Kontakti ar Ex-jā vai nē?

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Laba diena!

Cik daudzas no jums ar bijušajiem (EX) uztur kaut kādu kontaktu?
Un tās,kuras neuztur,kāpēc tā?

Vēl nesen ar puisi diskutējām par to,kuram no mums ir ar kādu EX kontakti un ja nav,tad kāpēc!
Viņš bija pārsteigts,ka es ar saviem EX neuztur nekādus kontaktus-viņiem sava dzīve,mums vairs nav kopīgu lietu par ko runāt (par pagātni jau nerunāsim),kāds pāri darījums utt. Uz ko viņš atbildēja-vienmēr jau var atrast par ko parunāties,ka viņam gan ar EX meitenēm (ne visām) ir normālas attiecības, var retu reizi parunāties utt.
03.09.2013 11:39 |

Reitings 158
Reģ: 24.07.2013
Neuzturu nekādus kontaktu, jo nav ne mazākās vēlmes un nepieciešamības.
04.09.2013 11:32 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Neuzturu! Tādi ar ko bija attiecības (manā izpratnē) tikai 2 ir. Kaut kādus pāris randiņu džekus u.t.t. neuzskatu par ex, jo attiecību kā tādu nebija- bija tikai mēģinājumi tādas veidot!
No tiem diviem vienu nekad (ne tīši, ne netīši) pēc šķiršanās neesmu satikusi, lai gan joprojām dzīvojam vienā pilsētā. Otru esmu pāris reizes pa gabalu redzējusi, kontakta nav. Bet mūsu mammas joprojām drušķas- satiekās, brauc ciemos u.t.t. Tā ka pat negribot esmu lietas kursā kā viņam iet.
bet man nav nekādas intereses- ne uzturēt kontaktus, ne komunicēt. Tie cilvēki manās acīs zaudējuši vērtību- viens laida pa kreisi, otram izrādījās problēmas ar alko!
04.09.2013 11:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)