Sīrija

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Meitenes, kur jūs lasāt ziņas par to, kas notiek Sīrijā? Un vispār varētu sākt diskusiju par un ap to. Pēdējā laikā visās pasēdēšanās, satikšanās, ar dzīvokļbiedriem, visur visur galvenās sarunas riņķo ap to.
02.09.2013 21:25 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Margo, es vairāk par to, ka bez žēlastības pa purnu dod par to vien, ka cilvēkam patīk savs dzimums. Latviešiem pa seju dotu, jo piedzima Rīgā vai nodziedāja latviešu himnu..
07.09.2013 15:30 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
No kurienes tad veji push? Man rados krievi vai tevs bijusais Krievu specdienestu darbonis?

Kāds tam sakars? Kaut vai rados Tev būtu sarkanie strēlnieki, un tad?
Tavis publicētie ieraksti ir publiski pieejami, no tiem ir viss acīmredzams un skaidrs.

Katara, Bahraina, Sauda Arabija, AAE, bijusi Gadaffi Libija. Tur ne smakas nav no demokratijas, toties Rumanija un Bulgarija ir demokratija. Kada ir sasaiste ar particibu un demokratiju. Absoluti nekada. Piemerus iz vestures nemaz neuzskaitisim. Demokratija nav = augsts dzives limenis.

Nevajag izraut no konteksta - tika runāts par dzīves līmeni sasaistē ar zemo korupcijas līmeni un demokārtiju!

Salidzinoši ar citām Eiropas valstīm, tad Bulgārijā un Rumānijā ir samērā augsts korupcijas līmenis. Kā arī kurā no Tevis nosauktajām TA valstīm ir ļoti augstais dzīves līmenis visiem sabiedrības slāņiem? Neviena nav TOP 35 valstu starpā.

Putins nav vinu marionete., vispirms vins cionistus izmantoja lai tiktu pie varasa un tad nem un patriec vinus no valsts.

Morgan, kad runa ir par milzīgiem resursiem un naudas plūsmām, tad izcelsme, reliģija, ādas krāsa un acu forma IR MAZSVARĪGA! Kā arī, ja Tu naivi domā, ka ebrejiem nav nekādas ietekmes Krievijas poltikā un Putins ar viņiem "cīnās", tad think twice. Daži atlsēgas vārdi un Putinam pietuvinātās personas, ebreji - valsts pārvaldē: Fradkovs, Vološins, Surkovs, Dvorkovičs, Grefs, Reimans, biznesa aprindās: Levajevs, Fridmans, Vekselbergs, nafta atrodas Abramoviča rokās, enerģētika - Čubaisa.

Par IMF Tev piekrītu,to varētu droši saukt par "noziedzīgu organizāciju", kura ir pazudinājusi vairākas valstis. Ja ir liela interese par so tēmu, tad ieteiktu palasīt Džozefa Stiglitca (starp citu, amerikānis un izskatās, ka arī ebrejs) kritiku un atzinumus par IMF un kā tās politika iedzina postā daudzas valstis. Taču uzskatu tā, ka alternatīvas organizācijas nebūs ne uz matu labākas kā IMF.
07.09.2013 16:53 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Minētajās TA valstīs nav ne smakas no demokrātijas, tad atbilstoši Tavai loģikai ka demokrātija=pārticība ,šīm valstīm vajadzētu grimt līdzīgā nabadzībā kā Bangladeša, bet tā nav, šajās naftas valstīs ir augsts dzīves līmenis, kuru ne salīdzināt nevar kaut vai ar LV. LV reālais dzīves līmenis vispār daudz neatpaliek no Indijas vai Pakistānas.

Ebreji nav = jūdaisms nav = cionisms. Cionisms ir politiska institūcija, kurai nav citas politiskās un reliģiskās pārliecības kā nauda un vara.
07.09.2013 17:23 |

Reitings 314
Morgan, Tev kaut neliela nojausma ir kā tiek noteikta valsts labklājība? Izskatas, ka nē.

Nu par to arī ir runa, Morgan. Ka šīs valstis nav demokrātiskas un dzīves līmenis ir apmierinošs, bet ne jau visiem sabiedrības locekļiem. Starp citu, SA dzīves līmenis ir zemāks kā Bulgārijā un Rumānijā. Tas, ka valstīs ir oil-related prosperity, nenozīmē, ka zemākie sabiedrības slāņi arī gūst labumus. Kaut vai palasi kā dzīvo imigranti Tevis minētajās valstīs. Un tad salīdzini kaut vai ar Norvēģiju, kas arī savu labklājību ir uzbūvējusi daļēji pateicoties naftai, bet atšķirība starp Tevis pieminētajām valstīm un Norvēģiju ir tāda, ka otrajā no naftas ieguves "labumus" bauda visa sabiedrība un "pat" imigranti. Staprību jūti? Vai arī Norvēģija nav demokrātiska valsts?

Par cionismu esmu informēta un ka nevar likt vienādības zīmi starp ebrejiem un cionistiem. Precīzāk sakot, cionisms ir ebreju nac(ionāl)isms, nevis institūcija. Bet kāds sakars tam šeit?
07.09.2013 18:22 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Harmony - absolūti aprobežots, rasistisks viedoklis.
Visā situācijā neiet runa par to, kas ir labi, kas nē. Ja neesat pamanījušas, tad pēc likumiem ne viss ir tik loģiski, cik gribētos. ĶI ir kara noziegums un civiltiesību pārkāpums, kas šajā diskusijā gandrīz vispār nav pieminēts. Tā arī ir galvenā atšķirība no visiem gadījumiem karikatūrās un melnajos rāmjos. 90% vienkārši seko Morgan viedoklim, tapēc, ka viņā vismaz ir orientēta situācijā, bet pārstāv vienu pusi.. ASV deguna bāžana skaitās deguna bāšana tikai tad, ja bez pierādījumiem tā palaidīs raķeti. Pagaidām lielākais pārmetums Obamam - ka viņš grib uzbrukt arī bez ANO atbalsta. Bet ANO arī cūkas, pat 20 gs. nedodas palīga civiliedzīvotajiem, tāpat kā mūs visi "sabiedrotie" pameta nelaimē uz cik gadiem? gandrīz 50! un dīvainais fakts, ka savus pierādījumus slēpj no Putina.
Kāda nafta? Viņi ne taisās pakļaut Sīriju, ne tur kāju spert. Un ne ēņms un bombardēs visu pa labi, pa kreisi.
Katrā ziņā, ja tik tiešām ir pierādāms, ka valdība lietoja ĶI, tad ir jāiejaucas. Neesmu kompetenta spriest, vai raķetes un tāda veida spēks ir labākais risinājums, jo arī es nevēlos 3. pasaules karu, bet uzskatu, ka ikvienai nācijai ir tiesības saņemt aizsardzību. Pats jaukākais ir tas, ka tagad vismaz kaut kas notiek, nevis kā pirms 60 gadiem.
Kārtējo reizi nedaudz pierādās tas, ka puse no foruma ir bez spriestspējas un patstāvīga viedokļa un seko vienam cilvēkam, neizvērtējot visus faktus.
07.09.2013 18:23 |

Reitings 314
Ok, tagad sapratu par cionistiem. Tad Tev ir jānoformulē, kas tad bija tie cionisti, pret kuriem Putins cīnijās. Konkrēti!
07.09.2013 18:25 |

Reitings 3031
Liene, es nedomaju, ka merit valsts korumpetibas limeni pec particibas limena ir tas pareizakais, citadi sanak taa- jo cilvekam vecaka masina, jo vairak kukulus vins nem. :D Vai tad nemedz but ta, ka ar jaunako mersi brauc narko tirgonis, bet ar 10 gadus vecu toijotu skolotajs?

Laikam tad jasak ar Mikhail Gorbachev (rakstisu vardus angliski, jo paslaik nav piejama ne latviesu, ne krievu klaviere) kurs daziem cilvekiem atlava izzagt valsts resursus un noteica simboliskus nodoklus. Vladimir Gusinsky un Boris Berezovsky pameta Krieviju, kad Putins noteica istus nodoklus, Mikhail Khodorkovsky sez cietuma. Rietumu cionistu kontroletajai presei arkartigi nepatik Putina centieni nacionalizet Krievijas priesi. Kapec lai suverenas valsts presi kontroletu cilveki, kas ir vairak lojali Izraelai neka Krievijai? Ja Kremlis grib laist savu propaganda, tas ir vinu tiesibas to darit. Tapat cionistie nepatik Kremla centieni atbrivoties no arzemju bankieriem, nesen Putins aizliedza atver jaunas arzemju banku filiales.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" Mayer Bauer Rothschild. Tas tika teikts 19 gs. vidu. Musdienas tam ir japiepluso ari prese.
07.09.2013 21:08 |

Reitings 3031
Pagaidām lielākais pārmetums Obamam - ka viņš grib uzbrukt arī bez ANO atbalsta

Uzsākt militāru uzbrukumu suverēnai valstij bez ANO drošības padomes lēmuma ir starptautisko likumu pārkāpums un citām valstīm dod tiesības dot agresoram militāru atbildi. Citiem vārdiem, ja ASV uzbruks Sīrijai, tas ir pretlikumīgi un dod leģitīmu iemeslu atbildēt ASV ar to pašu, Krievijai, Ķīnai un Irānai būs ANO statūtos pamatots iemesls uzbrukt ASV.
Savukārt ANO drošības padome nedos akceptu militārai intervencijai, jo Krievija un Ķīna uzliks veto. Faktiski nav pat svarīgi kura puse izmantoja ĶI, svarīgi ir tas militāra atbilde uz to neko neatrisinās, gluži pretēji situāciju padarīs tikai sliktāku, jo kontrole nonāks Al Qaeda rokās. ASV uztrauc ko Assads dara, bet to ko Al Qaeda dara, piemēram, Latakia noslaktēja 500 kristiešus, totāli ignorē.
07.09.2013 22:07 |

Reitings 3031
08.09.2013 16:26 |

Reitings 314
Liene, es nedomaju, ka merit valsts korumpetibas limeni pec particibas limena ir tas pareizakais, citadi sanak taa- jo cilvekam vecaka masina, jo vairak kukulus vins nem. Vai tad nemedz but ta, ka ar jaunako mersi brauc narko tirgonis, bet ar 10 gadus vecu toijotu skolotajs?

Tu te runā alegorijās, un es apmēram nojaušu uz ko Tu tēmē (bagātās vs nabadzīgās valstis), taču šis salīdzinājums ir galīgi garām vai arī pieļauju, ka "korupcija" Tavā izpratnē ir kaut kas cits no pieņemtajiem standartiem, jo tieši zemākie sabiedrības slāņi (un visbiežāk tieši nabadzīgajās valstīs) cieš no korupcijas vissmagāk. Morgan, korupcija ir iekšējais faktors, bet pasaules kārtība, starptautiskās attiecības ir ārējais faktors. Starpību un atšķirību redzi?

Tā arī netiku skaidrībā, kas, Tavuprāt, ir cionisti Krievijas kontekstā? Tie ebreji, kuri ir ar Putinu un atbalsta viņu ir "parasti ebreji", bet tie, kuri ir kādu sakritību pēc nostājušies pret Putinu ir cionisti. Vai tā? Tad sanāk tā, ka Kasparovs un Nemcovs arī ir cionisti?
08.09.2013 18:24 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kāpēc Krievijai tik šausmīgi bail par saviem pilsoņiem? Ok, ASV taisās uz trīsdiennieku, bet vai tad pagaidām ASV iebrukums Sīrijā neskaitās nelikumīgs, kamēr ANO neatļauj? Un cik es sapratu, tad ANO nevar atļaut, ja Krievija nepiekrīt. Palabojiet, ja kļūdos, esmu nedaudz atpalikusi no tēmas.
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/477944-krievija_evakue_pislonus_no_sirijas_nosuta_vel_vienu_lidmasinu
08.09.2013 20:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Alexxa, vai tad ASV iebrukumus Irākā, Afganistānā ANO bija atļāvis? Domā, šoreiz pēkšņi ASV gaidīs ANO atļauju?
08.09.2013 20:29 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Mani mazliet pārsteidz cilvēku naivums un kompetences trūkums šajā jautājumā. Žēl, ka tikai tagad iegriezos šajā diskusijā, jo bija ļoti daudz ko teikt, taču šķiet, ka man vārdus no mutes ir izrāvusi Morgan. Katrā ziņā ir muļķīgi uzticēties avotiem, kuri atrodas zem lielas cenzūras. Visā šajā mūsdienu sabiedrībā mani biedē tas, ka tievētāju diskusija ir populārāka par šo, taču laikam vienkāršāk ir nezināt, lai naktīs varētu mierīgāk gulēt.
09.09.2013 00:26 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
09.09.2013 00:48 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
nav tik traki ar tiem avotiem, pēc ASV izgājieniem ar Irāku un Afganistānu visi lieliski saprot, kāpēc ASV uzbruks Sīrijai. vairs nekādas runas par miera uzturēšanu Baraka reputāciju neglābs.
09.09.2013 00:52 |

Reitings 203
Visi? Ļoti liela daļa nemaz nezina, ka kaut kas šobrīd notiek! Es domāju, ka ļoti daudzi aprobežojas ar vadošajiem portāliem, tādēļ problēmas sakni nemaz neizprot.
09.09.2013 00:56 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Samantha, precizi teikts.

LV presei patik dzeltenako, ne objektivako pasniegt. Tapec ir labi dalities ar vertigiem avotiem, ja tadus uzejam.
09.09.2013 00:58 |

Reitings 3031
Turki rosās gar Sīrijas robežu, nosūtījuši kaujas lidaparātus un karaspēka daļas, nevaru ielinkot, nezinu kā no iPhone RT aplikācijas linku nokopēt.

Mani šodien pozitīvi nošokēja FOX ziņu kanāls. Kā redzams vara strauji slīd caur pirkstiem tiem kuri patiesībā kontrolē aktierus/maronetes- politiķus un mēdijus.
http://youtu.be/T4WQ4o9qdJg

Un te Sīrijas dumpinieki nogriež vīrietim galvu un nošauj divas sievietes. Lūk kādiem cilvēkiem darboties par gaisa spēkiem grib Obama bin Ladens un kam Latvijas valdība izteica morālu atbalstu.
http://youtu.be/RXfqHNy4LHc
09.09.2013 01:04 |

Reitings 203
Šo gan es laikam būšu palaidusi garām, kurā vietā Latvija un tās tauta izrādīja atbalstu ASV uzbrukumam?
09.09.2013 01:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits