Es esmu bijusi 3 vai 4 dažādās nometnēs, vienā no tām atgriezos atkal vēl citās vasarās. Tā vislabākā bija dienas nometne ar retām nakts palikšanas reizēm, toreiz samērā lēti maksāja un bija vislabāk organizēta - interesantas nodarbības, daudz pieskatītāju, daudz iespēju, ko darīt, protams, arī brīvais laiks.
Pārējās bija nakts nometnes, viena dziedāšanas, pārējās vnk atpūtas. Maksāja dārgāk par to dienas, bet organizētība pat man kā bērnam šķita 0. Biju par mazu, lai interesētos par slepenām tikšanām ar puišiem vai alko, tāpēc spēlējāmies savā nodabā, zīlējām, smērējām ar zobupastu durvju rokturus utt., taču - cik tad ilgi bērni var paši sevi nodarbināt svešumā ar svešiem cilvēkiem, lai nesāktu ilgoties pēc mājām? Vispār atceros tikai vienu vienīgu organizatoriski interesantu notikumu - aerobika jūras krastā. Man ļoti ātri kļuva garlaicīgi un skumji, tāpēc no dažām nometnēm tiku izņemta ātrāk kā bija paredzēts.
Nometnes ir laba lieta, ja labi organizē.. Atceros, ka vienu brīdi gribēju uz Harija Potera nometni :D, bet biju jau par lielu, turklāt, kā lasīju atsauksmes, tad tur arī pa lielam princips "maksā bargu naudu un nodarbini sevi pats".