vai tas nav nožēlojami, sēdēt mājās un nedarīt neko, justies, kā tādam parazītam
lekcijas man ir tikai nākamnedēļ, jau trešo dienu guļu gultā un nedaru neko, sēžu tikai pie datora, draugs strādā no rīta līdz vakaram, iesakiet varbūt kā lai saņemas kaut ko lietderīgāku padarīt, un vispār ko lai dara, kādas nodarbes lai atrod, kuras spēs nosist šo bezjēdzīgo laiku :D
misshine- tu strādā?
Kd es nestrādāju man arī besināja pa māju vārtīties bezdarbībā. Kopš es strādāju es izbaudu katru mirkli,kad es varu apgulties un pakūkot.
Es, piemēram, jau sāku domāt par Ziemassvētku dāvanām brīvajos brīžos. :D jā, jā, zinu, zinu, ka ir tikai septembris un vēl pat rudens nav oficiāli sācies, bet man dienas režīms ir piepildīts un šogad vēlos apkārtējos iepriecināt ar mājās taisītiem gardumiem. Krāju idejas, rakstu sarakstus, nākammēness sākšu jau piestrādāt pie želeju vārīšanām, tamborēšanas, medus našķu gatavošanas (mini burciņās sapildīšu dzērvenes, riekstus un medu). :)
Man ļoti patīk atpūta mājās, diemžēl daudz to nevaru atļauties, īpaši, sākot ar septembra beigām, kad dažādas nodarbības atsākas:(
Es kārtoju māju, skatos filmas, seriālus, dokumentālās filmas, lasu grāmatas, eju pastaigāties, skriet, iepirkties, pļāpāju ar draudzenēm, mācos studijām, pavadu divvientulību ar draugu:)