čhiv,laikam tēmas tādas jau kaudzeem :D
kā ciinateis ar matu izkrišanu??? man jau vairaak par pusgadu nenormaali izkriit mati,kad mazgaaju,nenormaalie kushķi kriit aaraa,un kad kjemmeeju,katru reizi pa saishkjim. kriiit,kriit,bet pagaidaam(tpu,tpu,ptu) nekaadi plaanie nepaliek.
vitamiinus lietoju(b kompleksu)
kaadai ar varbuut taa ir gadiijies??? kaa sanaaca izaarsteeties???
tieshaam jaaiet pie aarstiem?
Ģimenes ārste ieteica nomainīt visos smalkos šampūnus uz parasto čistaja linija, tieši ir arī ar nātrēm pret matu izkrišanu. Ziniet? Tiešām ir sajūta, ka nedaudz mazāk krīt. Un lēts
Drausmīgs ieteikums it sevišķi no ārsta puses.
Jā, efektīvs ir, man arī šķita ārkārtīgi efektīvs, bet sastāvu vajag paskatīties!
Man ir tieši tāda pati problēma, jau otro gadu pēc kārtas. Un notiek tas tieši rudens sākumā, arī tagad. Cik sapratu, tad man trūka D vitamīns. Un vēl teica, ka it kā hormoni trakojot, tāpēc tā :D
Sākumā ļoti sabijos, jo mati krita ārā tiešām saujām, bet tad atkal pēc pāris mēnešiem viss bija normāli. :)
Ak, jā, atceros, ka pagājšgad tieši šī iemesla dēļ gāju pārbaudīt arī vairogdziedzeri, jo pastāstīju mammai par to, un viņa, mediķe būdama uzreiz lika iet taisīt analīzes :D
Atklājās tas, ka man bija ļoti zems dzelzs līmenis asinīs, tāpēc sāku dzert Tothemu un viss pārgāja, arī mati beidza krist ārā. Varētu būt, ka tev tas pats. ;)