Neticu,ka rakstīšu te tik intīmas lietas,bet ceru,ka sapratīsiet mani,nenosodīsiet,varbūt dažām ir līdzīgi! :)
Ar savu puisi esmu kopā 2 gadus. Viss ir nopietni,stabili,mīlam viens otru.
Sekss ,protams, nav vairs katru dienu kā tas ir,attiecību sākumā,kad kaisli kaut vai ar spaiņiem smel.Varbūt reizi nedēļā. Varbūt retāk. Viņš noguris pēc darba esot,negribās. Man arī negribās,bet cita iemesla dēļ...
To,ka kaisle ir pazudusi tas ir skaidrs,dzirksteles nav...
Man ļoti bieži ir seksuāli,erotiski sapņi. Esmu arī viena no laikam jau retajām meitenēm,kuras sapnī var sasniegt tā saucamo orgasmu. (kauns :D )
Tie sapņi ir tik brīnišķīgi,emocijas ir vienkārši KOLOSALAS,NEAPRAKSTAMAS. sižeti ir viss visādi. Ir grūti aprakstīt,viss labāk mani sapratīs tās,kurām arī nav sveši seksuālie sapņi.
Tad tanī sapnī ir gan dzirkstele,gan kaisle.sekss tiešām ir nu ,nemāku izskaidrot,ļoti spilgts! Un bieži vien man arī ir orgasms sapnī,tā ,ka pieceļos uzreiz pēc tā un ir tā sajūta ,ka tiešām viss ir bijis :D Esmu gan nodarbojusies ar lucid dreaming(apzinātie sapņi) varbūt tāpēc man tās sajūtas ir tik paaugstinātas,bet nu tiešām ,neaprakstāmi tie sapņi.
Problēmu jau nebūtu,ja man tas sekss sapnī neliktos daudz labāks nekā dzīvē....Arī ar vienu savu paziņu,kurš gan daudz nopietnāk nodarbojas ar apzinātajiem sapņiem,runājām par seksuālajiem sapņiem un arī viņš atzīst,ka dzīvē vinjam sekss vairs neskiet tik labs kā sapnī.
Agrāk,ar savu puisi man seks patika un šādu sapņu man nebija.
Bet tagad man seks ar savu partneri šķiet tād pliekans,neinteresants,ikdienišķšs... Tādas emocijas un sajūtas kādas man ir sapnī ,es nekad dzīvē nesasniedzu...
Ko darīt ,lai arī dzīvē sekss fantastisks? Un lūdzu nevajag "padomos" ka jānomaina partners :D Man mans puisis šķiet seksuāli pievilcīgs,tādā zinjā viss ok.
Nu apspriežamies ! :)