Sveikas,
Te noteikti ir vēl kāda kas cīnās/ārstējas ar vairogdziedzera problēmu.
Man ir ļoti stipri palielināti rādītāji pie antivielas pret tireoperoksidāzi.
To visu atklāju pirms trim gadiem, kad nokļuvu slimnīcā no ļoti liela vājuma un svara zuduma nedēļas laikā. Sāku ārstēšanās kursu ar TIROZOLU, svars protams atnāca atpakaļ un arī pa virsu, nezinu vai no zalēm, vai vairogdziedzera vai no tā, ka ēdu labi, jo beidzot jutos labi. Zāles dzēru 9.mēn. ik pa laikam dodos uz pārbaudēm pie endokrnologa, kad paliek slikti (parasti uz augustu katru gadu), tad dzeru atkal TIROZOLU. Bet šobrīd ir tā, ka nesen beidzu dzert tirozolu un jūtos labi, dzeru gan vēl cilest (kontracepcijas zāles), tomēr šķiet, ka svars kāpj, kaut arī kā pati uzskatu neēdu daudz, brokastis - tēja+divas maizītes darbā pusdienas vai nu gaļas gabaliņš+svaigi salāti vai vienkārši salāti ar maizīti, vakariņās nu kā kuru reizi. Pa starpai augļi, kādreiz arī kāda gumijas konča vai kāds cepums. Esmu sākusi strādāt, darbs uz kājām, itkā svaram būtu pat jākrītās, jo neguļu visu dienu gultā, bet sajūta ir tāda smaga, nevaru pat pateikt, liekas, ka vēders pilns visu laiku, nav tās viegluma sajūtas kas agrāk. Esmu 174cm gara nu un svars 60-63kg. Varbūt kāda var padalīties un palīdzēt saprast kas man par vainu un ieteikt kaut ko?