Patīk.

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Kā jums šķiet,kas jūsu prāt attiecībās ir pats skaistākais?Nav bijušas jau ilgi attiecības,bet pārņēma šodien nostaļģija atcerējos to visu..savu bijušo meiteni,kura bija saldāka par saldāko šokolādi..kā mani pārņēma impulsi,kuri nāca no manas sirds pie katras mūsu tikšanās un tā..patīkamas atmiņas tādas..vienam tā kaut kā pat dīvaini palika tgd dzīvot,bez patstāvīgas meitenes..meitene tevi kaut kā piezemē,tur tā visa tava iekšējā melodija mainās,izlīdzinās asumi,kas pašā,jo tu saplūsti ar meitenes melodiju,un tiec ,harmoniskās sajūtas tādas..jo tagad jau 2 melodijas pārklājas un veido vienu augstāku melodiju,kuras skanējums jau ir vairākas reizes,harmoniskāks,kā 1nam..
05.09.2013 19:25 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Tikko var teikt atpūtos,atkal saklausījos šitās runas dārgi dārgi,meitenes ir tikai dēļ naudas,viņām vajag tikai naudu,viņas visas ir tādas un tādas,naudu tikai,es viņām neko nedošu uz viņām neko netērēšu viņām no manis neko nedabūt..

Es lecu kājās ĀAAAAAAAAAAAAA nu cik var tādu sviestu dzīt?Tak ja tev glāzi martini pa 8ls meitenei paņemt dārgi liekas tak brauc kkur kolhoza rajonos meklē lētākas meitenes, pa lats piecdesmit paņem divstāvīgo alu,un zivi,izdzer alu nograuz zivi un vēl blakus tev kolhoza skaistākā skaistule gulēs kaila..tas ka kājās gumijas zābaki šai palikuši..nu ok,pa tik lētu cenu jau visu nedabūsi uzreiz:D Tak nauda ir izdomāta tikai tapēc,lai viņu tērētu uz meitenes.Pat mašina ir tikai bleķa gabals,ja meitenes nav.
08.09.2013 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits