Kā Jums šķiet?

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Kā Jums šķiet?

Kpc jaunas meitenes tiekas ar bagātiem vīriešiem, kuriem jau ir gadi (40-55), ir savs bizness, nauda, statuss sabiedrībā, krutas mašīnas, sievas, utt. tikai sexa dēļ?

Viņi nedod viņām naudu. Labākajā gadījumā tikai izmaksā vakariņas.

Vrb pašām ir tā gadījies? Jūsu pārdomas.
04.09.2013 11:06 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
hmm.. Bija man arī tāds viens, 13 gadus vecāks. Jā, miljonārs un tā tālāk. Seksa un dāvanu nebija. Bija pāris tikšanās, restorāni, vīrišķīga un jauka izturēšanās. Piesaistīja nevis tā doma, ka varu mēģināt viņu "nogrābt", ne arī tas, ka gribēju dāvanas vai naudu sūkt. Vienkārši ļoti iepatikās tas harizmātiskums (?), izturēšanās tāda, kādu nebiju nekad jutusi no sava vecuma čaļiem. Jāsaka, bija tā sajūta mazliet, kas pacēla savu pašvērtējumu , tas varbūt viens no būtiskajiem iemesliem, kāpēc tā vilka pie viņa.. Turklāt, pagāja laiciņš, kamēr uzzināju, kas viņš tāds ir :D
05.09.2013 02:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man laikam buutu vieglaak atbildeet uz jautaajumu,kaapeec bagaati viiriesi veelas jaunas izskatiigas sievietes!:D
Taada vecuma grupa,kur sievietei pie 30g. un viirietim 40g. man liekas pilniigi normaala!Es domaaju, ka situeeti viiriesi juutas speeciigi,vinos ir kaut kaads speeks,ko gruuti aprakstiit !Tur nav biezi nekaada sakara ar daavanaam utt.Man liekas ,ka vini vairaak pievelk ar savu domaasanas veidu.Veiksmiigs cilveeks finansiaalaa zinaa,biezi vien ir ar loti organizeetu domaasanas veidu-tiesi taa laikam es teiktu.
05.09.2013 03:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle man gan liekaas, ka te vairaak iet runa par 18 gadus vecu meiteni un 50 gadiigu viirieti. Ja ir starpiiba liidz tiem 10 gadiem, tomeer cilveeki pieder pie taas pashas paaudzes un ir vieglaak atrast kopiigo gan kaa fiziskaas energijas plaaksnee, gan interesees.
05.09.2013 03:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tikko atcerējos - man ir viena paziņa, kurai jau 10 gadus ir attiecības ar 20 gadus vecāku vīrieti. Viņam nav miljonu, viņa arī parasta meitene. Abi laimīgi. Kā jau visi pāri, pa laikam kašķējas, bet ... :) Nav tā, ka tas nevar strādāt :)
05.09.2013 04:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits