juutos nozheelojami

Reitings 80
Reģ: 09.03.2013
esmu resna un riju... visu muuzhu,pusaudzhu gadus un veel tagad (man ir 24 g) mocos... vienmeer esmu bijusi apaljiiga bet peedeejos gadus no apaljiigas esmu kljuvusi par blaakji...nekljuvu taada dienas laikaa, bet visus paardziivojumus "apeedu",peec dabas esmu nosleegta, klusa, neesmu aktiiva,netuseejos,vairaak seezhu maajaas lasu graamatu un skatos kaadas filmas...
dieetas esmu meegjinaajusi,kad biju siikaaka, peedeejos gadus katru dienu censhos pieveersties veseliigam dziivesveidam, visus uztura pamatpricnipus zinu, max.3 dienas esmu notureejusies eesdama normaalaas devaas, bet tad noraujos un atkal paarrijos...un ir sirdsapzinjas paarmetumi... sveru 110kg un ja svarrigi,tad 1.69 gara, bet tas svars ir daudz par daudz... ir pat gruutaak pa trepeem kaapt, aktiivaak kusteeties..arii pie tiem pashiem dietologiem riigaa buuts... esmu dzirdeejusi gan atbalstu, gan kritiku par to,ka nepietiekama man taa veelme notieveet... sagruzos un atkal vieniigais risinaajums ir eediens...
nekaadus ieteikumus un uzmundrinaajumus negaidu..gribeeju izkratiit sirdi..par to,ka ciinos un nav speeciigs raksturs. speeciigs raksturs man nav ne tikai pret eeshanu,bet pret visaam lietaam dziivee cilveekiem arii nemaaku atteikt...
06.09.2013 21:20 |

Reitings 78
Reģ: 29.01.2009
Varu ieteikt panjeemienus no man tuvu cilveeku pieredzes.

1. Taa kaa paareeshanaas jau droshi vien nav tikai psihologjisku probleemu blakne,bet ariidzan slikts ieradums,rezultaats izstaipiitam kungjim u.t.t.

Taapeec iesaku saakt ar dieetu kas nesiis aatru rezultaatu un aatrais rezultaats attieciigi dos motivaaciju turpinaat! Un motivaacija ir atsleegas vaards,lai Tu izrautos no apburtaa loka un noticeetu tam,ka Tavos speekos ir mainiit pashreizeejo situaaciju. Protams,ideaalais variants buutu sabalanseeta paartika,sports,leens svara zudums,bet realitaatee tam vajag ljoti stipru gribasspeeku un ar to ne katrs/katra ir apveltiiti.

Bet,lai Tev nebuutu bada sajuutas,kas shos plaanus aatri vien sabrucinaas. Startam iesaku Atkinsa,Dukaana u.t.t. low carb dieetas. Buus rezultaats,aatri sajutiisi atshkjiriibu un nekaadas badoshanaas.

Protams viss saakas galvaa un Tev vajag kompleksu pieeju,lai shii probleema neatgrieztos atkal un atkal...bet ar kaut ko ir jaasaak. Taapeec izteicu reaalu padomu...dazhaam manaam draudzeneem un radinieceem tieshi vizuaalas paarmainjas deva vajadziigo pashapzinjas kripatinju,lai arii "kjobii" viss pamazaam saaktu sakaartoties.

Lai izdodaas!!
07.09.2013 20:02 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Vnk mazāk ēd un viss. Ēd kaut to pašu ko tagad.
07.09.2013 20:06 |

10 gadi
Reitings 88
Reģ: 06.09.2013
Nazīc!!!... tāds bija tikai mans viedoklis,kas man un manai drauzenei ir palīdzējis un dzīvoju laimīgi bez nekādām problēmām!!! Es tak teicu,kā kurš organisms pieņem!!!!!!!!!!!!!!!!
07.09.2013 20:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kad sava lieka svara del iesprudisi, piemeram, kino kresla vai kada cita vieta, tad atri vien tev paradisies motivacija nomest!
07.09.2013 22:02 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
iedomājies, cik naudas ietaupīsi, mazāk rijot... es sveru pusi no tava svara, bet tāpat katru mēnesi brīnos, kur tik daudz naudas pārtikai aiziet. tad es nesaprotu cik daudz jāpelna, lai 110kg rumpi uzbarotu un uzturētu...

nekā personīga, bet nu tomēr... šajā gadījumā piekrītu Dakterim par 100%. ja grib, IR iespējams. ja sūdzas un meklē attaisnojumus, tad negrib nemaz tik ļoti... izņēmums ir smaga slimīga, kad cilvēki ir resni piepampuši no slimības. bet uz tevi tas neattiecas, cik saprotu. dari kaut ko un beidz gausties. iedomājies savu nākotni 50 gados, kad atcerēsies savu jaunību, kas pagājusi gaudojot pie ledusskapja un zākājot sevi...
08.09.2013 02:54 |

Reitings 56
Reģ: 07.05.2009
Varbut noder ari citiem?
http://www.starstyle.lv/blogs/100-padomi-ka-efektivi-notievet/
08.09.2013 08:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Īpaši arī niesaku aizrauties ar našķošanos ar augļiem tur tomēr arī ir cukurs. Ļoti daudzām lietām var atrast alternatīvas,piemēram,baltos rīsus aizstāj ar brūnajiem,makaronus ar pilngraudu makaroniem utt. Grauz burkānus starp ēdienreizēm,dzer daudz šķidrumu.

Pilngraudu produkti jau viņai nepalīdzēs, ja rij kā cūka pie siles, tie ir tikai dursku veselīgāki, bet kā zināms resnēt var arī pie tonnas salātu. Godīgi? Ja es būtu tāda ņuņņa un nevarētu saņemties(piedodiet, tomēr mans brālis ir 190cm un bija 100kg - viņš jau bija paresns!!), tad es sakrātu naudu un uzliktu kunķim rinķi.

Lai vai kā, veiksmi. Piedod, ja tevi aizskāru, bet šeit jau žēlošana nelīdz. Kas grib, tas dara, kas negrib, tas pīkstuļo, ka nevar. Tieši tik vienkārši.
08.09.2013 10:08 |

Reitings 13796
+cormeum
08.09.2013 10:12 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Vai Tev ir kādas intereses vai hobiji, izņemot ēšanu? Nodarbini sevi ar lietām, kuras Tev patīk, nebūs laika ēst.
08.09.2013 10:12 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
_paris Es viņai neiesaku turpināt rīt kā cūkai.
08.09.2013 10:14 |

Reitings 13796
Nazi, jā, jā, neviens jau neiesaka :D Ai, nu jāiet taču pie uztura speciālista, te nav variantu. Reāli 40-50kg nomest bez zināšanām, padoma un uzraudzības, nedomāju, ka tā būs veiksme.
08.09.2013 10:18 |

Reitings 95
Reģ: 17.06.2013
Jautāt padomu kādam, kas nekad nav bijis tavā situācijā, ir tas pats, kas mācīties lidot no stjuartes, nevis no pilota :)
08.09.2013 15:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits