Ūūū pamodos,jaukā svētdiena,vēlviena diena/sērija manā dzīves seriālā.1mā doma pamostoties atcerējos tur kaut kādam,tam politikas kritiķim Zanders laikam šo sauca,maika tāda bija-dont fuck my brains,zīmējums tāds.
Atkal uzreiz pozitīvs visai dienai no tā cik šķībi domā,pat cilvēki,kuri sevi pieskaita pie augstākā saprāta..,tu taču,katru dienu celies,apkārt cilvēki nāk stāties dzimumattiecībās ar tavām smadzenēm,stāsta ka lūk tev vajadzēja pagātnē darīt tā un tā,tu dari nepareizi,katrs saka ka viņš zin kā ir labāk,ka tieši viņš par manu dzīvi zin precīzi kā man jādzīvo,ūuu kādi ģēniji man apkārt,dolāru vēl 1953 gadā būtu iepirkuši pa lēto un šodien triljonāri jūs būtu.Neviens jau nevar sabojāt manu noskaņojumu labo,kā vien es pats un nevienam pat tuvu nav iespējas ar kkādiem tekstiem izsist mani no līdzsvara,nav jau jāapvainojas uz cilvēkiem ,var jau klausīties viņus kā jautru komēdijšovu:)un tikai iestarpināt= Pilnībā piekrītu,apsolīt nevaru,bet tavu padomu,ka ēdot 300 dienas rīsus mājās nevis kafejnīcā var ieekonomēt 100ls gadā/kurus var paņemt līdz uz nākošo dzīvi/ es noteikti apdomāšu,jo viņš noteikti ir apdomāšanas vērts!:D