Ar Latvijas mājas vīnogām ir kā ir... viņām nav pietiekami saule līdz ar to nav izteikti saldas, vari jau mēgināt kur izmantot, bet pēc pieredzes un garšas atceroties, tikai svaigā veidā. Var protams arī mājas vīnu mēģināt gatavot, bet sanāks skābs, var jau likt saldinātājus, bet tas vīns nebūs baudāms līdz galam, katrā ziņā mēģināt var vienmēr, ja nu izdodas izcils, tad prieks dubultā
DIO-es arii nezinu neko citu,kaa vienkaarsi apeest savas tumsaas viinogas taapat!Man kaadreiz liekas,ka mees sabojaajam taa augla,arii ogu garsu ,liekot veel kaut ko klaat...!
Emmanuelle,
es skatos uz šīm ogām no cita skata punkta, piemēram tumšās vīnogas - pirmkārt ir bieza miza (salīdzinoši) un ir ļoti daudz sēklas, pašas odziņas ir pavisam maziņas (tā ēdamā daļa ir niecīga).
DIO-es peedeejaa laikaa nemaaku izteikties-laikam karstumsKaut ka iznaaca taa,ka es protesteeju kaadam ieteikumam!
Maneejaas ir loti saldas,palielas-es vienkaarsi pieeju pie taa kruuma un apeedu ,cik gribu...Varbuut ,ja buutu loti daudz ,domatu par viinu-taa ideja man loti patiktu!Taadas mazas viina pudeliites!