Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izraēla

Reitings 46
Reģ: 09.02.2013
Pēdējās dienās ļoti daudz esmu salasījusies par šo valsti, tā liekas kā tāda nereāla vieta, kur ir ļoti liela kultūras un dabas dažādība. Pati noteikti vēlētos tur aizbraukt.

Varbūt kāda ir bijusi un var dalīties savos iespaidos?
02.09.2013 16:06 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Turies pa gabalu no Izraelas. Potenciali viena no bistamajakam vietam vietam Pasaule. Izraelas iedzivotaji pirms dazam dienam sakusi nodrosinaties ar gazmaskam. Sirija un Hezbollah draud izdarit militaru uzbrukumu ta ka.....
02.09.2013 16:33 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Pirms vairākiem gadiem biju Izraelā. Ļoti skaista un interesanta zeme. Ļoti labs klimats, daudz interesantu apskates objektu austrumnieciskā kultūra, reliģija, labas pludmales. Vietējie iedzīvotāki ir miermīlīgi, ja tiek respektēta viņu kultūra un reliģija.

Kas attiecas uz bīstamību- tur vienmēr ir bīstami, notiek kara darbība, tiek plānoti teroristu uzbrukumu, pa ielām staigā karavīri ar kalašņikoviem. Tā tas bija tad un ir arī tagad, taču, manuprāt, tas piešķir ceļojuma adrenalīna garšu. Man patika. Vienīgi pašam uz savu galvu neiesaku brauk uz bīstamajiem punktiem, var būt problēmas ar militārajiem cilvēkiem. Bet tā visā visumā iesaku, ļoti interesanti.
02.09.2013 16:41 |

Reitings 46
Reģ: 09.02.2013
Protams, esmu arī informēta par nedrošo situāciju dažādās Izraēlas daļās, bet ja jau ceļojumu kompānijas piedāvā uz turieni doties, tad pieņemu, ka kūrortos viss ir mierīgi.
Cik noprotu no lasītā, tad vietējie iedzīvotāji ir ļoti ieturēti un mierīgi, vīrieši un tirgotāji uz ielām neuzbāžas, kā tas notiek gandrīz visos citos kūrortos.
02.09.2013 17:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits