Beidzot sāk līdzināties normālam seriālam, pat man brīžiem bija tāds wow. :D Saņēma vairāk naudas, atļāvās vairāk aktieru un krutākas mašīnas un vietas noīrēt filmēšanai. :D Bet tā - redz ko var izdarīt ar lielākiem līdzekļiem. :)
Beidzot es arī noskatījos. Nu, viena no manām versijām par mīklaino sievieti piepildījās. :D
Bet nu pašā sākumā jau intrigas, jau nervi man netur. :D Grib Pētersoniem viesnīcu atņemt.
Un tā Signes lomas atveidotāja labāk nebūtu tos matus nost griezusi. Ramona gan burvīgi izskatās. :D
Es jau arī nevarēju sagaidīt, kad sāksies jaunā sezona.
Marchixa, tā jau tās sezonas domātas,kad sāk filmēt, tad ārā silts un var šo to safilmēt arī ārā, kad sezona beidzās, tad noslēguma sērijas arī ir kaut kur ārpusē,jo jau atkal ir silts! :D Sezonai pa vidu viss ir filmēts paviljonā, iekštelpās.
Man personigi bija liels - WTF?! Signe un gunars? sviests. un tie mati vnk sausmigi. Vienigais Ramonas tels mani iepriecinaja, jo tadu vinu es cereju ieraudzit skatoties pagajuso sezonu.:D Bet par Signi un Gunaru tiesam soks, nesaskan vini.
Ja vēl tagad otra viesnīca, būs arī telpās kur izvērsties.
Šaubos gan, ka šajā jomā kas daudz mainīsies - visdrīzāk viss atkal notiks vecajās Pētersona viesnīcas telpās, uz kuras sienām rakstīts "Bīriņu pils restorāns". :D