Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gaileņu mērce

 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10495
Reģ: 29.01.2009
Kā jūs gatavojiet gaileņu mērci?
02.09.2013 22:28 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
sagriezhu mazos mazos gabalinjos un cepu. Kad gandriiz jau gatava, kad liela dalja uudens jau izgarojis, tad uzkaisu riiveetu sieru. Nu veel bishki saals un pipari, bet neko citu.
02.09.2013 22:30 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Gailenes sākumā apcepu, lai iziet liekais ūdens, tad pievienoju pikuci sviesta un sagrieztu sīpolu, cepju. Sāls un pipari pēc garšas. Kad viss izcepies, pievienoju mazliet saldo un daudz skābo krējumu.
02.09.2013 22:31 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
gailenes (mazos gabaliņos nekapāju!!) un sīpolus apcepj. Sāls, varbūt pipari. Skābais krējums + ūdens. It's done! Ā, vēl var zaļumus pa virsu.
02.09.2013 22:38 |
 
10 gadi
Reitings 826
Reģ: 02.10.2010
tāpat kā Libra, tikai bez saldā krējuma. vienreiz salsījos i-netā, ka visi taisa ar saldo krējumu. pamēģināju- pēc tam saldo krējumu skaloju caur dušlāgu nost un taisīju ar skābo krējumu un tad bija ņamma. :D
02.09.2013 22:42 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Apcepu gailenes, atsevišķi apcepu sīpolus (lai apbrūninās). Ja gribas mazkalorijaināku - piens un tējkarote rīsu miltu (lai sabiezē), ja kalorijaināku - krējumi.
02.09.2013 22:48 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sipolu, kiploku un gailenes sacepu, pielieku krejuminu un zalumus, gatavs.
02.09.2013 22:58 |
 
Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Es vienīgā gaileņu mērcei pievienoju gaļu? :D
Bet reizēm arī tāpat-bez.. ja klāt ir kaut kas cits no gaļas, bet mērcē man tomēr labāk + salāti klāt..
Sagriežu gailenes normālos gabalos (neko sīku,lai var just,ka sēnes mutē) un apcepu kopā ar smalki sagrieztu šķiņķi, kūpinājumu vai mājās esošu gaļas pārpalikumiņu + sīpoli.. sāls, pipari.. reizēm krējums, reizēm saldais krējums.
05.09.2013 00:06 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Apcepu sīpolus, pievienoju salki sagrieztas gailenes, garšvielas un uz beigām saldo krējumu.
Cepu sviestā.
05.09.2013 00:12 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Dažreiz pievienoju arī gaļu vai kūpinātu cauraudzīti.
05.09.2013 00:13 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
sakardinajat. Kur perkat tas gailenes tgd un cik maksa???

Taisu ar saldo krejumu, zalumiem, kiploku.
05.09.2013 00:15 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Aizeju uz mežu salasīt :D
Tagad stāv grozs ar gailenēm un grozs ar bekām. Nevaru izdomāt kuras saldēt un kuras gatavot.
Jā bērzlapes arī ir un rīt ir doma atkal uz mežu iet :D
05.09.2013 00:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!