Turpinu neizprast savu puisi

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Tieši tā arī ir.
Sāksim ar to,ka viņš teica,ka paliksim draugi. Vakar man zvanīja (ne tikai šī iemesla dēļ,tur bija vēl citas lietas) un prasīja,kāpēc visu šo laiku neesmu uzrakstījusi,jo gaidījis no manis kādu ziņu.Tas būtu bijis kā apstiprinājums tam,ka arī no manas puses es vēlos palikt draugos.
Prasīja,kāpēc neesmu ziņojusi viņam,ka esmu slima,jo viņam taču tas ir svarīgi vai ar mani viss ok.
Visu ko parunājāmies,tad viņš teica,ka turpina meklēt jaunu dzīvesvietu un vai es būšu ar mieru un kad viņš mani aicinās uz sālsmaizi vai es iešu utt.
BET..tajā pašā laikā tik man saka,lai es izklaidējos.Nesaprotot,ko es viņā biju atradusi,jo viņam nav ne biezais maks,ne modeļa izskats,ne super-gudro smadzeņu cilvēks utt.Pat viņam ģimene sakot,ka no viņa nekas labs neesot.Vaicāja,ko tad mana ģimene teikusi,ka mums šitā sanācis,ka tas esot svarīgi..
Kad nu mums bija saruna un es kaut kādu lietu tur aizskāru un pateicu,tad tik viņa atbilde bija-ok,necelsim vairs vecās lietas gaismā,nevajag mums par to runāt.

Kādā brīdī man izklausās,ka viņš tiešām grib tā,lai es viņa saskatu tikai sliktās lietas un būtu vieglāk viņu par tipisko nelieti uzskatītu. Otrā brīdī jūtu,ka viņam pašam tas viss ir smagi,kas noticis. Turklāt arī rādās,ka viņam ar mani tas kontakts ir svarīgs, tā komunikācija.

Kā jums tas no malas izskatās?
10.09.2013 11:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Varbūt viņš ir kko ieplānojis un tāpēc grib tevi aicināt uz sālsmaizi?

nu jocīgs gan viņš ir, bet atgādina man vienu bijušo puisi, kurš visu laiku, kamēr bijām kopā, man skandināja, kam man tādu vajag utt. nezinu, vai viņam vaajadzēja pašapliecināties, dzirdēt no manis glaimus, uzslavas..nezinu. bet tad, kad es sapratu, ka nafig tiešām man tādu vajag, kas tikai šitā māk čīkstēt, tad es arī viņu pametu.
tiesa gan, pēc tam viņš ilgi ar to nevarēja samierināties un visu laiku centās ar mani kontaktēties.
tev tomēr šī situācija ir nedaudz savādāka..tiešām nezinu, ko domāt.
man jau tas arī izklausās pēc ego, nevis pēc tā, ka viņam būtu svarīgi. galu galā tava ģimene ir tava ģimene un ne jau jūs izšķīrāties, piemēram, tādēļ, ka viņš tevi būtu sitis.
varbūt viņš jau agrāk izspēra frāzes, ka viņš nav tevis cienīgs vai tu esi pārāk laba priekš viņa, vai viņš tevi nespēj nodrošināt kā pats vēlētos?
10.09.2013 14:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet vispār pēc visiem šiem murgiem, ka pamet, bet pēc tam atkal meklē kontaktu un nez kāpēc vēl dusmojas, ka nerakstu, es darītu šādi:

Nu tad es tiešā tekstā prasītu - ko šis grib - cik var ņemties - vai nu esam kopā un miers, vai nu lai liekas mierā un beidz bojāt tev dzīvi, jo tev tomēr sāpīgi viņu gan satikt, gan kontaktēties.
10.09.2013 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits