vai ir licies, ka esi norakstāma? vakara saruna

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
katrai noteikti ir bijis laiks dzīvē, kad šķiet, ka pārāk labi veicas kārtīs jeb neveicas mīlestībā. Tāda sajūta, ka ilgstošas un laimīgas attiecības nebūs tavas dzīves sastāvdaļa.
Kuru vecumu Jūs pavadīja šāda tipa domas? Kā tikāt vaļā - vai sākoties attiecībām vai, piemēram, atrodot hobiju?

un neticēšu tām, kas teiks, ka nekad nav bijušas tādas domas :)
05.09.2013 22:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Madonna man jau tikai viens priekšmets dzen mani izmisumā,es gan sestidenu,gan svētdienu pavadīju mācoties TIKAI to,tāpat saprašana ir 0 :D Nu kā lai neraud. :D
08.09.2013 22:48 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
nazic uj uj uj.... turies un macies:) un pamaaj ardievas tusinjiem :P
08.09.2013 22:51 |

Reitings 3084
Nazi, es dažreiz mēdzu youtubē paskatīties kādus klipiņus par konkrēto tēmu, bija tur par šūnu tā tīri saprotami, ja nu tas priekšmets moka. Lai acu priekšā būtu bilde/mehānisms, tad uznāk tādi flešbeki un var kko uzrakstīt/pastāstīt. Bet gadās arī melnie caurumi :D
08.09.2013 22:53 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
buuuuu Es jau to izdarīju,ok dzimšanas dienas nedrīkst palaist garām,bet citi tusiņi tiešām nebūs. :D

Madoona O! Paldies. Pamēģināšu youtube un čukiņā klausīšos. :D Man ne tikai teorija iet grūti,bet arī zīmējumi(ja vien nav pašas zīmēti)ir kā melna bilde,nu nevaru es tajā pelēkajā pļenckā ieraudzīt visu,kas tur jāierauga,tur viss ir vienāds. :D :D :D
08.09.2013 22:57 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nevarētu teikt,ka tādas domas ir ļoti biež, bet uznāk.
Galvenais,kas man šobrīd ir vajadzīgs, ir nebūt vientulībā.Ne obligāti tas nozīmē būt attiecībās, bet lai apkārt, kaut nosacītās mājās, bet lai ir apkārt cilvēki.
Par attiecībām, var jau runāt,ka blā blā, tu vēl esi jauna, blā, blā, bet,kad tu no draugu bariņa esi retais-bez attiecībām, tad ir kā ir, bet ko nu. Varbūt tiešām es esmu radīta citam mērķim :D
08.09.2013 22:59 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Nazīc, būs labi! Ja pat es ar savām visām bēdām izgāju cauri, tad Tu arī vari :D
08.09.2013 23:01 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Norakstāmas vai kādu laiku lietojamas no jums visām ir trīs no četrām - kā nekā nu jau uz vienu normālu vīrieti ir četras sievietes, ar ko arī apsveicu, tā kā naksies vien mācīties dalīties, lai gan nē. Jūs taču varot arī bez problēmām dzīvot vienas, vai nē :-D?
08.09.2013 23:10 |

Reitings 10816
bet, runajot pa teemu, esmu gatava atveert savu sirdi un miileet un but mileta un gribu to tik ljoti....2 gadi rinjkjii... bet domaju,ka ilgi vel nebus,ko miileet,jo es nelaizhu nevienu sev klat un nemaz neljauju sevi iepazit,jo visi ir lohi :D :D :D bet taaa gribas miileet :( es nespeju but ilgi viena..esmu attiecibu cilveeks..un tagad sakaraa ar sho milestias lietu,man ir iestajies shausmigs homesick,jo es vismaz zinu,ka tajaa galaa mani mil,gaida un esmu vajadziga... vnk nemetos iekshaa visaadaas attieciibaas,jo nav vairs tas vecums,kad leekaat no vienaam pie otraam..gribas to stabilitati un mieru... karoch shii teema ir smaga :D
08.09.2013 23:10 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tāda sajūta, ka ilgstošas un laimīgas attiecības nebūs tavas dzīves sastāvdaļa.

Jā :D Bet tas neliedz tikties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, baudīt uzmanību ,mirkļus un vienkārši iegūt labas atmiņas. ;) Vajag mācēt saprast ,ka dzīve nav "never ending story" rožu laukā.
08.09.2013 23:11 |

Reitings 10816
Nazanin,bet cik ilgi ta taa baudisi un priecaasies??!! pienak bridis,kad tas apnik un gribas noenkuroties.. man pashlaik taa ir... vairs nesagaadaa prieku neesaaties rinjkjii,baudit ,taa saucamos toyboy, priecaties par flirtiem,uzmanibu un to,ka patiku virieshiem :D... apnik tas viss..pat ljoti jau apnicis.. tapec ar laagaa nekur neeju un nav iespeja iepazities..tapec,ka apnicis ir shis bezjedzigais rinjkjis,kursh tikai iztuksho Tevi :)
08.09.2013 23:18 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nazīc - Medicīnu studē? :)
08.09.2013 23:23 |

Reitings 381
šobrīd man ir sunscreen variants, liekas, ka esmu norakstīta uz visu mūžu :D
08.09.2013 23:35 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
buuuuu

Man kaut kā liekas ,ka dzīvē viss notiek tā kā tam jābūt! :) Tici ,uzradīsies tev nopietnas attiecības ,varbūt ,kad vismazāk domāsi par to/ kad neienāks ne prātā ! Bet man šobrīd vēl negribās noenkuroties un gadi arī atļauj vēl :D
08.09.2013 23:37 |

Reitings 10816
nazanin saprotu Tevi :D Es ar taada biju :D :D :D bet tagad tas viss apnicis :)

jap..es nemaz neieciklejos,nesezhu pie loga un negaidu Princi,jo zinu,ka taadi neeksistee..vnk shad tad uznak pardomas ,kas un kaa :D
08.09.2013 23:39 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es arī pāris nedēļas nomocījos ar šādām domām. Kāreiz izbeidzu trešās attiecības, atkal nekas nesanāca un tad domāju, kas par vainu? Itkā saprotu, kas bija par iemesliem katram gadījumam, bet tie visi ir dažādi, kopīga nekā. Tad nu nevaru saprast, kas man par vainu...

Pagaidām man šķiet, ka visi vīrieši man reāli krīt uz nerviem, tāpēc labi vien ir, ka kaķi paņēmu. Būšu vecmeita ar kaķi :D
08.09.2013 23:45 |

Reitings 10816
alexxa es ar pamazaam saaku iepirkt kakjus :D :D :D .. es ar zinu ,kur ir mana problema...zinu,kapec izjuka ieprieksheejaas attiecibas... zinu,bet nespeju mainit...bet kakjiem ar nav ne vaina :D hahaha
08.09.2013 23:49 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Es nesen izšķīros no puiša ar kuru biju 6 gadus kopā. sākumā, skrējos un darījos, bet atkal iestājies tāds mirklis kad jau atkal gribas noenkuroties.

Ir gadījušies visādi tipi, bet lielākoties visi aizņemti, tapēc tu ne sākums ne beigas. tā laikam mana lielākā problēma. aizņemtie līp kā magnēts klāt, un tad kad tas aziņemtais klūst brīvs, arī tad viss pajūk.

viena te rakstīja, ka visi džeki kā draugi un neko nopietnāku nesaskata - man atkal ir otrādak, tiešām meklēju chali, kas varētu būt labs draugs, kurš negribētu neko nopietnu. arī šī pēdējā laikā ir problēma, par cik ar sieviešu kārtas draudzeneēm nekad nav veicies, vienmēr vairak emsu uzticējusies vīriešiem, bet kā gadās kā ne, viņi vienmēr bīda pa solīšiem uz priekšu uz kko nopietnu, un tad es kā muļķe bēgu, jo tos ko uztveru kā draugus pirmajāiespaidā, nespēju uztvert par kko vairāk. Un šobrīd manī plosās tie divi mazie cilvēciņi - viens saka, ka es esmu norakstāma, otrs saka ka es esmu awwsoomee :D diezgan grūti sadzīvot ar tiem diviem :D
08.09.2013 23:50 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
oo man arī šitādas domas galvā bijušas :D Pirms kāda gada izteikti šitā bija. Kad izšķīros un vajadzēja sākt audzināt bērnu vienai. Likās, ka neviens mani ar bērnu neņems vairs un vsjo - visu mūžu dzīvošu pie vecākiem ar savu bērnu un mūžīgi uz kakla :D bet tā bija tāda šķiršanās depresija, jo pēc laika atjēdzos, ka man tagad vienmēr būs dēļ kā dzīvot - man bērns. Tas arī uzveica tās domas, ka mūžīgi būšu viena.
Un vēl, kad parādījās cits čalis pie apvāršņa (kaut gan izskatās, ka nekas tur nesanāks :D ) tad arī pie sevis nodomāju, ka tik traki ar mani laikam nav :D

Un vispār, man tagad periods tāds, ka vīriešus man nevajag - problēmas tik vien ir :D
08.09.2013 23:58 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Man.
Attiecības gan ir un ilgstošas, bet vienmēr pietrūkusi mīlestība tajās. Tieši no manas puses.
Man tā radās pret to, ar kuru nebija lemts nekas ilglaicīgs.

Šobrīd vienkārši cenšos izbaudīt lielisku sabiedrību un koncentrējos vairāk uz savām egoistiskajām vēlmēm :)

Ja būs lemts, atnāks kādreiz arī tā abpusējā mīlestība.
09.09.2013 00:55 |

10 gadi
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Ir licies.Šobrīd tieši tāds moments, kad pavīd tādas domas.Jau gandrīz gadu esmu brīva no ilgstošām attiecībām un jo vairāk eju uz randiņiem, o vairāk man sāk likties, ka čo to nav ar mani.Uzmanības neizmērojami, bet nopietni nesanāk kaut kā.Nezinu.Varbūt nemaz neesmu pati vēl gatava un "kosmoss" man saka priekšā, a es tik dauzos ar galvu sienā.Kaut gan plusss man ir - pilnīgu un galīgi neuztveru to sāpīgi - nāks nākamaisun tad jau redzēs, tad neīstie pagaidām trāpās.:) Gadi - 28.Bet šis tad arī ir vienīgais mans tāds dzīves periods līdz šim.
09.09.2013 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits