illuminati

Reitings 6
Reģ: 10.09.2013
Sveikas. Veicu nelielu aptauju. Vēlos zināt cik daudz jūs par to zināt, ko jūs zināt, cik daudz no tā visa ticat, cik ļoti tas skar mūs un mūsu valsti utt.? :)
10.09.2013 21:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es runaju tikai tad ja tēmu pārzinu. Ja ne , pat neveru diskusiju vaļa. Un tad neko nesaku. :D man tas liekas loģiski? Jeb kadam ir citadi?
22.09.2013 19:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati Atradu tikai angļu valodā diemzēl.
22.09.2013 19:49 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Kubiete
ASV un UK šie illuminati, ja viņu eksistencei protams tic, ir jūtamāki ar katru dienu un cilvēki pat jūtas tīri apmierināti ar to. Piemēram? Kaut vai pusdienu apmaksas veids skolniekiem UK- pirkstu nospieduma nolasījums. Mani argumenti par to kāpēc biometriskais materiāls ir iespējami sliktākais maksāšanas veids latviešu māmiņu ausīs atsaucību neguva, viņas labprātāk uzķeras uz lozunga, ka tā ir ērtāk, drošāk un lētāk nekā maksāt ar čeku vai skaidrā naudā.
Tāpat vienkāršo pilsoņu spiegošanu un informācijas uzkrāšanu par iedzīvotājiem ļoti jūt, lieki piebilst ka jau sen spiego un uzkrāj informāciju par personām, kas nav saistītas ar terorismu vai noziedzīgām darbībām. Un arī tam daudzi atmet ar roku un nesaredz kā tas var pdraudēt.
23.09.2013 00:47 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Par kādām konkrētām organizācijām nerunāšu, jo tik daudz zinu, cik dažus video un aprakstus esmu palasījusi, bet vienreiz sanāca kompānijā parunāt par naudas ietekmi...
Un kāds to visu kontrolē. Piemēram elektroierīču attīstība... pēdējo padsmit gadu laikā tā ir tik ļoti attīstījusies, bet piemēram, auto nē. Elektromašīnas attīstās lēni, ir dārgas, un tā tālāk... un kāpēc? Jo nafta ir ĻOTI ienesīgs bizness dažiem cilvēkiem un tas nozīmē, ka kāds parūpēsies par to, lai tā arī tas paliktu. Līdz ar to, jeb kas, kas varētu traucēt, tik novākts no ceļa. Kaut vai ar to pašu naudas palīdzību. Tāpat, piemēram, narkotikas. Narkotiku legalizācija ir viens. Par to cīnās lietotāji, nevis tirgotāji, jo līdz ko tā saucamā zālīte kļūtu legāla, tā kļūtu vieglāk pieejamāka, un kristos cena. Tirgotājiem, ražotājiem tas nav izdevīgi. Un šobrīd, ja tā padomā, cik gan daudz par cilvēku ir informācijas internetā un vispār - pieejama. Cik daudz no jūsu dzīves iespējams iegūt ar pāris klikšķiem. Iespējams, vienkāršam cilvēkam tas nav reāli, bet ar naudas palīdzību? Visa informācija ko jūs raksta, kaut kur publicējatt, pat izdzēšot kaut kur saglabājās un ir pieejama.
Iespējams, ka arī to visu ietekmē kādas organizācijas, vai kas tamlīdzīgs - bet nauda tur ir pavisam noteikti.
23.09.2013 01:03 |

Reitings 3031
10 veidi, kā valsts vara ar masu mediju palīdzību manipulē ar pūli

1. Uzmanības novēršana

Izplatītākā pamatmetode cilvēku uzmanības novēršanai no svarīgākajām problēmām un to risinājumiem, ko pieņem politiskā un ekonomiskā elite, ir pastāvīga mediju telpas piegāšana ar nesvarīgām ziņām un vienas dienas notikumu preses relīzēm. (..) "Pastāvīgi novērst pilsoņu uzmanību no nopietnām sociālajām problēmām, pārslēdzot to uz reāli nenozīmīgām tēmām. Panākt, ka ļaudis visu laiku aizņemti ar kaut kā apspriešanu un tiem nav laika domāt; no klaja lauka - aizgaldā, kā visus mājdzīvniekus" (citāts no "Mierīgo karu klusais ierocis" ).

2. Jārada problēmas, bet pēc tam jāpiedāvā to risinājumus

Šo metodi dēvē arī par "problēmu-reakciju-risinājumu". Tiek radīta problēma, "situācija", kur paredzamā sabiedrības reakcija ir prasība elitei, lai tā rīkojas tieši tā, kā tā vēlas rīkoties. Piemēram, īstenojot pasivitātes taktiku, pieļauj strauju vardarbības līmeņa kāpumu pilsētās, vai pat atbalsta terora aktu īstenošanu, lai sašutusī sabiedrība pati pieprasītu no valdošajām aprindām rīkoties agresīvi, lai nodrošinātu kārtību, pieņemt likumus, kas ierobežotu šīs kārtības nodrošināšanas vārdā personas brīvības. Vai arī veicināt ekonomikas lejupslīdi, lai sabiedrība aicinātu kā nepieciešamo ļaunumu samazināt sociālās garantijas, sociālo dienestu darbību.

3. Pakāpeniskas ieviešanas metode

Lai panāktu kāda nepopulāra lēmuma akceptēšanu, pietiek to ievies pakāpeniski, propagandējot to dienu no dienas, gadu no gada. Šādā veidā tika uzspiesti principiāli jauna sociāli ekonomiskā kārtība (neoliberālisms) pagājušā gs. 80.-90. gados. Valsts funkciju minimalizēšana, privatizācija, iedzīvotāju nedrošība par nākotni, nestabilitāte, bezdarba pieaugums, dara alga, kas nodrošina tikai izdzīvošanu, nevis dzīvošanu - ja tas viss parādītos vienlaikus, tad izsauktu sociālo sprādzienu.

4. Atlikšanas metode

Vēl viens veids, kā "izbīdīt" nepopulāru lēmumu, ir to pasniegt kā "sāpīgu, taču nepieciešamu" un panākt pilsoņu akceptu šī "nepieciešamā ļaunuma" ieviešanai kaut kad nezināmā nākotnē, jo iedzīvotāji daudz labprātāk piekritīs savas dzīves kvalitātes kritumam kaut kad, nevis te un tagad. Pirmkārt jau tāpēc, ka tas nenotiks tūlīt, otrkārt, ļaudīm raksturīgi naivi cerēt, ka rīt situācija mainīsies "uz labo pusi" un izdosies izveirīties no upuriem, ko pieprasa valsts vara. Tas pilsoņiem dod laiku pierast un samierināties ar domu par pārmaiņu neizbēgamību, un tās kurnot pieņemt, kad tās tiks ieviestas.

5. Vēršanās kā pie maziem bērniem

Vairumā propagandas vēstījumu, kas domāti plašām masām, pielieto tādus argumentus, secinājumus, izteikumus un intonāciju, it kā vērstos pie pamatskolas vecuma bērniem ar attīstības traucējumiem. Jo vairāk kāds vēlas maldināt auditoriju, jo vairāk tas lieto savā vēstījumā infantilus izteiksmes līdzekļus. Kāpēc? Gluži vienkārši, ja cilvēku uzrunā tā, it kā viņs būtu 12gadīgs vai jaunāks neko no reālās dzīves nesaprotošs bērns, tad suģestijas rezultātā šī cilvēka atbilde vai reakcija lielā mērā būs labi prognozējama un tajā izpaliks kritiska spriestspēja, kas ir raksturīgi bērnu reakcijai.

6. Emociju, nevis argumentu akcentēšanas metode

Spiediens uz emocijām ir klasisks paņēmiens, kā bloķēt ļaužu spēju racionāli analizēt, rezultātā kritiski izvērtēt notiekošo. No otras puses, emocionālā faktora izmantošana ļauj iedarboties uz zemapziņu, iedēstot tur nepieciešamās vēlmes, bailes, izturēšanās modeļus.

7. Tumsonības veicināšanas un viduvējības kultivēšanas metode

Svarīgi, lai pūlis nespētu saprast paņēmienus un metodes, ko izmanto, lai ar ļaudīm manipulētu un piespiestu pakļauties. zemēkajiem sabiedrības slāņiem pieejamajai izglītībai jābūt pēc iespējas virspusējai un seklai, lai nespēja domāt, kas atšķir zemākos sabiedrības slāņus no elites, paliktu nepārvarama.

8. Sajūsmināšanās par viduvējību kultivēšanas metode

Atbalstīt, lai seklums, neaudzinātība un lēts spožums būtu modē.

9. Vainas apziņas kultivēšanas metode

Ļaudīm jānotic, ka pie savām neveiksmēm un statusa sabiedrībā vainojami ir tikai paši, jo nav pietiekami centušies. Rezultātā cilvēki meklēs mīnusus sevī, nevis sistēmas netaisnīgumā, kas liks tiem būt nomāktiem un pasīviem. Bet pasīva sabiedrība nekādas pārmaiņas sistēmā neprasīs un nemēģinās īstenot.

10. Totālas informācijas uzkrāšanas metode

Pēdējo 5 gadu zinātnes attīstība vēl vairāk paplašināja bezdibeni, kas šķir ļaužu pamatmasas zināšanu apjomu no informācijas, kas ir valdošās elites rīcībā. Pateicoties bioloģijai, neirobioloģijai un lietišķajai psiholoģijai, "sistēmas" rīcībā ir visplašākās zināšanas par psihi un fizioloģiju, kā rezultātā tā zina par cilvēku vairāk, nekā viņš pats zina par sevi. Tas nozīmē, ka vairumā gadījumu sistēma ir visuvarena un vada cilvēka rīcību daudz vairāk, nekā viņi paši.
24.09.2013 12:27 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Morgan, paldies.
Es bez ironijas tiešām ļoti vēlos iet skolā, ļoti izjūtu izglītības trūkumu, ne jau, lai naudu pelnītu, bet pašas vajadzībām. Procesu izpratnei. Man tā interesē politika, vēsture, ģeogrāfija. Jūs man rakstījāt Sīrijas tēmā, ka pašmācības ceļā lieki naudu netērējot daudz ko var apgūt skolās bikses nedeldējot, info pieejams daudz, Bet varbūt tomēr varu lūgt Jūsu viedokli, izglītošanās jautājumā, kā lai ieliek sevī tādus elementārus pamatus. Varbūt kādu grāmatu, vai saitu.
Man tagad, kā kolēgei no citas tēmas kāre kļūt bagātai, radusies kāre pēc zināšanām:)
26.09.2013 11:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Morgan, Tu ļoti labi izklāstīji, kāda ir viduvēja cilvēka domāšana. Diemžēl, kad nākamreiz mediji "atcerēsies" par, teiksim, Jūrmalgeitu, visi atkal skatīsies uz to, nevis domās par to, kas gan tāds reāli notiek, ka jāvazā pa medijiem vecas ziņas.
Mums Latvijā ir vesela strīpa šādu te "nebeidzamo stāstu" un pa brīdim saražo jaunus. Žēl skatīties uz tiem cilvēkiem, kas uz to uzķeras. Tajā pat laikā, "sistēma" nav ieinteresēta neko mainīt.

Zhanna, prieks, ka vismaz kāds mēģina kaut ko saprast :) Skola gan Tev neko daudz nedos šajos jautājumos. Man ir augstākā izglītība, nenožēloju savu "bikšu deldēšanu", jo tā palīdz iegūt profesionālas iemaņas virzienā, kurā strādāju. Bet tas palīdz tikai naudas pelnīšanai.
Ja vēlies izprast citus pasaules procesus, skolā to neiemācīsies - tas ir domāšanas virziens, nevis izglītības jautājums. Vismaz man pašai palīdzēja tas, ka iemācījos uzdot jautājumus - papētīt tēmas, kas interesē un izdarīt secinājumus, bet, ja šķiet, ka kaut kas īsti nesapas ar citu prātīgu cilvēku viedokli, izstāstīt savu redzējumu un pajautāt, kas manā viedoklī nav pareizs. Nav jākaunās no tā, ka kaut ko nezini - ja kāds Tev tikai atcērt, ka Tavs viedoklis ir nepareizs, bet nepaskaidro, kur ir problēma, meklē citu, kam pajautāt. (Mineji diskusiju par Sīriju, tur mums ar Morgan bija tīri laba viedokļu apmaiņa, tādai tai arī jābūt - ar paskaidrojumiem) Palasi viedokļus googlē. Pie kam, ziņu lasīšana arī nav sliktākais, ko var darīt, bet, neaprobežojies tikai ar Top 10 jaunākajām ziņām - lasi visu un par visām tēmām, kas interesē. :)
26.09.2013 11:47 |

Reitings 3031
Alexxa

Es to nerakstiju, kaut kur internet atradu, nospriedu ka labs un ieposteju seit. :)

Mums Latvijā ir vesela strīpa šādu te "nebeidzamo stāstu" un pa brīdim saražo jaunus. Žēl skatīties uz tiem cilvēkiem, kas uz to uzķeras. Tajā pat laikā, "sistēma" nav ieinteresēta neko mainīt.

Ta ir visur, katra valsti savi stasti. Visvairak besi, ka pec butibas dzives sikumus pasniedz ka taja momenta pasaules svarigako temu. Es vel tagad atceros ka mediji trakoja Klintona un Levinskas sakara:"Omg, did she suck his dick?!?!!!!?". Kada starpiba pasaulei vai vina atsukaja vai ne? :D Nekada. Tikmer svarigakas lietas tiek atstatas novarta tas pasniedzot, ka mazsvarigas, labas vai ka citadi glaudot publikai pa spalvu, lai neviens nesumetos. Nevaru saprast ko doma zinu dienestu zurnalisti vai vini ir akli vai viniem pasaka prieksa ko teikt un ka vispar var izturet tada darba, kur ir presings no augsas? Es nevaretu to izturet.

Parmainas naks tikai tad kad notiks izmainas tauta. Nav runa par 70% vai 50% un pat 30%, vajadzigi ir tikai 10% un vesture ir bijusi gadijumi kad pat tikai 1% vai 2 % merktiecigi noskanotu individu ir likusi notikt fundamentalam izmainam; lielaka dala tautas ir sekotaji nevis vaditaji un jaunu ideju raditaji. Bet kaut kas notiek, nav situacija vairs tada ka pirms desmit gadiem, 2008 gada krize so procesu bus iekustinajusi. Pedejo dazu gadu laika ka senes pec lietus ir sakusi dzimt alternativie mediji, pirms pieciem gadiem vinu nebija.

Zhanna
Man tagad, kā kolēgei no citas tēmas kāre kļūt bagātai, radusies kāre pēc zināšanām

Nevareju nepasmaidit laba nozime. :D Ari man pedeja laika pilnigs poveris uz naudu (galvenais lai berniem pietiek), ja man sodien piedavatu pamest UK un doties uz kadu no tresajam pasaules valstim, bez domasanas kravatu cemodanus. Es seit nejutos drosa par talako nakoti sakot augsto tehnologiju attistibu, kas apdraud personisko brivibu un beidzot ar bankrotejuso ekonomisko sistemu un partikas monoplu. Labrat dzivotu no visa neatkarigi vieta ar savu udens urbumu, darzu, govi un bez post code, ko ieglejot jebkurs lohs var izpetit kada izskatas mana durvju prieksa un apkartne.

Sac lasit un petit sev interesoju jautajumu, no ta talak radisies citi jautajumi utt., vienu visaptverosu avotu es nemaku ieteikt, tur ir tik daudz dazadu jautajumu ievertu. Iespejams, ka var sakt ar ekonomiskas sistemas izprasanu lielos vilcienus, jo bez ta geopolitiskas situacijas izprasana bus robaina.
"Nauda bez procentiem un inflācijas"
Nikolai Starikov The nationalization of the ruble is the path to freedom of Russia. Protams ir ari krieviski, lai nemaldina nosaukums, gramata nav tikai un vienigi par rubli un Krieviju, ta dos iespeju saprat ka konkreti tiek taisita nauda; gramata dazas nodalas iet mazliet dzilak otra pasaules kara vesture.
Filma The money masters.
26.09.2013 12:43 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
9. Vainas apziņas kultivēšanas metode

Ļaudīm jānotic, ka pie savām neveiksmēm un statusa sabiedrībā vainojami ir tikai paši, jo nav pietiekami centušies. Rezultātā cilvēki meklēs mīnusus sevī, nevis sistēmas netaisnīgumā, kas liks tiem būt nomāktiem un pasīviem. Bet pasīva sabiedrība nekādas pārmaiņas sistēmā neprasīs un nemēģinās īstenot.
+
26.09.2013 12:51 |

Reitings 7408
Morgan, domāju, ka mūsu žurnālisti nemaz tik stulbi nav. Momentā nevaru atrast kur, bet bija tops ar valstīm, kurās ir izteikta cenzūra medijos. Mēs esam diezgan augstā vietā. Skumji.

Cilvēkiem patīk vardarbība, erotika un citu nelaimes - ja tā tas nebūtu, ļoti daudz no tā, kas mūsdienās tiek bāzts zem deguna, neietu cauri. Kaut vai Tevis minētais piemērs ar Levinsku un Klintonu.
Man pagaidām nav ideju, kā šo te visu varētu mainīt, jo tiklīdz kaut kur tiek kaut cik nopietni par to runāts, runātājam parāda taciņu uz trakonamu vai cietumu. Tā uzreiz ir tautas kūdīšana, sacelšanās pret valsti, vai nu kā kurā gadījumā to nosauc. Ik pa brīdim atrodas kāds, kas saka, ka jāiet demolēt un mašīnas dedzināt - tas kaut ko mainīšot, bet, pat tad, ja tas tiešām tiek darīts, nevis mainās sistēma, bet idejas autors nonāk aiz restēm. Un no sistēmas puses izskan kāds paziņojums, kas liek vidējiem ļautiņiem atsēsties. Joprojām atceros, kā, pēc grautiņa Vecrīgā, Repše paziņoja, ka tauta jau var turpināt dauzīt Saeimas logus, bet viņi tos tāpat saliks atpakaļ par nodokļu maksātāju naudu..
26.09.2013 13:07 |

Reitings 3031
Alexxa
Manuprat vislielaka cenzura ir ASV medojos, latviesi savukarti ir izteikti proamerikaniski noskanoti no briva prata laujs sev karinat makaronus uz ausim un laimigi sanem no liela rietumu brala draudzigu sitienu pa plecu. Latviesi vienmer ir necietusi salvu kaiminu tapec passaprotami skatas preteja virziena. Diemzel no laca bega vilkam uzskreja. Protams ir zurnalisti, kas doma un analize notikumus, bet vinus lielajos medijos maz dzird un pat tad vini nepieskaras fundamentaliem jautajumiem.

