Ko darītu tu?

Reitings 84
Reģ: 20.08.2013
Dzīvojam kopā ar draugu un viņa vecākiem privātmājā...viņa mammai ir 4 suņi viens viņas mīlulis vācu aitu suns garspalvainais Kurš pa dienu ir ārā un naktī iekša guļ ar viņu vienā istabā un nesatiek ar pārējiem suņiem... viens kas ārā dzīvo aiz nožogojuma, trešais mazs sunītis... ceturtais kuram ir 19 gadi un nomoka naktīs, jo rej! un pluss viņam ir audzējs :( ,kurš vismaz 2x ned plīst un asiņo pa visu māju... ak meitenes un vienīgā kas šajā mājā tīra esmu es! Pat nemaz nepārspīlējot.. Esmu mēģinājusi līmēt lapiņas visur nomazgā aiz sevis traukus... nenāc iekšā ar apaviem... bet tas viss darbojas uz vienu dienu. :(
Jā zinu varētu iet citur dzīvot, bet finanses vēl pagaidām neļauj...
Man dzīvnieki patīk, bet šis viss spalvas smiltis pluss tagad suns kuram plīst audzējs ir par traku... un atsakās iemidzināt drauga mamma.

Uznāca man bēdīgais...gribas izskratīt sirdi esmu piekususi tīrit visu laiku, bet netīriba arī nevaru...
01.09.2013 13:54 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nekad nesapratīšu cilvēkus, kas tā moka dzīvniekus sava egosima vadīti - jo lūk saimniekam būs skumji bez suņa. Jauki, tikmēr, lai suns vēl pamkokās sāpēs. Vai cilvēks nav brīnišķīga Dieva dāvana?!

DIO, domā, lai meitenei nesanāk pa tukšo to visu darīt, bet beigās pat no attiecībām nekas nesanāk?
02.09.2013 09:34 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
_paris,

tieši tā, visbiežāk jau tieši tā arī mēdz notikt.

Vēl es tā aizdomājos, ka autore ir viens no retajiem civlēkiem, kas labi sadzīvo ar drauga mammu un nākotnē vīŗa māti, izklausās ļoti gudra jauna meitene, bet nevajaga visu uzreiz, reizēm tā pārlieku lielā palīdzība, īpaši par mājas tīrību, nevienam nav vajadzīga, īpaši tad, ja četri suņi mājās! Es ar savu vienu jau māju tīru divas reizes dienā, tad iedomājos, kas notiek ar četriem, turklāt man nav ne ar vienu jādala vieta, kurā dzīvoju (izņemot vīru :D ), te pavisam situācija...
02.09.2013 09:43 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Varbūt slimais suns var dzīvoties noteiktās telpās, bet ne pa visu māju? Teiksim, nelaist viņu tur, kur ir mīkstās mēbeles, paklāji? Jo izklausās, ka būs vien jāgaida kamēr suns mirs dabīgā nāvē..
Pār kārtošanu- savāc savu istabu un virtuvi pēc savas darbošanās- citu mēslus un netīros traukus nevāc, domāju, ka pienāks brīdis, kad rukšiem nebūs pat tīras bļodas, kur zupu ieliet, sāks domāt un varbūt pat darīt..
02.09.2013 09:46 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Norija.
Tie rukši paņems tīro bļodu no dēla un vedeklas :D
02.09.2013 09:49 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
zīle- tie lai savas tīrās bļodas stiepj uz istabu un kārtīgi paslēpj :D
02.09.2013 09:56 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Suņa eitanāzija ar izsaukumu ir ~50 LVL.
02.09.2013 10:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits