Man tiešām žēl, ka Tev viss aprobežojas ar Cosmopolitan.
jau norāda, ka domā, ka esi guvusi pārsvaru (lasi varu) pār mani. Tavs mērķis ir pārliecināt pēc iespējas vairāk cilvēku par sava viedokļa patiesību, respektīvi, pārliecināt par savu taisnību tā iegūstot pārsvaru jeb varu.
Tavuprāt, no kurienes tad nauda rodas?
Nauda nerodas, tā tika izveidota kurā tur gadsimtā, lai atvieglotu norēķinu starp tirgotājiem un pircējiem. Un visu cilvēces pastāvēšanas laiku nauda ir bijusi tā lieta, kas ir dzinusi cilvēkus meklēt arvien jaunas iespējas to nopelnīt.
Vai tu zinaji, ka valsts naudu aiznemas no privatas bankas, kura to aizdod uz procentiem, kuru nav aprite, tadedjadi valsts parads tikai aug.
Un? Tas, ka cilvēki neprot aprobežoties ar to, kas viņiem ir un viņu vēlme ir iegūt pēc iespējas vairāk un vairāk, tas sen jau ir skaidrs. Un tikai nevajag man stāstīt, ka tu nekad neko neesi pirkusi par līdzekļiem, kuru tev reāli nav. Es joprojām palieku pie viedokļa, ka cilvēkam tiek dots tas, kas viņam ir vajadzīgs, t.i., nauda, ko tērēt pa labi uz kreisi, lai apmierinātu savas iegribas un vajadzības.