illuminati

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Sveikas. Veicu nelielu aptauju. Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valsti utt.? :)
10.09.2013 21:41 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Ilumināti nav ASV.
11.09.2013 11:20 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Cilvēkiem patīk meklēt visādus izskaidrojumus, sazvērestības teorijas utt., jo kaut kā taču vajag izskaidrot.

Viss ir daudz vienkāršāk - visu cilvēces pastāvēšanas vēsturi galvenie cilvēku dzinuļi ir VARA un NAUDA. Tāda vienkārši ir cilvēku daba. Jo vairāk naudas, jo lielāka vara. Viss ir balstīts uz to, lai iegūtu pēc iepējas vairāk naudas un varas. Un ir cilvēki, kam tā nauda un vara jau ir, bet līdz ar lielāku varu nāk arī vēlme pēc arvien lielākas varas. Un nav svarīgi kas tur stāv apakšā - kādas slepenas organizācijas, jo visu mērķis ir nauda un varas nostiprināšana.

Nu kaut vai tā pati Sīrija - visi mediji pilni ar biedējošiem rakstiem. Mērķis - iedvest bailes. Un ar iebaidītu cilvēku vieglāk manipulēt, līdz ar to iegūt lielāku varu. Viss ir elementāri.

Par to, ka valda konkrēti cilvēki, kam viss pakļauts - ja tā nebūtu, tad pasaulē valdītu haoss. Pamēģiniet iedzīt vienā istabā 100 cilvēkus. Un katram pasakiet, ka viņam ir tiesības uz varu. Uzdodiet viņiem izlemt svarīgus globālus jautājumus. Redzēsiet kāds haoss iestāsies. Pasaulei vajag kārtību, lai nebūtu haoss un vai nav vienalga, kas šo kārtību uztur?
11.09.2013 11:35 |

Reitings 437
Pasaulei vajag kārtību, lai nebūtu haoss un vai nav vienalga, kas šo kārtību uztur?

Tieši otrādi, ir vajadzīgs haoss pasaulē, lai cilvēki būtu aizņemti ar karošanu, reliģiskiem konfliktiem, dažādām individuālām problēmām. Tam nav nekāda sakara ar kārtības uzturēšanu, tas jau izklausās kā cēls mērķis.
visu cilvēces pastāvēšanas vēsturi galvenie cilvēku dzinuļi ir VARA un NAUDA

Paskaties to linku, kuru ievietoju, materiāla sākumā ir tieši minēts par Varu un Naudu. Iluminātiem ir svarīga VARA, nauda nav noteicošais, drīzāk resursi.
11.09.2013 11:41 |

Reitings 437
Nu kaut vai tā pati Sīrija - visi mediji pilni ar biedējošiem rakstiem. Mērķis - iedvest bailes. Un ar iebaidītu cilvēku vieglāk manipulēt, līdz ar to iegūt lielāku varu.

Šāda iebiedēšana, pastāvējusi gadu tūkstošiem, ne tikai Sīrija.
Cilvēki ir biedēti visādi un visos gadsimtos. Bailīgs, padevīgs cilvēks - vājš cilvēks.
11.09.2013 11:43 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Mildreda, no kurienes tad vējš pūš, no Izraēlas?
11.09.2013 11:44 |

Reitings 728
Tieši otrādi, ir vajadzīgs haoss pasaulē, lai cilvēki būtu aizņemti ar karošanu, reliģiskiem konfliktiem, dažādām individuālām problēmām. Tam nav nekāda sakara ar kārtības uzturēšanu, tas jau izklausās kā cēls mērķis.

Ja pasaulē valdītu haoss, tad tu tādā pasaulē diez vai gribētu dzīvot. Pasaulē viss ir sakārtots pa plauktiņiem - katrā plauktiņā sava atvilktnīte, katrā atvilktnītē sava zeķīte. Ja visa sistēma sabruktu, tad iestātos haoss. Paskaties uz to plašāk - cilvēkam vajadzīgi noteikumi, ierobežojumi, likumi utt. Arī karš ir daļa no kādas atvilktnītes. Cilvēka individuālās problēmas būs jebkuros apstākļos - gan mierā, gan karā, gan haosā. Cilvēka dabā ir radīt problēmas pašam sev un izplatīt tās tālāk citiem.

Iluminātiem ir svarīga VARA, nauda nav noteicošais, drīzāk resursi.

Starp VARU un NAUDU pasaulē var likt vienādības zīmi.
11.09.2013 11:50 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
6graudi pateica to, ko es te mocīju pateikt :D Tieši tā, viss ir sakārtots hierarhijā, ceļu satiksmes noteikumi, lietišķā etiķete, nodokļi, apgaismotas ielas līdz pat visaugstākajiem kontroles mehānismiem. Viss tiešām darbojas saskaņoti, lai cilvēkam būtu saskaņota ikdiena ar vēl sešiem miljardiem citu cilvēku.

Vienīgais, ko esmu izprātojusi par jēgu no neierobežotas varas un naudas, ir tas, ka tupi cilvēki neiedomāsies sacelties pret pašreizējo iekārtu vis-vispārīgākajā nozīmē. Labi, pat, ja šo nojauktu, vietā nāktos nākt citai, ne mazāk kontrolējošai, vien ar citām "galvām".
11.09.2013 11:57 |

Reitings 437
Starp VARU un NAUDU pasaulē var likt vienādības zīmi.

Tā domā tikai "mirstīgais" cilvēks. Grūti saprast, ka ir uz zemes būtnes, kuras redz pasauli savādāk, kurām vara nav saistībā ar naudu?
Ja visa sistēma sabruktu, tad iestātos haoss.
Pastāsti man, lūdzu sīkāk par šo sistēmu. Man gribas uzzināt ko vairāk.
cilvēkam vajadzīgi noteikumi, ierobežojumi, likumi utt.

Cilvēkam tos nevajag, es labprāt dzīvotu tā kā es vēlos, diemžēl tas nav iespējams, jo kāds ir radījis likumus pēc kuriem, mēs kā "zombiji" dzīvojam.
Cilvēka dabā ir radīt problēmas pašam sev un izplatīt tās tālāk citiem.

Tu runā par celulītu un strijām, vientuļajām mātēm un narkotikām?
11.09.2013 11:58 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Nu ja vienigais merkis ir nauda, tad illuminate aprobezotos ar savu naudas printi, bet ta nav. Viniem ir kontrole par medijiem, ierocu razotni, zinatni. Vini alkst konrolet ari dabas resursus, partiku. Nauda ir viens no lidzekliem ka to panakt, bet nauda nav merkis, jo to jau vini printe.
11.09.2013 12:02 |

Reitings 437
Mildreda, no kurienes tad vējš pūš, no Izraēlas?

Varētu būt, tā ir viena no vecākajām kultūrām. Par šo nemācēšu spriest, bet personīgi man liekas, ka jā.

Negribas stīvēties pretīm ar savu viedokli. Es zinu, ka pasaule ir saindēta un ļauna, aiz visa slēpjas savtīgas intereses, neviens mani nepārliecinās, ka ir kāds labs vīriņš vārdā "sistēma", kas rūpējas par cilvēces labklājību un sakārto visu pa plauktiņiem.
Tieši tā, viss ir sakārtots hierarhijā, ceļu satiksmes noteikumi, lietišķā etiķete, nodokļi, apgaismotas ielas līdz pat visaugstākajiem kontroles mehānismiem

Nu nevar likt maisā, lietišķo etiķeti un ceļu satiksmes noteikumus ar pasaules vadošo iekārtu. Tās ir divas, pavisam dažādas lietas.
Ilumināti nav tas pats, kas labklājības ministrija. Ilumināti ir GLOBĀLA mēroga "šiškas", tai nav daļas gar sīkiem noteikumiem, tas paliek cilvēces ziņā.
11.09.2013 12:06 |

Reitings 728
Tu runā par celulītu un strijām, vientuļajām mātēm un narkotikām?

Jebkura problēma, ko cilvēks rada pats sev. Tava problēma, ko tu esi radījusi, šobrīd ir ticība kaut kam, kas visu kontrolē un tavā izpratnē tā ir milzīga problēma, kas ir jārisina un uz kuru viss jābalsta.

kurām vara nav saistībā ar naudu?

Vara vienmēr ir saistīta ar naudu. Šajā pasaulē varu bez naudas nav iespējams iegūt. Lai būtu tavas pieminētās būtnes, kam vajadzīga vara - bez naudas viņām nav varas. Jo vairāk naudas, jo lielāka vara.

Pastāsti man, lūdzu sīkāk par šo sistēmu. Man gribas uzzināt ko vairāk

Tīri elemtāri - tu šobrīd raksti komentārus Cosmo. Ja nebūtu sistēmas, uz ko viss balstās, tad nebūtu arī Cosmo, kur rakstīt komentārus.

Cilvēkam tos nevajag, es labprāt dzīvotu tā kā es vēlos, diemžēl tas nav iespējams, jo kāds ir radījis likumus pēc kuriem, mēs kā "zombiji" dzīvojam.

Nu arī elementārs piemērs - ja nebūtu likuma, ka slepkavot ir slikti, tad katrs otrais uz ielas pārgrauztu tev rīkli.
11.09.2013 12:07 |

Reitings 437
Nu ja vienigais merkis ir nauda, tad illuminate aprobezotos ar savu naudas printi, bet ta nav. Viniem ir kontrole par medijiem, ierocu razotni, zinatni. Vini alkst konrolet ari dabas resursus, partiku. Nauda ir viens no lidzekliem ka to panakt, bet nauda nav merkis, jo to jau vini printe.

Nu bet, tieši tā. Nauda viņiem ir pliks papīrs, gana stiprs ierocis, kārtējai manipulācijai.
11.09.2013 12:08 |

Reitings 437
6graudi - Grūti runāt ar cilvēku, kuram nav sajēgas, par ko iet runa. Iesaku painteresēties par Iluminātiem, mēs runājam par divām dažādām lietām.
11.09.2013 12:09 |

Reitings 437
Nu nevar likt maisā, lietišķo etiķeti un ceļu satiksmes noteikumus ar pasaules vadošo iekārtu. Tās ir divas, pavisam dažādas lietas.
Ilumināti nav tas pats, kas labklājības ministrija. Ilumināti ir GLOBĀLA mēroga "šiškas", tai nav daļas gar sīkiem noteikumiem, tas paliek cilvēces ziņā.
11.09.2013 12:10 |

Reitings 728
naudas printi, bet ta nav. Viniem ir kontrole par medijiem, ierocu razotni, zinatni. Vini alkst konrolet ari dabas resursus, partiku.

Nu bet te atkal viss atgriežas pie naudas un varas. Viss minētais ir naudas ieguves veids, kas vairo arvien lielāku naudu, līdz ar to arī lielāku varu. Jo vairāk naudas, jo lielāka vara.
11.09.2013 12:12 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Jādomā plašāk, VISS ir sistēma. Tas nav ne labi, ne slikti pašos pamatos, tā vienkārši vajag. Cik naivi domāt un gribēt dzīvot tā, kā pašiem gribas. Iemetiet džungļu bērnu bez mūsdienu apskološanas un "apstrādāšanas" lielpilsētā un pajautājiet, ko un kā viņš vēlas dzīvot.
11.09.2013 12:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Twiddy-taa pulceesanas vieta tiesaam esot tevis nosauktaa!
Jo vairaak lasu Mildredas teikto,jo vairaak domaaju,ka tas ir tiesi tas,ko viirs man staastija-vareetu teikt preciizi.Loti interesanta teema!
11.09.2013 12:15 |

Reitings 437
6graudi - Kādas grāmatas esi lasījusi, kādus materiālus esi pētījusi par šo tēmu? Tu esi vāji argumentēta šai jomā.
Nu arī elementārs piemērs - ja nebūtu likuma, ka slepkavot ir slikti, tad katrs otrais uz ielas pārgrauztu tev rīkli.

Šis vispār nogalina. Vēlreiz atkārtošu, Iluminātiem gar to nav nekādas daļas, šo sistēmu iekārto "valsts".
Es labāk parunāšu ar Morgan, kuras viedoklis ir argumentēts un interesents, nevis kā Tev, piemērs tiek minēts - cosmo, kā sistēma Latvijā.
Tīri elemtāri - tu šobrīd raksti komentārus Cosmo. Ja nebūtu sistēmas, uz ko viss balstās, tad nebūtu arī Cosmo, kur rakstīt komentārus.
hih :D
11.09.2013 12:17 |

Reitings 728
Iesaku painteresēties par Iluminātiem, mēs runājam par divām dažādām lietām.

Mēs runājam par vienu un to pašu. Tev tie ir ilumināti, man - naudas un varas sistēma, kas veidojusies gadsimtiem ilgi un kura pasaulē kontrolē haosu. Katrs to var saukt kā grib, bet nevar noliegt, ka pasaulei ir vajadzīgs kāds, kas to kontrolē, lai neiestātos haoss, lai arī tie būtu ilumināti vai vēl kādas slepenas organizācijas.
11.09.2013 12:18 |

Reitings 437
6graudi Nauda ir svarīga CILVĒKAM, kuru rada, printē, ražo, sauksim katrs kā vēlamies, šie paši ILUMINĀTI, Rotšīldi un Rokfelleri. Jēziņ. Viņiem tā nav vajadzīga, viņi to ražo, mākslīgi izveidojot, biržu un ekonomiku.
11.09.2013 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits