Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sirds pilna... :(

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveikas!

Sirds pilna,tad nu gribas nedaudz parunāties, izkratīt sirsniņu.
Tad nu tā - vakar satikos ar puisi,lai klātienē parunātos,ka starp mums tā kā vairs nav pāru attiecības,bet paliekam ļoti labi draugi. Daudz runājāmies, visu ko apspriedām. Bija man citas domas,kāpēc viņam tāds lēmums,bet tad izrādījās-attālums,kas bija starp mums ik pa laiciņam, tā laikā tā dzirkstelīte it kā pazuda. Jā,forši bija satikties, pavadīt laiku kopā,bet vairāk kā draugiem. Ehh...putra!
Protams,kā cilvēks viņš ir ļoti foršs-interesanti,jautri,piepildīti kopīgu laiku varam pavadīt kopā (vakar pat tas pierādījās). Mums ir tik viegla komunikācija, brīva uzvedība vienam otra klātbūtnē, varam pat bez kautrēšanās arī atļauties otra klātbūtnē uzvesties nedaudz bērnišķīgi... Tiešām ir forši.
Ja GODĪGI-es nespēju pieņemt to apziņu,ka tā vairs ir tikai draudzība.Draugi.Protams,viņš atzina,ka varbūt viņam šobrīd vajag tādu kā apskaidrību par visu un nav garantijas,ka pēc mēneša vai diviem nepasaka to,ka tomēr vēlas visu atjaunot! (es jau pat vakar pamanīju,ka viņš ļoti man pievērš uzmanību-pieskārieni, apskāvieni utt.) Pats atzina,ka viņš nav pārliecināts,ka negribēs visu kā agrāk ar mani,bet viņš jau zinot,ka es viņu neņemšot, uz ko es atbildēju-nemēģināsi,nezināsi!!!
Citā vārdā man atkal tik saka-nu būs tev jauns draugs, savādāks nekā es utt. To tik sāpīgi bija dzirdēt,ka man šuj jau citus klāt,kamēr man vēl ir jūtas. Bez ar zemtekstu,ka nekas tomēr nebūs mums nākotnē. Neko nesaprotu... Izplānojis jau visur,kur mēs varētu aizbraukt kopā ekskursijās,kuras viņš man bija apsolījis,bet iepriekš nebijām īstenojuši.Protams,jauki!

Vakar pat braucot uz Rīgu ik pa laikam lija asaras...satikāmies, viss forši - smiekli, runāšana...

Šodien sēžu mājās, domāju par vakardienu un raudu, raudu, raudu....raudu.... :( :( :(

Nezinu,ko tieši gribu no jums - varbūt kādu komentāru,kas patiesībā (pēc mana rakstītā) notiek puiša sirdī, aiz viņa izteiktajiem komentāriem...
02.09.2013 11:33 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
bet paliekam ļoti labi draugi

Tā notiek tikai filmās.
Ja vienam irjūtas un otram nav- nekāda draudzība tur nesanāks šā kā tā.
02.09.2013 11:36 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pat bez kaut kādām baigajām jūtām
nekāda draudzība tur nesanāks šā kā tā

Tas tā, manuprāt.
02.09.2013 11:37 |

Reitings 2329
Man jau tomēr izskatās,ka arī viņam ir vēl jūtas pret mani. Viņam pat grūti skatīties uz mani kā draugu,ja es jau viņam no ārpuses liekos iekārojama (pats vakar to atzina). Daudz komplimentus izteica un kad uzdevu visādus jautājumus,viņš pat sakarīgi nespēja atbildēt...
02.09.2013 11:39 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu man izklausās, ka puisis vienkārši saprot, ka jūsu attiecības nebūs tās īstās un abi atradīsiet citas piemērotākas attiecības :)
Bet par draugu būšanu, nu varbūt pēc laika paliksiet draugi, bet ne tagad, kad jāaiziet sāpīgs posms.
Bet gribēju jautāt par attālumu? Cik tālu no viens otra esat un cik bieži tikāties?
02.09.2013 11:39 |

