Sejas ādas tips

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveiki!

Man pateica,ka man ir kombinētais sejās ādas tips: T-zonā taukaina un uz vaigiem jutīga.
Palietoju T-zonai matējošu sejas losjonu, matējošu sejas krēmu. Interesanti,ka tā,bet manai ādai nepatika.Tā palika vēl sausāka,šur tur lobījās nost.

Ļoti gribu pamēģināt micelāro ūdeni. Esmu nosliekusies pa labu Biodermai. Bet tagad nesaprotu-man būtu jāņem Bioderma Sebium vai Sensibio?
09.09.2013 14:07 |

Reitings 2329
Varbūt vēl kādai ir ko piebilst?
09.09.2013 19:54 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Es ieteiktu sensibo, jo tas derēs jebkurā gadījumā. Pie tam, cik prakse rāda, ja lieto kaut ko konkrētai problēmai, bet tā nu nav patiešām problēma (teiksim pāris pumpu gadījumā uzskatīt ka āda ir problemātiska), tad tiešām sabojā ādas tipu un dabū konkrētās problēmas.
Arī es kādreiz domāju, ka man ir problemātiska āda, dažu pumpu dēļ. Pirku attiecīgu kosmētiku un izrādījās ka ar to arī ādu pataisīju par tādu. Dermatologs teica ka man ir normāla (kombinēta āda), sāku lietot atbilstošu kosmētiku un patiešām āda ir normāla:), ja ir šad tad kāda pumpa, tad tas ir no kādiem citiem faktoriem:). Es lietoju bioderma sensibo. Esmu apmierināta. Pavasarī vasarā, lietoju bioderma filtrus, protams.
10.09.2013 14:21 |

Reitings 2329
Es arī tagad vairāk sliecos uz Sensibio.Jo spīdēt āda nespīd,netaukojas tik ļoti,pumpas nemetas,tikai nedaudz ir šur tur palikuši melnie punktiņi.Savādāk viss ok.Pati jūtu,ka man drīzāk tā āda ir jutīga.
10.09.2013 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits