kā lai atrisinu problēmu ar senčiem

Reitings 10
Reģ: 06.09.2013
Sveiki man vajag jūsu padomus kā lai atgūstu sev svarīgās lietas..
Ta kā katram sanāk strīdēties ar senčiem man ar sanāca, bet šoreiz pa riktīgo un viņi man atņēma auto atslēgas un telefonu. auto nav tik traki bet telefona bija daudz kas svarīgs un vissi draugu kontakti karoč utt... atņēma jo uzzinjā ka nebiju aizbraucis uz skolu, bet gan ar draugiem vnk sēdēju bārā un atpūtāmies, bet ir arī citi iemesli kapec viss tika noņemts jo arī reti palīdzēju mājās , kārtoju savu istabu, bet varu derēt ka vairums manu vienaudžu pat to nedara, un arī necēlu seņčiem telefonu kad viņi zvanīja, jo zināju kad saruna būs pārmetumi kur atkal esmu ko daru utt... besī arā kad senčiem tas viss bija sakrājies no vasaras bet kam tad vasara domāta lai atpūstos un vēlu būtu mājās vai tad ne ?!? Lūdzu padalieties idejās ko lai daru lai vismaz vienu lietu atgūtu??
06.09.2013 13:41 |

Reitings 10
Reģ: 06.09.2013
paldies jums visiem par to ka dalijāties savos viedokļos :)
07.09.2013 01:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
man ar sanāca, bet šoreiz pa riktīgo un viņi man atņēma auto atslēgas un telefonu.

un seko

tņēma jo uzzinjā ka nebiju aizbraucis uz skolu, bet gan ar draugiem vnk sēdēju bārā un atpūtāmies,

Kuda mir katetsa? Moš nopelni pats sākuma un tad sēdi ka krutais bāros? Tad neviens neko nevarēs atņemt:D
07.09.2013 09:21 |

Reitings 27552
ārtoju savu istabu, bet varu derēt ka vairums manu vienaudžu pat to nedara,

Zi daudzus kas jau 20 gados ne tikai mācās, bet paši sevi uztur paralēli strādājot. Kārto savu dzivokli, gatavo sev ēst, un mazgā drēbes. Ideomajies??????????????????????????
07.09.2013 09:22 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Es arī esmu slinka, vismaz mana mamma tā saka. Kaut gan kaut ko palīdzu, tīru māju, ravēju dārzā, bet tāpat mamma ar kaut ko neapmierināta - es ne tā iztīriju, ne tā izdarīju utt. un sāk bļaut virsū! Pagaidām vajag to paciest, kamēr dzīvoju vienā mājā.
07.09.2013 09:53 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Vecāki Tevi mīl un uztraucas, tāpēc zvana, nevais lai Tevi terorizētu un burkšķētu klausulē!
Kādreiz esi padomājis ko mamma Tevis dēļ ir pārcietusi- iznēsāja Tevi 9 mēn. , dzemdēja, negulētās naktis, Tevis kopšana un auklēšana, strādājusi smagi , lai Tev nekā netrūktu, un tētis tāpat. Tāpēc pirms sāc bubināt cik Tev slikti senči un neļauj Tev dzīvot- padomā par visu šo!!!
07.09.2013 10:34 |

Reitings 27552
ādi vecāki, tāds bērns. neuzskatu, ka vecākiem ir īsti normāli nonstopā kontrolēt, ko viņu bērns dara, vai apmeklē lekcijas utt. un vēl dara kaut ko tik bērnišķīgu, kā atņem kaut kādas lietas (kamoon, ir citi līdzekļi kā audzināt), kā rezultātā beibiks slēpj savas aktivitātes, visi ir uzvilkušies un attiecības nekādas. ja mani vecāki par to, ka bastoju lekcijas, man atņemtu kaut ko, es jau pirmā pusgada laikā sēdētu maisā uz ielas es īsti nezinu, vai te kaut kas baigi labojams, vecākiem jāsāk ar mūsdienu prātu draudzēties

man gan liekas ka autoram jāsāk ar galvu ne pakaļu domat. Skraida pa baāriem, bet auto tetusk ar mammīti pērk? Lai pelna pats, un tad dzivo ka grib.
07.09.2013 10:39 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
bet auto tetusk ar mammīti pērk

Automašīnu viņš nopirka pats sev. Pirms komentēt tomēr vēlams izlasīt..
07.09.2013 10:55 |

Reitings 27552
akts ir tāds ka pats nopirku savu auto un telefonu arī, tikai viņi man atmaksā telefona rēķinu un mēneša beigās piemet degvielai, ja man vajag. strādāju pats jau kopš marta bet nevaru atļauties dzīvot viens pats pa dārgu sanāk

Degvielu perk senči, telefona rekinu ari maksa senči, partiku, un dzivokli tak ari vini maksa. ta ka tad kad avrews sevi uzturet pilniba, ne tikai bāros notrallinat naudu, tad ari darit ka gribes.

Man bites pieslegums 3 ls. menesi un zvani cik gribu.Lidzigi piedavajumi ir visiem liekas operatoriem. kaiminienei zz, 2,85 menesi un lo9ti daudz minusu , visu pat nevar norunat. Mos vajag macet samenedžet savu bužetu lai kaut 3 ls var pats apmaksat?
07.09.2013 11:03 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ja tu gribi, lai pret tevi attiecas kā pret pieaugušu cilvēku, sāc arī pats uzvesties kā pieaudzis. Nemelo, neslapsties, atbildi uz zvaniem, palīdzi mājās (iedomājies - pieauguši cilvēki tā dara). Ja sāksi uzvesties atbilstoši, iespējams, ka arī vecāku attieksme mainīsies. Protams, ka viņiem ir pacietības mērs, tomēr arī uztraucas par tevi, it īpaši, ja mēdz melot par savu atrašanās vietu. Nebojā vecākiem nervus, iespējams, ka viņi šobrīd domā līdzīgi kā tu - kā lai tiek galā ar bērnu. Nekas cits neatliek kā audzināt. Nāc pie prāta, pašam būs vieglāk.
Pati 20 gadu vecumā sen vairs pie vecākiem nedzīvoju, novērtē to, kas tev ir nevis bļauj, ka viss ir slikti, pavērtē savu rīcību no malas.
07.09.2013 11:45 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Man riebjas, ka cilvēki savus vecākus sauc par senčiem, muterēm un fāteriem tādā vecumā. Izklausās pēc necieņas. Diskusiju nelasīju.
07.09.2013 11:51 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Tu pirki par savu naudu mashinu?telefonu? Iiri maksa ka dzivo pie vecakiem? Visticamak ka neeee. Tad cieni un klausi vecakus,izlaistais tiini. Kad busi patstavigs tad ari varesi lemt par visu pats.
Kad tev bus berni un vinji tev necels telefonu tad redzesi kads satraukums buus.
Kapec tinjiem liekas kruti ja tu neklausi vecakus!?! Ta vien liekas ka tinji nekarto savas istabas,jo neviens no vinju vienaudziem nekartojot istabas, tas ir modee vai kaa? Vai jums kauns no sakartotas istabas, kauns buut kartigiem?!
Jo atklataks busi pret vecakiem, jo vairak tev vinji uzticesies.
Un sanjemies tak, pieaudz!
07.09.2013 14:39 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Pazīstama situācija , reti, kad senčiem teicu taisnību kur eju ar ko eju un ko daru.

20 un + gadu vecumā tas ir vairāk kā nožēlojami. Kaut kādai cieņai un sapratnei tur jau vajadzētu būt..
08.09.2013 06:00 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
20 un + gadu vecumā tas ir vairāk kā nožēlojami. Kaut kādai cieņai un sapratnei tur jau vajadzētu būt..

Un kā ir otrādi? Vai vienmēr vecāki izrāda 20 un + gadu vecumā savam bērnam cieņu un sapratni? Vai tiešām neesi redzējusi tādus vecākus, kuriem savs bērns vēl 35 gadu vecumā ir bērns? Tiešām neesi redzējusi tādus, piemēram, 26 gadīgus "bērnus", kuri joprojām, piemēram, slēpj no vecākiem savu pīpēšanu?
08.09.2013 17:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits