Nesen iepazinos ar puisi. Sarunājām pirmo randiņu viss bija kārtībā. Bija jautri un forši. Puisis pēc randiņa atrakstīja,ka pietrūkstu un ka viņam patīku,biju tik laimīga,viss bija kārtībā. Nākamajā tikšanās reizē aizbraucām pie viņa,bet kaut kas bija mainījies.
Dienu pavadījām skatoties filmas un gulšņājot,un protams maigojoties. Es uzreiz negribēju ar šo puisi neko sasteigt un atteicos pārgulēt,bet pēc tam kaut kas mums tur nedaudz notika(apmēram,kā petings).
Visu dienu pavadod kopā,pēkšņi viņam atrakstīja draugs un viņš piedāvāja braukt prom,es protams braucu uz savām mājām un viņš pie drauga lai gan es centos atturēt viņu un palūdzu lai nebrauc bet viņš vēlējās braukt. Pēc tam viņš teica,ka kad satikties ar draugu,tad mēs atkal varētu iziet laukā bet es pateicu nē,jo biju dusmīga ka viņš pēkšņi kaut kur grib braukt vēlā nakts stundā.
Puisis vairs nerakstīja,tāpēc es pajautāju,kas noticis un viņš teica,ka nekas viss kārtībā,nekas starp mums nav mainījies un ka viņš nezina,kā mums tur tālāk viss būs,lai gan man likās,ka kaut kas reāli ir mainījies,jo viņš vairs tik pastiprināti man neraksta un nedod ziņu pats.
Nezinu,ko man domāt,itkā nekas slikts jau nav noticis,bet es nesaprotu,kāpēc viņš pats vairs neraksta..