Biju dikti nobriedusi taisīt vakariņās vistas filejas tajā Maggi četru sieru mērcītē, kas tik izslavēta ir. Bet nedzīvoju LV un te tas Maggi atradās tikai vistas gaļai ar ķiplokiem un garšaugiem. (Nu tas, kur domāts maisiņā salikt vistas kājiņas). Bet man ir saldais krējums jau iepirkts un gribas tajā mērcītē. Kā jūs domājat - ja es to ķiploku maisījumu sajaukšu ar saldo krējumu tā kā vajadzētu taisīt to siera mērci, tur sanāks auzās vai ok?
Vai labāk tās filejas likt tajā maisiņā un cept, un taisīt parasto saldā krējuma mērcīti klāt pēc tam pie rīsiem?
Tad _paris, tu domā, ka sajaukts ar saldo krējumu un pa virsu tām filejām būs ok? Man reāli bail salaist to nabaga putnu dēlī un dot vakariņās draugam pēc darba rīsus ar "garšīgo neko". :D
Bet nu labi, attaisīšu, paskatīšos, kā tur tā ķīmija smaržo un izskatās un tad izlemšu. :D
Man šķiet, ka ar saldo krējumu ir visai grūti, ko salaist dēlī, neesmu bijusi lieciniece sliktam ēdienam ar saldo krējumu, ja vēl siers, tad vispār. Pēc tam tikai grūti noskriet to visu, bet garšas ziņā.. :D
Hmm, nākošais jautājums :D - cik tie Idea ir stipri? Nu teiksim, man uz 3-4 filejas gabaliem un 280ml saldo krējumu viņu visu bērt klāt? Nebūs par asu?