Latvija sava sakne ir korumpeta un ir parak vaja lai kaut ko fundamentali mainitu, tikai valstis ar lieliem cilveku resursiem var atlauties pretstavet imperijai. Ja notiktu neticamais un Latvija notiktu fundamentalas izmainas, musu zemi ar neizdevigu ekonomisko likumu un sankciju palidzibu bada nomerdetu. Ar ANO 1991 gada sankciju palidzibu Iraka pusmiljons bernu nomira, Irana cinas ar ekonomisko sankciju raditajam problemam. Latviju bada nenomerdetu? Nomerdetu miergi, ja pie slavu kaimina uz celiem rapodama pec palidzibas neaizies.
26.09.2013 13:32 |

Reitings 7408
Tas, ka Latvija nevar eksistēt bez lielvalstu atbalsta, sen jau ir skaidrs. Tikai vidējais latvietis var domāt, ka mums ir kas tāds, kas amerikānim varētu te būt vajadzīgs - reāli tās ir lielo valstu spēles un par tādām skudrām, kā Latvijas iedzīvotāji, ir nospļauties gan krievam, gan jeņķim. To jau vidējais latvietis neredz un tāpēc tic, ka McDonalds, Coca Cola un Apple Latviju glābs. Ka tik vēl ne tā.

Tajā pašā laikā nenoliedzami pārsteidzoši ir tas, ka arī Krievija Latviju pataisa par vienu no saviem lielākajiem ienaidniekiem. Lai gan, tā padomājot - laba tēma ar ko novērst uzmanību. Tepat jau nesen bija diskusija par "stulbajiem" krieviem - cepiens uz n-tajām lapām tā vietā, lai paskatītos uz sevi un apdomātu, cik nopietni par šo būtu jāuztraucas.

Es tagad tā domāju... Nu, pieņemsim, pienāk moments, kad Latvija noliec galvu un pazemīgi iet pie mātes Krievijas pēc palīdzības. Kaut kā neticu, ka tāda Krievija jebkādā veidā būtu ieinteresēta mūs atbalstīt.
26.09.2013 13:51 |

Reitings 3031
Ja Latvijai tik loti gribejas but neatkarigai tad pec psrs sabrukuma vajadzeja ieturet neitralitati, nu bet ne- piebrauca bagats onkulis darga masina ar pilnam kabatam dolaru un latviesi pasi paludza pavest gabalinu, tas ne kas ka onka ir noziedznieks, bet vins ir bagats, skaisti runa, augstas skolas gajis un visi vinam podrazajet.

Latvija vienkarsi nezina ka vel uz vedera list prieksa anglosaksu imperijas kaprizem. Visa pasaule teica ne ASV Sirjas karam, bet Latvijai ka tada durite pastarite izteica savu atbalstu. Ta ir Krievijai nedraudziga politika. Nedomaju, ka Latvijai tas nevar neatspeleties. Ja nakotne kaut kas notiktu un Latvijai rastos vajadziba pec Krievijas palidzibas, butu tirgosanas, vispar ne, tirgoties var ar specigu pretinieku, krievi latvijai vienkarsi uzstaditu sev izdevigus noteikumus.
26.09.2013 14:11 |

Reitings 7408
Pēc visa secinu, ka ja gribu taisīt trobeli par šo aprobežotību, man jāpārvācas uz kādu lielvalsti, jākļūst par tās pilsoni un tad tas jādara. Lai gan arī tas, diez vai strādās...
26.09.2013 14:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
emmm, man ir jautaajums par visiem kraasainajiem imigrantiem lielajaas rietumeiropas pilseetaas (tie, no kuru rajoniem tu nevari iznaakt neapzagts, neizvaros vai nepiekauts, nu tur kur liekas, kas saliidzinoshi ar to rajonu maskachka ir poniju paradiize). Tie kuri uz katra stuura pilseetaas tev piesienas, prasa cigaretes, apsaukaa tavu maati. Nu tie, kuri ir kljuvushi par milzu probleemu Francijaa, piemeeram, ka visi francuuzhi par to runaa, bet neviens skalji neuzdriikstas neko teikt. Tas arii ir iluminaatu darbs?
26.09.2013 15:18 |

Reitings 7408
demoiselle, visticamāk, ka tā ir. Viņi nedomā par to, kā tiek pārvaldīta pasaule, līdz ar to ir sistēmai izdevīgi un netraucē.
26.09.2013 15:22 |

Reitings 499
Kas tagad aktuals notiek UK, kadas tendences, kaut ka neesmu pedeja laika interesejusies, illuminati jau tur diezgan darbojas, ka neka karaliska gimene illuminati hierarhija ienem augstu vietu. Manuprat, UK ir viena no valstim, kur izteikti daudz kas notiek pec plana.
26.09.2013 19:34 |

Reitings 499
Es ari labprat pietaupitu sev kadu nomalaku sturiti ar zemes gabalu, kur, ja nu kas, varetu patverties un izdzivot saimniekojot naturalaja saimnieciba, bet skatijos vienu krievu filmu (it ka pec Putina pasutijuma taisitu), par genetiski modificeto partiku, un tur tika uzsverts, ka, ta ka genetiski modificetie augi ir viengadigi un nakamaja gada ir japerk jaunas seklas, tad vara ir tam, kam ir kontrole par seklu. Tas ir visas lielas koorporacijas un citas institucijas, kas kontrole partikas razotajus un pirmam kartam zemniekus.
Un parunajot ar Latvijas zemniekiem, kuri sanem ES finansejumu, par to, ka ES ari ar vienu roku dodot, ar otru nem - uzliek dazadus nevienmer izdevigus nosacijumus zemniekiem, gan par seklas, gan meslojuma iegadi, man paliek baisi, ka pat gruti iedomaties, kur butu tada klusaka vietina, kur ta mierigi varetu no viniem visiem paslepties.
26.09.2013 19:45 |

Reitings 3031
Alexxa
Pedejo divu gadu laikaa ir notkushi masu protesti visapkart pasaulei, tik lieli pirmo reizi vesture ar rekordu Egipte- ap 14 milj. protestetaju ielas, aptuveni 6 Latvijas. :D Plus militarie konflikti, terorakti un masveida militaras macibas. Pasaule vienkarsi vārās.
Latvija tauta negrib mosties, pie tadas ekonomiskas situacijas nesaprotu ka ta var but. Cik dzird no cilvekiem tad ja "izdzivot var" tad ir labi. Izdzivot! Tas ir visas latviesu ambicijas dzive- vienkarsi izdzivot! Dažiļi! Darbojas jau antiglobalsistu kustiba, bet ta ir mazskaitliga, vinu blogs lielakoties sastav no parkopetiem rakstiem un youtube video. Tikmer ASV ka senes pec lietus dzimst antiglobalstu blogi ar kvalitativu saturu. Kur ir tie auKsti izglitotie latviesi, kuri ta lepojas ar savu intelektualo tautu un apliek amerikanus par vinu aprobezotibu? Tas nu ta, akmens ari mana darzina.
27.09.2013 13:09 |

Reitings 3031
Zhanna
Tagad ir pacelies jautajums par apgerbu, kas aizsedz seju jeb ka to pasniedz- musulmanu nikabu. Jautajums nav par musulmanu "integresanu", bet gan par liegumu neidenficetam brivi parvietoties, kas ar smartfoniem, CCTV, elektroniskajiem apmaksas lidzekliem jau ir gandriz atnemts. UK ir 5% musulmanu, rupji rekinot puse ir sievetes no kuram tikai 1% nesa nikabu, tas ir 0,025% populacijas, protams sis jautujms ir pilnigs absurds. Vini runa par inegraciju, bet dara visu lai sis sievietes netiktu integretas liedzot vinam stradat (17 NHS slimnicu noteikumu aizliedz darbiniekiem sejas aizsegsanu, Birmingemas Metropolitan univ. aizliedza sejas aizsegsanu, nez kas vel ir aizliegts). Tie nav integracijas centieni, bet tiesi preteji. Integracija ir kad individs var brivi but sabiedribas loceklis, bet viniem liek skerslus. Tatad tas nav par integraciju. Domajam talak, kas tad ir istais si likuma priekslikuma iemesls?
27.09.2013 13:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits