stulbi

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
hei, man te uznācis vārāmais :D

Laikam jau vnk gribas kkur to stulbo situāciju izlikt :D taātad, es jau iepriekš rakstīju, ka man kkas tā kā veidojas ar puisi. Es jau neiespringu ne uz ko. Tā nu mēs pa laikam tikāmies, sarakstījāmies, līdz vienā jaukā dienā, viņš izdomāja, ka vnk ignorēs mani. Nu tā vienkārši - neatbild uz sms, pats arī nekādu ziņu nedod. (un neuzbāžos, es nedēļas laikā 2 sms aizsūtīju, lai pajautātu, kur pazudis un kā iet, bet atbildes tā arī nesagaidīju). Saprotu, ka viņš neko tālāk vnk vairs negrib. Viss jau būtu ok ( ļoti pieķērusies nebiju, un asaras spilvenā izpaliks) taču man liekas tas ir mazliet stulbi, ka bez tāda īsta iemesla vnk ignorē. Var tak pateikt, kaut vai caur puķēm, ka negribas turpināt. savādāk, jāsēž un jādomā, ko es tāāādu izdarīju, ka pret mani šitā :D
Tad nu tā es te izgāzu savas dusmas :D varbūt kādai arī tā bijis, ka čalis vnk uzmet :D un tā arī neko nepaskaidrojot viss beidzas?
03.09.2013 23:40 |

10 gadi
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Man gan ir aizdomas, ka uzradīsies vēl.Nu nevar tak tā - jums jau tur tā nopietnāk izklausās.Bet jāatceras, ka vīrieši ir vājais dzimums tomēr, acīmredzot un viņu rīcība mums nebūs izprotama.Sievietes no Venēras, Vīrieši no Marsa.Kas ir tas ir.:)
Un raudāt nevajag, tāpēc, ka tādās situācijās es vienmēr saprotu, ka man tiek gatavots kas labāks.Jo katrs iepriekšējais parāda to, ko man nevajag :)
Bet kā jau teicu, mana intuīcija saka, ka drīz būs klār ar kaut kādu atmazku.
04.09.2013 10:15 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Sajūta tiešām nav no patīkamākajām. Man bija tā- ar čali šad tad tikāmies, bet pilnīgi katru dienu sarakstījāmies, sazvanījāmies utt. Pēkšņi šis pazūd, pēc nedēļas parādās draugos profila bilde, kurš šis bučojas ar kaut kādu dāmu. Nu it kā jau vienalga, bet abidna bija tāpat. Paiet vēl nedēļa, skatos- o, bilde nomainīta atpakaļ, kur šis viens, un, protams, uzreiz man pienāk vēstule it kā nekas nebūtu bijis. Tad gan es nikna pasūtīju viņu pie visiem velniem!
04.09.2013 10:35 |

Reitings 2872
nu es ceru, ka vnk kādu dienu uzzināšu, kāpēc viņš tā izdarīja :D

Man tik nagi niez aizrakstīt kko indīgu, lai ari viņš jūtas stulbi (piemēram, ka NORMĀLI vīrieši parasti pasaka, ka neko vairs nevēlas, nevis vnk pazūd) :D bet nu tomēr labāk nē :D

SaulesStarss - nu nevar arī teikt, ka mums baigi nopietnas attiecības bija, bet nu nevar arī teikt, ka nekas nebija :D
Bet tev taisnība, ka sievietes laikam nekad nesapratīs vīriešus, un otrādi. Lai tev izdodas pašai ar savu čali, un nav šitāds bērnudārza izgājiens, kā man :D ;)
04.09.2013 10:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ir bijis, protams, nepatīkami, jo nevar saprast, kas notiek, kā rīkoties. Parasti es tais reizēs arī liku mierā, bet tad norāvos, pateicu, ka tā rīkoties ir stulbi un atvadījos. Galvenais, ka paturēju pēdējo vārdu :D
04.09.2013 10:51 |

Reitings 2872
raccoon - nu man arī doma pavīdējusi galvā, ka ir uzradusies varbūt kāda cita, kas iepatikusies. Bet nu tā jau viņa darīšana. Viss, ko es gribu, ir nevis, lai atskaitas, kas un kā, bet lai vnk pasaka ar vārdiem, ka šoreiz nekas nesanāks un viss, lai man nav te jāzīlē.
04.09.2013 10:53 |

Reitings 2872
Nerea - vot man arī tgd vēlvairāk gribas uzrakstīt to, ka viņš nesmuki izdarījies, bet pagaidīšu vēl pāris dienas :D
04.09.2013 10:55 |

Reitings 43
Reģ: 20.02.2012
Ak, kā es tevi saprotu...vēl pavisam nesen es saskāros tieši ar šādu pašu attieksmi no vīrieša, kurš man nudien bija iepaticies..pat runājām par nākotni, kopīgiem plāniem...bet rezultātā, vienā jaukā dienā- čušsss..... Un,tā..joprojām nezinu,kas,ko un kāpēc...divreiz nosūtīju sms..atbildes nebija un nav joprojām... Nu,ka nav,tad nav! Sāpēt jau sāp, un pat ļoti... Taču,jādzīvo tālāk..nāks labāks par šo... :)
04.09.2013 10:57 |

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Man tā bija. Draudzējāmies. Bija nereāli labi. Man šķita, ka tas tā ir abiem.
Vienā brīdī vnk pazuda. Prasīju, kas notika - pateica, ka viņam ir šķitis, ka es kko slēpju un nestāstu. Bet tā nebija. Un ja tā arī būtu bijis - tas ir sīkums. Viss izrunājams un ceļā tālāk ejams. Tā arī nevienu reizi vairs nesatikāmies. Es biju šokā, jo tādu rīcību es piedzīvoju pirmo reizi. Ja tas būtu 4alis, tā starpcitu, tad man būtu pilnīgi pofig. Bet tas bija tāds, kas jumtu rāva nost katru reizi, kad tikāmies. Un viņš teica, ka viņam ir gluži tāpat.

Ilgi pārdzīvoju. Bija LIELA depresija. Tā laikā vēl viņam sūtīju garas vēstules, kur paskaidroju to kā jūtos, bet viņš pat neatbildēja. Neko.

Tagad skatos, ka ir sagājis rosolā, atrodas tvaika 2.

Eh, kā gan kuram dzīvē negadās.

Bet skumji - lai vai kā.
04.09.2013 11:00 |

Reitings 2872
Tomēr bieži tie vīrieši šitā izdaras. :@

Nevarētu teikt, ka es tgd baigi pārdzīvoju, bet vairāk tads aizvainojums, ka šitā pret mani. Protams, žēl jau, ka tā sanāca, un girbējās jau, lai kkas turpinās, bet nu...

kateliina - uj, tev nu gan tā situācija nepatīkama.
04.09.2013 11:10 |

10 gadi
Reitings 386
Reģ: 26.08.2009
Man ir bijis divas reizes, pirmais uzradās pēc trīs nedēļām un sāka stāstīt, ka ir bijis cietumā (īslaicīgās aizturēšanas izolators vai kā nu viņu tur sauc :) ) un es noticēju :) bet izrādījās daudz banālāk- vīrietis ar mazvērtības kompleksiem un nespēju saprast, kas pašam vajadzīgs un pats sapinies savos stāstos, ka liekas vairs neatšķir, kas ir īstenība :)
Ik pa laikam vēl uzraksta kādu sms par to, ka ilgojas un domā, man tas izraisa smaidu :)

Otrs bija man pazīstams jau no skolas laikiem, uzradās, sākām satikties viss it kā labi, bet tad vienā dienā pazuda, uzrakstīju, ka uztraucos vai kas noticis, atbildes nebija, tad jau uzrakstīju, ka neko vairs negribēja, tad vajadzēja pateikt nevis vienkārši pazust- gļēvs vīrietis, ko lai saka :)
04.09.2013 14:09 |

10 gadi
Reitings 31
fejja

Es Tavā vietā nerakstītu neko.Zinu, ka ļooooti niez nagi, man pašai ir tā bijis, bet an ir baigi labā dradzenīte, kurai vienmēr uzzvanīju, kad gribējās un viņa tā smuki no malas man visu salika pa plauktiņiem.Jo reāli jau Tu sevi tikai pataisīsi par muļķīti, domā viņš nezin, ka rīkojas neforši?Zin zin, tikai, ja Tu viņam atgādināsi - tātad dikti pārdzīvo.A kas liek besīties visvairāk?Ja viņš redzētuk ka Tev ne silts ne auksts.Tas ir tāpat kā, kad saka (apmēram tā doma) - nekas nespēj vairāk aizkaitināt Tavus ienaidniekus, kā Tavs smaids un, ja viņi zin, ka esi laimīga.Kaut kā tā.Tur pat nekas nav jādara.Nu vismaz es toč nerakstītu, jo vienaldzība nogalina.Šajā gadījumā viņu tas aizskartu, man liekas.Nu tāds mans subjektīvais viedoklis.Paskaties vienmēr uz to no malas, ja Tu būtu viņa vietā - sāktu Tev rakstīt džeks a la tekstus - Kā Tu tā vari, tas ir stulbi utt., ko Tu par viņu padomātu - losis, vai ne :) Tā, ka snīpi augšā un parādi, ka esi pelnījusi ko labāku.Ar klusēšanu ;)
04.09.2013 14:19 |

Reitings 8407
Man sen tāds viens bija - draudzējāmies 3 mēnešus, pēc tam viņš vienkārši pazuda, uz sms neatbildēja, nu neko - sēdēju mājās raudāju, pārdzīvoju, bet nu vairāk viņu nemeklēju.

Izrādās, ka čalis gribēja pārbaudīt manu reakciju, ko darīšu un vai skriešu pakaļ - to uzzinot biju vēl lielākā šokā, jo ja čalis jau pašā sākumā grib, lai pakaļ skrien, tad var tikt soļot tālāk viens, man liekas, ka viņš vēl tā uzskata tagad, bet parasti jau meitenes grib, lai pakaļ skrien. Tad nu nezinu vai vispār tam eksemplāram meitene ir kāda uzradusies. :D
04.09.2013 14:21 |

10 gadi
Reitings 31
Liliii

Jēziņ, lasu pilnīgi baidos veidot attiecības.Ehh, bet, kas neriskē, tas nedzer šampanieti!:))
Jebkurā gadījumā attieksme pret to Tev pareizā!Pārbaudītāji atradušies!:/
04.09.2013 14:24 |

Reitings 8272
nu viņš tevi vnk atšuva. man tā nav bijis, bet es tā esmu rīkojusies ..
04.09.2013 14:27 |

10 gadi
Reitings 31
Re kur citā interpritācijā - Be Happy in front of people, who don't like you - It kills them! :DDD
04.09.2013 14:33 |

Reitings 8272
piekrītu tam, ka lielāku šoku izraisa vienaldzība. a bet tā rakstīšana, saņemtās sms vnk besī ārā. domāju, ka viņš zina, ka nerīkojas labi, bet ne jau tu tagad viņam mācīsi, kas ir labi un kas ir slikti. labāk vnk atrodi citu.
04.09.2013 14:35 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
Ja pēc 1 sms neatbild, tad nerakstu vairs vispār.
Tāda ir mana taktika - gaidīt atbildi uz manu vienīgo sms. Ja nav, tad nav un cilvēks ir pārāk gļēvs pateikt, ka vairs netiksimies.
04.09.2013 14:48 |

Reitings 2872
Nu jā, es jau saprotu, ka atšuva :D tik naiva jau neesmu, bet nu tas veids kā tāds, man liekas ir tizls. Neko labu par čali tas neliecina.
Man par viņu iepsaids radās tāds, ka nu viņš nu gan tā nevarētu :D Likās pieklājīgs un sakarīgs. Beeet nu :D

Es jau negribu viņam neko braukt virsū un pārmest - kā tu tā varēji. Es tik kkā gribu tā to punktu pielikt, lai man prāts mierīgs :D
04.09.2013 16:04 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Padomāju, neatcerējos ,ka man tā būtu kāds darījis. Bet es esmu.:D

Un ja godīgi tā darīju cilvēkiem ,kuri manās acīs nekas nebija ,bet kuri izskatījās "samīlējušies" manī.

Nu neuztveru viņus nopietni, ok ,vienu vakaru nebija ko darīt ,sarakstījos, ok nākamajā vakarā izgāju ārā- nepatiki. Pēc tam prikola pēc atbildēju. Visu laiku ierēcu par viņu, jo viņš nesaprot ,ka man nepatīk un visu laiku uzdod stulbus jautājumus kā "kāpēc tu neatbildi? " "Kāpēc tu man tā pret mani" . Uz viņa komplimentiem atbildu ar " :D" vai " ok" un tad pēkšņi viņš ir šokēts ,ka negribu vairs tikties ar viņu vai pat atbildēt. Vajag taču domāt loģiski, sajust otra attieksmi.
04.09.2013 16:38 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Un es tev neieteiktu uzdot vēl viņam jautājumus kādus ja reiz viņš neatbild. :D

Jo man arī bija tā "Kāpēc neatbildi? Varēji jau tā un šitā pateikt"

Zini ,viss kas man bija prātā - vienkārši neraksti, tu man neinteresē, un sāc nenormāli kaitināt. Kā gribu tā atbildu un neesmu tava meita ,ka kādus paskaidrojumus būtu parādā. :D
04.09.2013 16:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits