Manā dzīvē nebijusi problēma

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Sveikas!

Situācija ir tāda.

Esmu kopā ar puisi, attiecības ilguma ziņā - zem pusgada. Nezinu pat kā īsi, kodolīgi un objektīvi uzrakstīt situāciju, bet mēģināšu.

Esmu pieradusi pie uzmanības un man tādu pievērš, izsaka komplimentus, flirtē, esmu pieradusi, ka mani lutina. Jā, man tas patīk. Protams, ne jau pārmērīgi, kad iet utji butji, bet normas robežās, lai jūtos mīlēta un novērtēta. Kopumā uzskatu sevi par pašpietiekamu, lai man VISU laiku to nevajadzētu, bet nu nenoliedzami, tas ir patīkami.

Kā jau minēju, tad man pievērš uzmanību utt. visi, izņemot manu draugu! Viņš īpaši nebužina un nezinu kā pat pasaka. Attiecības, kas man bijušas, vnm mani bužināja, mīļoja, bija utji butji jau līdz vemšanai, bet tagad - pilnīgi nekas. Protams, jā, es pati varu aiziet samīļot un tad jau, protams, mani samīļo un tā, bet, nu paldies, es neiešu diedelēt kko tādu no sava drauga.

Viņam attieksme ir tāda, ka nu nav visu laiku jābužinās utt., taču skaidrs (laikam),ka viens otram patīk un ko es tur peros! Bet es tā nevaru, mīļās meitenes.
Šodien man tika pateikts, ka es redz pārāk daudz viņu bužinot un viņam tas nav vajadzīgs.. OK, to es saprotu, bet MAN IR tas svarīgi, nu tad, lai viņš vismaz man atcerās kkā pievērst uzmanību, savādāk sajūta tāda, ka varu darīt ko gribu, iet kur gribu. ... un pēc tam, zinu, ka piezvanīšu un atbrauks man pakaļ. Egh. Nu murgs.

Kā jums ir? Man vnk ir pārsteigums, jo līdz šim šādu problēmu nav bijis. Drīzāk, ka jau lien pie manis tā, ka apnīk un, šķiet, ka smacē nost. Man pat nevajadzētu to visu laiku, vnk to sajūtu, ka čista zinu, ka esmu svariga un viņam nozīmīga.
06.09.2013 17:59 |

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Nezinu, varbūt nenovērtēju, bet uzskatu, ka to daru gan. Es 1x taisu kādam ēst, uztraucos un ņemos par tādām lietām, par kurām nekad nedomāju.
un jā, līdz šim, man taisīja ēst.. un pat mazgāja traukus. Varat mani saukt par izlutinātu, bet nu ir man bijuši pietiekami daudz saskarsme ar tādiem puišiem + nemitīga čubināšana.
Tagad ir savādāk ( par trakiem, ēst taisīšanu, es neko nesaku, tas bija vnk kā piemērs tam kā dzīvoju līdz šim) tos visus utji butji pasūtīju pēc pusgada - nu saku, ka nevaru, ja ir tik traki saldi.
bet ja ir tikai nieka cukurdrupača, ne graudiņš, man arī nepietiek
06.09.2013 19:18 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es tā diemžēl nevarētu. Bet baigi gribētos būt vēsajai. Manā dzīvē manu vajadzību pēc mīļuma un uzmanības vēl neviens nav spējis apmierināt. Es to varu darīt bez apstājas , ja esmu kopā ar savu otru pusi. Diemžēl, dēļ tā sanāk ik pa laikam kašķi. Bet, es saprotu, ka vaina ir manī, jo es ceļu traci jau, ja man stundu no vietas nav iedota buča vai neesmu apskauta. Ja es līstu bužināties un mani atraidītu, tad es vispār uzsprāgtu :D Nezinu, kāpēc esmu tāda un pašai tas besī, būs vien jācenšas strādāt ar sevi, jo saprotu, ka būtībā mans draugs man visu laiku pievērš uzmanību - sēžam autobusā - apskauj, ejam pa ielu - apskauj, visu laiku rociņās grib iet un bučas arī ir nepārtraukti, vakaros vienmēr apskauj, no rītiem arī samīļo un nelaiž uz darbu, bet man jau vienalga ir par maz :D Es šajā ziņā esmu neapmierināma.

Ko tev varu ieteikt - samierinies vai meklē sev līdzīgāku, citu variantu jau nav :) Ar varu piespiest viņu nevarēsi uz to visu.
06.09.2013 19:27 |

Reitings 14
Reģ: 04.09.2013
Kā es Tevi saprotu, tieši identiska situācija manējai.... Nu jau bija, jo izšķīrāmies un visa cēlonis bija tieši šis iemesls
Es Tev iesaku - vai nu pieņem viņu tādu kāds ir, vai ej prom. Saku pēc pieredzes - viņš nemainīsies un kā jau te minēts, ar varu neko uzspiest nevar, viņš vienkārši ir tāds cilvēks
06.09.2013 19:33 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
"...esmu pieradusi, ka mani lutina."
"...lai jūtos mīlēta un novērtēta."

Ko TU dari lai to saņemtu? Vai domā, ka pietiek ar to, ka esi sieviete? Man bija draudzene, ļoti skaista, ar labu agumu un ar labu stila izjūtu. Man pastāvīgi pārmeta, ka es pārāk maz viņu lutinot un nemīļoju. Bet, viņa redzēja tikai problēmu manī un uzskatija, ka viņai nekas nav jādara, pietiek ar to, ka viņa ir skaista un viņa var darīt ko grib.

Man izskats nav pirmajā vietā, man svarīgi lai var saturīgi parunāt ar cilvēku. Paziņu aprunāšana, runāšana par tusiņiem un kurš, kuru krāpj - NAV saturīga saruna.

Un kas ir pats svarīgākais - uzticība!

"...Esmu pieradusi pie uzmanības un man tādu pievērš, izsaka komplimentus, flirtē..."
"...Kā jau minēju, tad man pievērš uzmanību utt. visi, izņemot manu draugu!..."

Padomā vai Tu zini flirta robežas? Ja Tu uzskati, ka pa kreisi laišana ir tikai pārgulēšana, tad Tu smagi maldies.

Ko TU dod savam puisim? Vai tikai gaidi no viņa? Kad jūs to sapratīsiet, ka nepietiek ar to, ka esat skaistas un visi jums pievērš uzmanību. Tie visi nezin kas jums ir iekšā un pievērš uzmanību tikai jūsu izskatam.
06.09.2013 19:43 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Tu esi samīlējusies, bet Tev ir baiļu sajūta, ka puisis varbūt ir ne tik ļoti ar tevi pārņemts. Līdz ar to Tu ikdienā meklē apliecinājumus vai nu tam, ka viņš Tevi mīl tik pat ļoti, vai arī tam, ka nemīl. Un varbūt agrāk no puišiem, kuri Tev šķebināja, uzmanības bija tik pat daudz, bet šis atšķiras ar to, ka beidzot iet pie sirds arī Tev pašai.
06.09.2013 20:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Isklausās ka nebūs lemts.

Ja par tādiem sīkumiem nevar vienoties tad kur nu vel pa lielām štellēm nākotnē.
06.09.2013 20:44 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu bet cilvēki ir tik dažādi!! un 20-24 gadi ir laiks, kad var meklēt un izvēlēties sev piemērotāku otru pusīti, kas atbilst tavām vēlmēm un tu viņa.

izskatās, ka jūs esiet ļoti atšķirīgi un ja tas traucē un izraisa tādu diskomfortu,tad nav ko mocīties, jāmeklē cits, atbilstošāks.

diemžēl šādi var beigās palikt pie sasistas siles. jo ir arī jāmeklē kompromiss. laikam bija tāda grāmata Mīlestības valodas, par šo tēmu. varbūt pameklē.
06.09.2013 20:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Merinda, es Tevi saprotu. Neskatoties uz to, ka mani bieži bužina.. es būtu to gatava saņemt vēl biežāk.. visu dienu ik dienas :)
Tomēr.. ja Tu sevi nodarbināsi ar citām aktivitātēm (nu kaut vai grāmatas lasīšana).. mazāk koncentrēsies prāts uz pārmetumiem ;) Tas palīdz :)
06.09.2013 20:55 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
man ar tā bija un ir arī tagad,bet esmu jau ar to samierinājusies..agrāk čīkstēju par to,bet saprotu ka jēga tam nav,un ar to dzīvoju..
06.09.2013 20:59 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Man ir līdzīgi ar savu sievieti. Esmu tāds, kurš labprāt čubina, bet tikai tādā gadījumā, ja sieviete patiesi saista. No viņas puses to tik ļoti nevar just, tad nu rodas sajūta, kura ir līdzīga Tavējai. Problēma ir tikai mūsos. Mums nav no kāda jāgaida uzmanība, tuvība, mīlestība. Esi pašpietiekams cilvēks un visas problēmas atrisināsies. Pie tā tagad pats strādāju.
06.09.2013 21:00 |

Reitings 248
Reģ: 29.01.2009
Tāda sajūta, ka es esmu rakstījusi šo jautājumu :D Gluži mana situācija.
06.09.2013 21:06 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Brīvos brīžos vienkārši sevi jānodarbina: adiet, lasiet, gleznojiet, tīriet.. tad čubināšanās pat prātā nenāks :)
06.09.2013 21:07 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu mans puisis mani čubina ļoti daudz! Gandrīz vai pie katras izdevības. Bet es atkal esmu cilvēks kas nespēj tik daudz čubināties. Bet kad es tā padomāju man labāk patīk ka mani visu laiku čubina līdz nelabumam nekā ka nečubina nemaz vai ļoti maz. Un lai gan dažreiz tā mīļošanās piegriežās es to kaut cik paciešu, vai ar pasaku ka lai atlīp no manis un ļauj man ko ar izdarīt :D
06.09.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 242
Reģ: 16.07.2012
Nu man arī tāds pats vīrietis jau 7 gadus :)
Sākumā dēļ to taisīju scēnas, kāšķi bija u.t.t.
Pamazām jau pieradu, tagad, ka biežāk nāk samīļoties jau sāk kaitināt :D
Tas, laikam, no ģimenes, nekad nav izrādījis nekādu mīlestību un arī ta kā kautrējās, ka es gar viņu tur mīļojos:))
06.09.2013 21:20 |

Reitings 27
Reģ: 04.09.2012
Lieliski saprotu tavu situāciju. Man bija tāpat. Tas bija galvenais iemesls, kāpēc šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs. Varbūt tev paveiksies un viņš mainīs attiesmi šajā ziņā, bet saku kā ir - ar šitādiem ir grūti, ja tu esi uzmanību mīloša meitene, es ar tāda esmu un sliktu jutos ar tādu.
06.09.2013 21:31 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
varbūt sāc novecot un puiši vairs nepaliek traki tevis dēļ
06.09.2013 21:32 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
cormeum ļoti pareizi uzrakstija.
06.09.2013 21:35 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
nu jums vnk nesapas un agri vai vēlu notiks tas pats, kas visiem un vienmēr...ko tur čakarēties. jeb arī, netaisi problēmu, kur to nav. vsjo.
06.09.2013 21:38 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Man ar tā agrāk bija- vajadzēja nepārtrauktu uzmanību, čubināšanos u.t.t. Tiklīdz tā visa nebija un kādu stundu nebiju samīļota, tā šķita,ka nemīl u.t.t. Un zini kad tas mainījās???? Kam man uzradās veselīga pašapziņa, pašpietiekamība, pārliecība par sevi. Man vairs nevajag, lai man 100 x dienā saka, ka mīl. Lai nepārtraukti lēkā man apkārt un pierāda savas jūtas un manu svarīgumu viņa dzīvē. Es vnk zinu, jūtu un redzu, ka mīl mani!
06.09.2013 22:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ir tadi virieshi (ari sievietes), kuriem buzinasana nav ielikta shupuli vai, varbut, gimene nekas tads nav redzets.

+1. Nevar no puisha, kura gjimenee vinjam neviens galvu nenoglaudiija un vecaaki arii klaat viens otram neskaaraas, nemiiljojaas, pieprasiit miiljoshanos, jo vinjam taa liek justies neerti, pat nepatiikami. Dod laiku.
06.09.2013 23:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits