Tas jau ir katram individuāli.Es gribētu ap 30 gadiem, kad būšu iztrakojusies,paceļojusi un labi pelnīšu. Negribu nekādu knapināšanos un bomžošanos vai dzivošanu pie vecākiem ar vīru un bērnu.
Gribu ,lai viss ir jauki un varam savējam atļauties pirkt visu, ko vēlos.Ja, nebūšu turīga bērnu nebūs.
Bet, ja kāds ir jau miljonārs 20 gados un jūtas nobriedis,tad uz priekšu.
Starp 20 un 30, bet es domāju, ja veselība ir ok, var arī vēlāk. Tomēr nedaudz biedē tas vecdzemdētāju kults, jo neapšaubāmi pēc 40 risks radīt slimu bērnu ir lielāks. Arī bērnu audzinot var rasties problēmas. Grūti pateikt kā labāk, tas laikam no cilvēka individuālajām īpašībām un veselības stāvokļa atkarīgs.
Nu, Tā ir mana dzīves filozofija. Es negribētu bomžot pa kaktiem.Tad pie vieniem senčiem dzīvot, tad pie otriem, bet pašam nav ne normāls darbs, ne izglītība.
Un, tad vēl bērnam nevar ne smukas drēbītes atļauties, ne mantiņas.Eh laikam savējo izlutināšu :D
es gribētu ap 25. negribētu būt veca mamma, bērnam tik 20 un es jau pensijā un varētu pat mazbērnus nesagaidīt :D un ir dzirdēts ka jo vecāka māte jo lielāka iespējamība ka bērns būs slims vai vēl visādas kaites.
Es uzskatu, esmu jau arī teikusi iepriekš, ka esmu par gribētiem un plānotiem bērniem, kā arī bērniem jādzimst ģimenē. Un, protams, sievietes un vīrieša vēlme kļūt par vecākiem, tad arī ir tas īstais vecums, kad laist pasaulē mazuli. Cik gados, katrs līdz šādam līmenim nonāk ir katram pārim individuāls.
Un, tad vēl bērnam nevar ne smukas drēbītes atļauties, ne mantiņas.Eh laikam savējo izlutināšu
Arī lietotas drēbītes var mazulim sapirkt. Es vakar pat 10 Ls neiztērēju par lielu maisu smukām brendu drēbītēm mazulim. Cik ta viņš tās drēbītes uzvilks? Mazie ļoti ātri aug.
Es jau jūtu, ka aizies atkal divas galējības, nu kas jums ir, meitenes?
Ja gribi un varat atļauties pērkat bērnam smuči vuči, un bananas drēbes, bet, ņemiet vērā faktu, ka bērns aug, un vienreiz uzvilktā brendu drēbe nākamajā nedēļā nederēs. Tas tā pārdomām.
Manam bērnam būs jaunas tādas lietas kā ratiņi, gultiņa, krēsliņi, vannītes, pudelītes utt. No drēbītēm viņš ātri izaugs, tāpēc daļu iepērku lietotu, pie tam MAZlietotu!