Bijām Kubā - bet viņu tradicionālais ēdiens priekš mums nav nekas neparasts. Kubā apmeklējām arī itāļu un ķīniešu restorānus - garšīgi ēdieni, bet nekas "wow".
Taškentā ir nācies dzert svaigi slauktu ķēves pienu no ganu rokām turpat ceļmalā.
Latvijā viens entuziasts kādā vakarā ezerā salasīja vēžus un vēlāk mājās viņus novārījām un apēdām. Ņamma!
Vācijā jūsmoju par saldējumu - nekur tik garšīgu nebiju vēl ēdusi.
Ēģiptē un Turcijā nogaršoju šo to no vietējo ēdieniem, bet neko eksotisku. Augļi gan ļoti sulīgi un pavisam citas garšas, kā tie, kas pie mums veikalos nopērkamie.
Kanādā ir daudz aziātu un tad nu ir nācies šo to nogaršot no tā, ko kāds aziāts atnes uz darbu kā cienastu. Es tiešām brīžiem brīnos, kā var ko tādu ieēst... :D