Pienāks laiks, kad Tavs vīrs, bērna tēvs, darīs tieši to pašu ar Tevi.
Mani vienmēr ir fascinējusi šī loģika.
Ne jau viņai ir attiecības un saistības ar sievu. Viņa nevienu nekrāpj.
Nu, ne vella - mīļākās mēdz būt svarīgākas par sievām. Visu labo un slikto, kas vīrietim noticis, mīļākās uzzina pirmās. Mīļākajām laiku ieplāno vispirms, tad tikai sievai, ja vien nav kādi ārkārtas gadījumi - tur sievasmātes dzimšanas diena utt. Ne viens vien vīrišķis nešķiras no sievas tikai bērnu vai sabiedriskā tēla dēļ. Bet, ja mājās viss jau ir izjucis, bet turēties pie sievas ir bērnu un goda lieta, rodas mīļākās, kas dabū visu, kā sievai vairs nekad nebūs. Face it.
miiljaakaas visbiezjaak sveetkos, nedeeljas nogalees un naktiis ir vienas pashas, jo viirietis neriskees izsaukt uz sevi uguni
Un lai kaa nebuutu, skirshanaas gadiijumaa sievai pienaakaas puse no mantas, bet miiljaakaa paliek tikai ar sanjemtajaam daavanaam.
Nea, tā nu nav gan. 50/50. Vismaz man tā bija. Bija svētki,kad viņam bija "komandējumi" un bija, kad man bija jāpiecieš. Nedēļas nogalēs arī visbiežāk "komandējumos" bija. Viņai tika pateikts, ka viņai jāizvēlas - vai nu ģimenei ir viss, tikai viņš retāk mājās, vai arī viņš ir mājās un viņa mācās matemātiku.
ja straadaa darbaa no 9-5, tad tur ir jaapeerk sveetdienaas zivis tirguu, lai pieraadiitu, ka ir makskjereejis vai veel sazin kas jaagudro, ja vien tikshanaas ar miiljaako neaprobezjojaas ar pliku seksu un pasuutiitaas picas apeeshanu peec tam gultaa.
stress sievas statusā
Ja nestāsta, ka ies prom no sievas un citas tādas muļķības, tad patiesībā romāniņa versijai nav sūdīgi - lutina kā var. Tās, kuras ir sievas, tās parasti domā, ka tā jau ir TIKAI mīļākā. Nu, ne vella - mīļākās mēdz būt svarīgākas par sievām. Visu labo un slikto, kas vīrietim noticis, mīļākās uzzina pirmās. Mīļākajām laiku ieplāno vispirms, tad tikai sievai, ja vien nav kādi ārkārtas gadījumi - tur sievasmātes dzimšanas diena utt. Ne viens vien vīrišķis nešķiras no sievas tikai bērnu vai sabiedriskā tēla dēļ. Bet, ja mājās viss jau ir izjucis, bet turēties pie sievas ir bērnu un goda lieta, rodas mīļākās, kas dabū visu, kā sievai vairs nekad nebūs. Face it.