Pagaidām, neskatos nevienu seriālu. Sāksies sezona, skatīšos "Vampīru Dienasgrāmatas" jauno - piekto sezonu. Tāds jauniešu seriāls vien ir, bet mani iesūca.
Kā arī, pa reizei, aci iemetīšu - pašmāju seriālā "Ugunsgrēgs".
Varbūt kādas var ieteitk kādu realitātes šovu ko skatīties?
esmu noskatījusies brīvdienas meksikā_ tagad nav ko paskatīties pa vakariem.
dom2 vai ko tādu gan neiesakiet_ neesmu skatījusies un negribu.
bet varbūt ir kāds cits ko es nezinu? :)
Saaku skatiities True Blood, biju kaut kaadas paaris seerijas no dazhaadaam sezonaam redzeejusi, bet tagad izdomaaju paskatiities no saakuma un mani arii "iesuuca" visaa tajaa seriaalaa, nu tik labs
es nevaru pārdzīvot, ka tik ilgi jāgaida nākamās sezonas/sērijas gandrīz visiem seriāliem, ko skatos.
Revenge, The beauty&beast, Pretty Little Liars, Mistresses.
Teen wolf, Vampire Diaries, Pretty little liars, Lying game, American horror story, 666 Park Avenue, White Collar , The Carrie diaries, Ghost Whisperer :) Ik pa laikam skatos Sex and the city - tā filma nekad nenovecos :)
Teen wolf, Vampire Diaries, Pretty little liars, Lying game, American horror story, 666 Park Avenue, White Collar , The Carrie diaries, Ghost Whisperer Ik pa laikam skatos Sex and the city - tā filma nekad nenovecos
Un, ja nav noslēpums - Cik ilgu laiku velti, visiem šiem seriāliem?
Skatījos, bet sezona beidzās - Crossing lines, Hemlock Grove un White Queen.
Es šobrīd gaidu, kad beidzot sāksies Revenge, The Following, Sherlock un Once upon a time. No jaunās sezonas gaidu vairāku seriālu pirmizrādes.
Mildreda Seriālus esmu skatījusies katru dienu pa vienai vai divām sērijām pēc darba, gadu laikā... :) Tagad viss jau redzēts un tiem kam ir vienkārši sekoju līdzi kad iznāk kāda jauna sērija :)
Guvusi sensacionālus panākumus, ar Britu Kinoakadēmijas balvu godalgotā daudzsēriju filma „Izsauciet vecmāti” turpinās ar jauniem notikumiem. Balstīts uz populārajiem Dženiferas Vortas memuāriem, šis sirsnīgais, dzīvi apliecinošais stāsts seko jaunajai vecmātei Dženijai un viņas amata māsām ikdienas darbā nabadzīgā Londonas austrumu rajonā 1950. gados. Medicīna ir šo sieviešu aicinājums un sirdslieta, kaut bieži viņām jābūt klāt ne tikai vispriecīgākajā notikumā – bērna piedzimšanā, bet arī visskumjākajā. Tomēr viņas nedrīkst padoties un ļauties žēlumam, tām jācīnās un jāiedvesmo tāpat rīkoties arī viņu tik dažādās pacientes.