Meitenes, ko darīt? Esmu izgulējusies, viss normāli, bet tāpat, apsēžos pie datora, pasēžu mazliet un uznāk nogurums, miegainība, ka neko negribas darīt. Ko darīt, lai būtu spirgtums un žirgtums?
Varbūt vingrot no rītiem? A ko vingrot..
jāā.. galīgi neko negribas.. labi, ja vēl jāiet kkur ārā, ir ok. tad ej, kusties, dari. bet, ja ir jāsēž mājās un jādara lietas pie kompja, nu galīgi nav spēka.
Man jau mamma mācīja, ka lai būtu vieglāk pamosties, tad jātaisa rīta vingrošana. Man palīdzēja. BET, tagad ar vingrošanu vairs nepietiek, ja neesmu iedzērusi kafiju. Un kad vēl nebiju sākusi pipēt, tad man pat rīta vingrošana nebija vajadzīga - nogurums pārgāja uzreiz pēc 5min pamošanās. :)
Šeit es nerunāju par to, ka nevar pamosties. Es varu piecelties, izgulējusies, pamodusies, bet tad bams.. uznāk kkāds stulbs nogurums, miegainība. kgan kapēc? izgulējusies taču esmu vienkārši laikam fiziskais organismam trūkst.
womankind taisniiba- trukst vitamini vai mikroelementi. Pirms skriet uz Gulbi nodot analizes uz hemogolbina limeni, paskties spoguli vai ada nav kluvusi zilgani-bala; ja vaigi sarti visticamak dzelzs netrukst, bet bet vitamin. Tada gadijuma noperc multivitaminus.
Man tā ir nevis no rīta, bet uz dienas beigām. Šodien ap plkst.15.00 moiru darbā nost, tads miegs uznāca, ka acīs vnk krīt ciet, nogurums, nespēju pastrādāt. Teju gulēju uz galda :D
Tas kaut kā jāpārvar un tad jau atkal lielie darba prieki.