Reitings 2329
Nu tagad ir tā,ka puisis strādā Rīgā. Man arī studijas Rīgā,bet tas,ka neviens no mums ikdienā Rīgā nedzīvojam,pagaidām.
Ik pa laikam bija tā,ka pāris nedēļas netiekamies,tad 3 mēnešus,tad atkal kādu nedēļu,tad viņš atbrauca pie manis padzīvoties utt.
02.09.2013 11:42 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Esmu bijusi tava puiša situācijā. Šķīrusies, paliekot draugiem. Turpinot miglā tīt nākotni. It kā kaut ko plānojot, negribot līdz galam laist vaļā, tomēr apzinoties, ka otram cilvēkam attiecības var arī izveidoties.
Pēc ilgāka laika mocīšanās sapratu tikai vienu - pilnīgi godīgi, atzīstoties pašai sev, varu teikt, ka visi šie teksti bija kā mierinājums viņam. Lai neuztver tik sāpīgi.
Un, protams, jūtas nepazūd vienā mirklī. Es arī joprojām pret viņu izjūtu ļoti siltas emocijas, man gribas viņu samīļot, sabučot, pagulēt viņa rokās. Bet uz šādu vēlmi pamudina tikai pieradums.

Bet gadās, protams, visādi. Es tik savā pieredzē padalījos. Palikt tikai draugiem šādā situācijā ir ļoti grūti. Veiksmi! ;)
02.09.2013 11:42 |

Reitings 2329
Es nezinu,varbūt šis viss ir tā,ka no vienas puses negribas viņam teikt tos stipros vārdus-attiecības,bet tajā pašā laikā viņš caur to draudzību grib uz mani paskatīties no malas, pavērot un saprast-vēlas šo personu blakus vai nē.

*Es tagad tikai skaļi domāju,nesaku,ka tā noteikti ir.
02.09.2013 11:45 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ir iespējams palikt labiem draugiem un ir iespējams palikt labiem paziņām.
02.09.2013 11:49 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Mans galvenais funktieris, paliekot draugiem, bija paturēt cilvēku sev blakus. Jo pateikt - viss, es tevi vairs negribu redzēt, nebija manos spēkos, ņemot vērā, ka ar viņu tiešām daudz piedzīvots. Laika gaitā bija arī domas, ka varētu attiecības atjaunot, arī mēģinājumi to darīt, bet sapratu, ka tā dzirkstele tomēr ir zudusi, jo viņš kā cilvēks ļoti mainījās un mums kļuva aizvien mazāk kā kopīga.
Es gan ticu, ka katra šāda situācija ir stipri individuāla, jo viss jau no cilvēkiem un viņu vēlmēm atkarīgs. Iespējams, tev pašai pēc ilgāka laika 'draudzības' radīsies cits skatījums uz viņu vai jūsu iespējamo kontaktu! ;)
02.09.2013 11:50 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Viņš pie tevis padzīvoties brauks tik ilgi kamēr neatradīs sev draudzeni!
Jums sexs ir?
02.09.2013 11:51 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Var palikt draugi,no pieredzes saku...es nemaku teikt kā būs Jūsu gadijumā jo mums katram savadakas domāšana un jūtas,bet iespēja ka var..
Toreiz mēs izšķīrāmies tā paša iemesla dēļ,viņš teica ka labak pārdzivot šķirsanos,nekā vienmēr skumt un ilgoties,skatities kā citi mīlinājas,bet es blakām neesmu,tgt dzīvojam vienā pilsēta,tikai ar citu un vēljoprojām kontaktejamies,daudz parunājam,par pagatni nerunājam,mums tas nepatīk un tā visu sabojātu,bet kopīga saskaņa šobrīd mums ir
02.09.2013 11:54 |

Reitings 2329
Sazinamies katru dienu,bet es arī baidos par to,ka sākumā viss būs baigi jauki,draudzība,pavadīsim ik pa laikam savu laiku kopā,bet kas būs tālāk,kad vienam vai otram uzradīsies otra pusīte??Diez vai tad tā atradīsies laiks, lai satiktos,cik nu vairs tur daudz paliks par ko runāties....man tā apziņa jau vien nepatiktu,ka viņam ir cita. Tomēr viens par otru tik daudz zinam, visu ko uzticam.

Bet interesanti,ka viņš man piedāvāja ar viņu dzīvot kopā dzīvoklī,ko viņš īrēs.
02.09.2013 11:55 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
Es uzskatu, ka puisis vienkārši ir par mīkstu, lai visu nogrieztu ar nazi, un droši vien, ka viņam ir grūti tev pateikt to, ka viņam vienkārši vairs neinteresē. Spriežu pēc sevis - es vienmēr, liekot punktu attiecībām, darīju tieši tāpat, man bija tie "uķi puķi, tu esi tik foršs un smuks, man būs grūti aprast"... Ja būtu tik gŗuti un ja cilvēks tik ļoti piesaista, kāpēc jāšķirās? Īsti nemanīju, ka tu šeit minētu šķiršanās iemeslu. Es vēl saprastu, ja baigās raksturu nesaderības/nespējat sadzīvot..
02.09.2013 11:56 |

Reitings 2329
Jā,ir mums sekss.

Viņš to pašu par attālumu teica,ka tas bieži ir bijis tik skumji,ka uz ielas redz pārīšus,zina,ka pašam ir meitene,bet nevar tikties tik bieži,cik gribētos.Es to saprotu.

Jūs pat nevarat iedomāties,cik ļoti es visu gribētu uz labo pusi vērst!!!Lai viss būtu kā agrāk :(
02.09.2013 11:57 |

Reitings 2329
KNK,viņš teica,ka viņam tas attālums traucē,kas ik pa laikam mūsu attiecībās iezogas. Pa to laiku tā dzirkstelīte tā kā nodziest.
02.09.2013 11:58 |

Reitings 273
Es saprotu gan kā tas ir,man kadreiz bija tāda pati situācija-attālums,bet laikam toreiz mēs tā isti negribējam un necentamies ko darīt,jo bija abi tak stradajam un varejam īrēt kopā dzīvokli,bet tā arī pajuka...Sagaju ar citu no tās pilsētas,pamocījamies,ka varam tikties pa brīvdienām un sākām ātri visu mainīt,pa abiem meklējam man darbu pilsētā,kur dzīvot,pa to laiku abi sapelnījam naudu iesākumam nu un pēc pusotra mēneša abi jau dzīvojam kopā,bija grūti bet tas biaj to vērts.
02.09.2013 12:04 |

Reitings 2329
Es tā tagad padomāju - varbūt vienkārši,lai šitam visam tiktu pāri,man paņemt pauzīti un ar vinu kādu laiciņu nesazināties?

Man vienkārši sirds tik pilna,ka plīst pušu :(
02.09.2013 12:04 |

Reitings 2329
Laikam jau no šī cilvēka man visvairāk pietrūkst tas,ka viņa klātbūtnē varu tik brīvi justies, vienmēr ir par ko runāt, varam būt reizē gan nopietni,gan nenopietnāki, tas viņa mīļums, rūpes, izpalīdzība, uzklausīšana.....
02.09.2013 12:13 |

Reitings 273
kapēc nemēģināt ko mainīt,lai nebūtu at atāluma?
02.09.2013 12:18 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
Es tavā vietā ar viņu visu nogrieztu ar nazi, ietu pārdzīvot viena, tikai tā, lai viņš nezina, kā jūtos. Lai sēž un domā, ko dara.
02.09.2013 12:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits