Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

mana mazā sirsiņa sāp

 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Šorīt mostos no tā, ka raudu. Un vispār, pēdējā laikā pārāk bieži raudu. Galvenokārt, cik pati no sevis saprotu, tāpēc, ka jūtos nenovērtēta, un, lai cik stulbisievišķīgi tas neskanētu - mani sāpina tas, ka mans ļoti mīļotais cilvēks neuzskata, ka vajag laiku pa laiciņam man likt justies kā sievietei.
Patiesībā jau, es , kā mūsdienās visas apgalvo, ''ieņemu vīrieša lomu attiecībās'', un lielāko daļu laika mani tas pilnīgi apmierina, tomēr.. Galu galā, es vēl joprojām esmu tā, kura lieto matu maskas, stundu domā, ko vilks, un vaksē savas sasodītās kājas. Un tad reizēm šķiet, ka es esmu tā, kura dara visu (es pat līdz galam nenoticu, ka tā ir), un otram cilvēkam atliek vien atnākt pie manis, sabučot, paēst manis sarūpētās vakariņas, pamīlēties un aizmigt. It kā jau, varbūt tas jau ir viss, ko prasa perfektas attiecības. Mani tomēr neviens nesit, mans vīrietis nedzer, nekrāpj mani, nesaka, ka esmu briesmīgākā govs pasaulē. Tieši tāpēc arī jūtos tā, it kā man nebūtu nevismazāko tiesību kaut justies apbižotai. Bet es jūtos apbižota, jo jūtos pašsaprotama. Man gribās stulbas puķes. Es jau pusgadu ik pa brīdim ieminos par kino (vai jūs spējat noticēt, ka viena no manām viskvēlākajām vēlēšanām ir aiziet ar mīļoto cilvēku uz kino?). Es gribu mīļu kartiņu. Lai mani kaut kur uzaicina. Jebkur - uz parku, uz Getliņiem, uz teātri. Gribu to sajūtu, ka kāds ir par mani piedomājis brīdī, kad neesmu klāt. Šodien man ir svētki, un es viena vārtos pa gultu un čīkstu.
Es viņu bezgalīgi mīlu. Kad sanāk, mēģinu kaut kā palutināt, kaut kur aizvest, iepriecināt.. Un jūtos kā lielākā kuce pasaulē brīžos, kad iedomājos, ka būtu forši, ja kaut atblāzmu no tā saņemtu atpakaļ. Bet neesmu pārliecināta, vai es tiešām drīkstu justies aizvainota, jo katrs cilvēks taču ir audzināts savādāk, izgājis cauri citai dzīves pieredzei, ieguvis savādākus uzskatus.. Un ja es viņu mīlu, viņš mīl mani, tad kāda velna pēc man no viņa vēl kaut ko vajag!? Vai mani ir sabojājušas klišejas, vai justies palutinātai ir katras sievietes vēlme?
02.09.2013 09:41 |
 
10 gadi
Reitings 6246
Reģ: 01.04.2009
Kā bija jūsu attiecību sākumā?
02.09.2013 09:44 |
 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Plus mīnus tāpat. Pēc vienas drāmas bija ''puķu nedēļa''. Un attiecību sākuma mīļums nekur nav pazudis.. Kļūstam vien tuvāki. Liekās, ka esmu nez no kurienes izrāvusi to, ka tagad, lūk, man vajag, lai mani lutina.
02.09.2013 09:48 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vai tiešām viņš tikai atnāk mājās, paēd un iet gulēt? Ko darat brīvdienās? Nerīkojat mājās filmu vakarus? Vīna vakarus ar garām sarunām līdz nakts vidum?
02.09.2013 09:50 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Patiesībā jau, es , kā mūsdienās visas apgalvo, ''ieņemu vīrieša lomu attiecībās'', un lielāko daļu laika mani tas pilnīgi apmierina, tomēr..

Nezinu nevienu attaisnojumu tam, ka ir normāli un pieņemami, ka sieviete iet vīrieša ceļu attiecībās.
Iedomāties, ka tas ir normāli un esi ar to apmierināta, jau ir kļūda.
Attiecībās nevar būt harmonija enerģētiskā līmenī, ja Tu roc grāvjus, labo skapjus, pelni lielo piķi, krāso matus, taisi ēst, izaudzini bērnus, ej karā un visu citu kopā un uzreiz!

Varbūt liekas pārāk vispārīgi, filozofiski, neiespējami utml., bet visdrīzāk, ja sakārtosiet attiecībās lomu jautājumus, daudz kas nostāsies vietās un radīs apmierinājumu abās pusēs. Sievietes uzdevums, ja viņa rīkojas PAREIZI ir ar netiešām metodēm radīt situāciju, kad attiecībās tā saņem un dod to, ko vēlas.
02.09.2013 09:51 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Plus mīnus tāpat.

Nu tad ko tu gaidi? ka pēkšņi sāks birt puķu mākoņi un rožlapiņām kaisīti ceļi uz gultu, katru vakaru,kā ierodies mājās?
Ja sākumā tā nebija, tad beigās un mākslīgi tas noteikti neuzradīsies.
02.09.2013 09:53 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mēģini ar viņu runāt. Domāju, ar laiku sapratīs.

Bet nu, ja jau no pirmās dienas viņš bija tieši tāds un bija tev gana labs, tad īpaši apvainoties nebūtu labi. Jo padomā - ja viss līdz šim bija OK, kā lai viņš, nabadziņš, zin, ka tevi kaut kas attiecībās neapmierina?

Tas gan nenozīmē, ka nevajag mēģināt kaut ko mainīt, tas tikai nozīmē, ka, ja tu pati neko nedarīsi, tad viņš nepamodīsies ne no šā ne no tā kādu rītu ar kvēlu vēlmi nopirkt tev puķes, aizvest uz kino un sarūpēt vakariņas sveču gaismā.

Veiksmi!


Pastāstīšu gadījumu. Gājām mēs reiz ar manu (toreiz vēl topošo) vīru pa tirgu gar puķēm, un viņš sagribēja man nopirkt smukas lilijas. Tā kā mums vēl bija paredzēts būt centrā vēl vairākas stundas, es viņu atrunāju. Un kundze, kas pārdeva tās puķes, ar smaidu teica man - nevajag atrunāt vīrieti pirkt tev puķes! Pēc dažiem gadiem, kad tu gribēsi, lai viņš tev spontāni pērk ziedus, viņš jau būs pieradis to nedarīt. Un viņai izrādījās taisnība :)
02.09.2013 09:54 |
 
Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
piekrītu katram womankind vārdam.
Tas ir ļoti būtiski vīrietim ļaut būt vīrietim, tad arī strādās tā atgriezeniskā saite... :)
02.09.2013 10:03 |
 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Attiecībās esmu atklāta, un savu vēlmi pēc viņa iniciētām aktivitātēm esmu izrādījusi tieši. Tāpat arī to, ka vēlētos justies kā maza sievietīte. Bet viss kaut kā ''pret sienu''. Jā, ir man vēl cerība, ka otrs cilvēks vienkārši vēl īsti nesaprot to, kādu nozīmi tam piešķiru, bet man sāk aptrūkties līdzekļu, kā darīt viņam to zināmu, lai neizklausītos pēc ''demanding bitch''. Tur tā lieta, ka viss ir superkomplicēti, jo es pārlieku analizēju, un viņš nav tas parastais ''neko negribu saprast, es skatos futbolu'' vīrietis. Jeb es vismaz vēlos tā ticēt.
02.09.2013 10:05 |
 
10 gadi
Reitings 1524
Reģ: 29.01.2009
Man sākumā, ka jau daudziem, iemīlēšanas periodā bija puķes, dāvanas, romantika u.t.t., tagad jau 4 gadi kopā un atceros, ka kādus divus gadus atpakaļ sirgu ar šo slimību, sāku kaprizēties un zāģēt savu mīļoto par to, ka man neuzdāvina spontāni puķes, neaizved uz kino u.t.t. (respektīvi nelutina). Es taču tā rūpējos, gatavoju, tīru, lutinu un taisu pārsteigumus, bet viņš redz nelutina un neatdara man ar to pašu... Un tad man nāca apskaidrība, ka ar savu zāģēšanu atsitu savam vīrietim jebkādu vēlmi rīkoties spontāni, galu galā vai tad es no attiecībām puķes gaidu! Ja man sagribējās nopirku pati, draugs prasīja no kurienes? Teicu, ka gribējās sevi'iepriecināt, pati nopirku tās biļetes uz kino un izmaksāju vēl aliņu un popkornu mums abiem... Respektīvi, nepārmetu otram par to visu, un necepos savā sulā! Prekš kam man nervus tērēt, un pēc kādā laika, ticiet vai ne, vīrietis pats mēdz aizvest uz kino un teātri, un, piemēram, tagad esmu mājās ar 38 temperetūru, pietūkušu degunu, baigo klepu, bet viņš vakar man smukas gladiolas atnesa!:) Nu man sķiet, ka nevajag zāģēt savu vīrieti un mācīt, ko darīt... Vai tad tās puķes tev tik svarīgas?
02.09.2013 10:26 |
 
10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Ļoti labi Tevi saprotu. Ar iepriekšējo puisi jutos līdzīgi. Kopā bijām 4 gadus. Puķes vai dāvaniņas saņēmu tikai svētkos. Romantiskos vakarus, izbraucienus, pastaiga utt organizēju es. Līdz brīdim, kad sapratu, ka vēlos justos kā sieviete, saņemt puķes par skaistāmacīm vai uzaicinājumu uz spa.... runāju ar viņu, teicu kā jūtos, devu mājienus....bet nekas nemainījās. Līdz pienāca brīdis, kad sapratu, ka tādas attiecības nevēlos. Aizgāju.

Un nu esmu jaunās attiecībās un varu teikt, ka esmu patiesi laimīga un jūtos kā sieviete. Kafija gultā, ziedi, dāvaniņas. Un tiešām attiecības ir lieliskas, es apzinos, ka mani kāds mīl un rūpējās, līdz ar to pašai gribās būt labākai.
02.09.2013 10:26 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Bet kāpēc jāzāģē - aizved mani uz kino! Vienkārši pasaki, klau, ir forša filma, aizejam uz kino? Protams, protams, kā jau sievietei gribas to lutināšanu un uz rokām nēsāšanu, bet varbūt viņš dara kaut ko, ko Tu tā nemaz neievēro kā kaut ko īpašu, ko citas puisis nedara?.. piemēram, vakarā pamasē plecus, uzklausa čīkstēšanu pēc smagas darba dienas, prot apskaut tieši tad, kad to visvairāk vajag nemaz neprasot... šķiet, ka bieži tās nemateriālās lietas tiek tik maz novērtētas.
02.09.2013 10:29 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
engelens - Tavs teiktais mani ļoti uzrunāja ..
02.09.2013 10:33 |
 
10 gadi
Reitings 1524
Reģ: 29.01.2009
Un nu esmu jaunās attiecībās un varu teikt, ka esmu patiesi laimīga un jūtos kā sieviete. Kafija gultā, ziedi, dāvaniņas. Un tiešām attiecības ir lieliskas, es apzinos, ka mani kāds mīl un rūpējās, līdz ar to pašai gribās būt labākai.

Nu redz, katrai sievietei savādāki uzskati, man laikam ziedi un dāvanas nešķiet rādītājs, ka par mani rūpējas. Par mani vīrietis rūpējas, ja zinu, ka aiz viņa jūtos kā aiz mūra sienas, lai mums ir kur dzīvot, ar ko braukt un lai viņš man būtu dzīvesbiedrs kvalitatīvām sarunām, pievilktu fiziski u.t.t. Šaubos, vai pamestu savu vīrieti tikai tapēc, ka viņš man nenovērtē manas skaistās acis un neved mani uz SPA un nedāvina puķes. Protams, priecājos, ka viņš nu šad tad mani pārsteidz, bet nepieļaušu to kļūdu vēlreiz un par tādiem sīkumiem neizplūdīšu garās sarunās, kas principā vīriešiem riebjas, jo ko mēs pasakam - tu esi slikts, jo nepērc man puķes un dāvaniņas, bet kamiņu Jānis pērk, tapēc iešu pie viņa!
02.09.2013 10:36 |
 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Nu tik ''ar pieri sienā'' es neesmu, lai teiktu ''pērc man puķes'' vai ''ved mani uz kino''. Šīs tēmas uzmanīgi apspēlēju, tāpat arī esmu pirkusi puķes sev, vedusi viņu uz teātri utmldz.. Turklāt zinu, ka viņš ir no sērijas ''nedarīšu neko, ko no manis gaida'', tādēļ kaut kā pieprasīšana vispār novestu pie strīda, turklāt, interesanti gan, kā sieviete varētu justies pēc tam, kad ir saņēmusi puķes, jo vīrietim pateikusi, lai viņš nopērk puķes.

Tāpat arī, ārkārtīgi uzmanīgi vēroju visu, ko viņš manā labā darba, jo ZINU, ka ļoti bieži gadās otru cilvēku nenovērtēt.. Un es izmisīgi meklēju, pie kā varētu pieķerties, kā varētu mierināt sevi šajā situācijā, jo man ir sāpīgi domāt par viņu jebko ne tik patīkamu.
02.09.2013 10:38 |
 
10 gadi
Reitings 1524
Reģ: 29.01.2009
murr murr - bet man jau liekas, ka tā arī ir, pieaugot pašai un nodzīvojot ilgāku laiku kopā, tu saproti, ka ja pa tiesi mīli, tad esi gatava dot vairāk, neskatoties ko saņem pretī... Protams, dažreiz aizķeras, ka draudzenes vīrs atnes viņai tik bieži puķes, bet tev ne, tomēr tai pašā laikā tu arī saproti, ka draudzenes vīrs bieži dzer un mēdz iet pa kreisi, vai tad tās atvainošanās puķes ir tik foršas šai gadījumā?

Jāskatās jau uz attiecībām kopumā... Un tās nebalstās uz mūsu kaprīzēm ko gribam par skaistām acīm!:)
02.09.2013 10:42 |
 
10 gadi
Reitings 1524
Reģ: 29.01.2009
Debija var būt "puķes" nav iemesls, var būt Tev tajās attiecībās dziļāk nav kārtībā un tu vēro un domā, kā atrast iemeslu, kā viņas izbeigt... Sorry ka tik skarbi...
02.09.2013 10:44 |
 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Nu zem tā atslēgvārda ''puķes'', noteikti ir zemūdens aisbergs.. Bet tas aisbergs arī ir par konkrēto ''nejūtos novērtēta'' tēmu. Bet mūsdienās cilvēki pārāk bieži nejūtās novērtēti, tā ir kā kaut kāda modernā slimība. Un tas, ko es vēlos saprast, ir, vai tas, ka otrs cilvēks var likt tev justies novērtētai, gadījumā nav ilūzija, klišeja, mūždien neapmierinātās ceļš.
02.09.2013 10:48 |
 
Reitings 24
Reģ: 29.08.2013
Varbūt pamēģini viņu paslavēt par kaut ko jauku, ko viņš ir darījis līdz šim, tā, lai viņš justos novērtēts un lai viņam augtu vēlme darīt vēl vairāk?:)
Tas būtu tas, ko es darītu tavā situācija, vai arī vienkārši aizietu.
02.09.2013 11:02 |
 
10 gadi
Reitings 272
Reģ: 02.12.2012
Arī slavēšana neizpaliek, jo jau zinu, ka tas ir brīnumlīdzeklis. Un man pat nevajag tēlot, jo katras puķes, vismazākās un vissīkākās, kuras viņš man ir dāvinājis, ir visskaistākās puķes visā pasaulē, un kad, pirms kādiem četriem mēnešiem, viņš man pēdējo reizi atnesa šokolādi, es biju aizkustināta līdz asarām.
02.09.2013 11:06 |
 
Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Manuprāt, tev viņam acīs jāpasaka kā jūties, savādāk var gaidīt ilgi un dikti. Bet arī, ja puisis jau no sākta gala nav bijis uz romantiku tendēds, maz ticams, ka kaut kas mainīsies..
02.09.2013 11:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits