esmu resna un riju... visu muuzhu,pusaudzhu gadus un veel tagad (man ir 24 g) mocos... vienmeer esmu bijusi apaljiiga bet peedeejos gadus no apaljiigas esmu kljuvusi par blaakji...nekljuvu taada dienas laikaa, bet visus paardziivojumus "apeedu",peec dabas esmu nosleegta, klusa, neesmu aktiiva,netuseejos,vairaak seezhu maajaas lasu graamatu un skatos kaadas filmas...
dieetas esmu meegjinaajusi,kad biju siikaaka, peedeejos gadus katru dienu censhos pieveersties veseliigam dziivesveidam, visus uztura pamatpricnipus zinu, max.3 dienas esmu notureejusies eesdama normaalaas devaas, bet tad noraujos un atkal paarrijos...un ir sirdsapzinjas paarmetumi... sveru 110kg un ja svarrigi,tad 1.69 gara, bet tas svars ir daudz par daudz... ir pat gruutaak pa trepeem kaapt, aktiivaak kusteeties..arii pie tiem pashiem dietologiem riigaa buuts... esmu dzirdeejusi gan atbalstu, gan kritiku par to,ka nepietiekama man taa veelme notieveet... sagruzos un atkal vieniigais risinaajums ir eediens...
nekaadus ieteikumus un uzmundrinaajumus negaidu..gribeeju izkratiit sirdi..par to,ka ciinos un nav speeciigs raksturs. speeciigs raksturs man nav ne tikai pret eeshanu,bet pret visaam lietaam dziivee cilveekiem arii nemaaku atteikt...