Es gan vairs neeju, bet iepriekšējās sezonās (rudens - pavasaris), kad gāju, tad:
1. Cityfitness (izmēģināti ir vairāki citi, Cityfitness ir ar man piemērotāko piedāvājumu un iespējām)
2. Gan-gan. Nedēļā bija sadalījums - dienas, kad darbojos pati, dienas, kad - nodarbībās. Treniņi zālē vai uz paklājiņa man liekas efektīvāki, kā nodarbības. Bet nodarbībās viss tiek teikts priekšā, kas ir patīkamāk :). Es apmeklēju tikai aktīvās nodarbības - aerobiku tipa dažādi workouti, apļa treniņi, step utml. Vispār neapmeklēju pilaš/kalanētikas un jogveidīgās nodarbības. Bodybike tikai tad, ja patīkams treneris.
3. Nekad neesmu sūdzējusies par motivācijas trūkumu. Ja izlemju, ka to darīšu, ir vienkārši jāiet, man tas ir pašsaprotami.
4. Ja tā padomā, efektīvākos rezultātus (vizuālo pārmaiņu ziņā) esmu ieguvusi periodos, kad uz sporta klubu neeju, pieslēdzoties dažādām programmām pati pēc savas idejas vai salasoties te forumā :D
Sporta klubā, regulāri ejot, pamatā ir uzlabojusies sirdsdarbība, spēks, izturība utml., bet ne krituši nost cm.