Sveikas,
Tātad sākšu ar problēmas izklāstu, pirms kāda nolēmu, ka jānomet savs liekais svars, tad svēru ap 70kg, augums mani tiešām neapmierināja, visu laiku bija tā, ka svars auga, tad krita, bet apmēram pirms 3 mēn sanāca strauji zaudēt 7kg, tg sveru 63kg, ar svaru un figūru tg esmu pat ļoti apmierināta, BET manas krūtis no kādreizējām C izmēra pilnīgajām un tvirtajām nju ir kļuvušas uz B izmēra un plusā vairs nav tvirtas un zaudējušas ir arī formu, kļuvušas nošļukušas un nesmukas, mani nesatrauc īsti, ka izmērs mazāks, bet gribu zināt vai varu atgūt to formu un tvirtumu! Mani šī problēma reāli dzen izmisumā, esmu gandrīz gatava uzēsties, ja tas palīdzētu, un tad censties, kkā savādāk atbrīvoties no svara, jo tiešām gribu atpakaļ skaistas un pilnīgas krūtis!
Varbūt kādai ir līdzīga pieredze vai arī varat ieteikt, ko darīt, lai atgūtu pilnīgas un tvirtas krūtis, neskaitot implantu likšanu! varbūt kādi vingrinājumi vai kkas cits, kas varētu līdzēt, da jebkas, esmu jau tikusi kompleksos dēļ tā :(