Es neticu, ka ir iespējams mainīt savu dzīvi 7 dienās. Kāds var, protams, apgalvot, ka ir mainījis īsā laikā, bet tad būtu interesanti uzzināt 1) cik ilgs laiks pagājis kopš šīs apjausmas 2) cik smags stāvoklis bija pirms tam, cik daudz un kas bija jāmaina.
Ja jāmaina tikai tādas materiālas, redzamas lietas (piemēram, nepatīk darbs, izvēlētā profesija, dzīvesbiedrs vai tml), tad ieteikums ir tikai viens - sāc darīt! Visas atrunas būs tikai tavs slinkums, kam jātiek pāri un tad viss aizies kā pa sviestu. Ja jāmaina kaut kas psiholoģisks (domāšana, attieksme, kompleksi, atkarības utt.), tad tas ir ļoti smags, ilglaicīgs darbs, kurš var iet kā pa kalniem - te liekas, ka esi mainījies, te atkal atgriezies pie vecā. Tur, manuprāt, jāizprot iemesli un visādi citādi jāstrādā ar sevi.. Zinu, ka daudzi varētu mani apstrīdēt, bet man arī nav ticības, ka var pavisam par 100% sevi mainīt - diez vai cilvēks, kurš jau no bērnības ir ar noslieci uz depresiju, tāds melanholiķis utt., var to depresīvo melanholismu 100% atmest.